- 11 Haziran 2010
- 7.599
- 13.539
Başarılar dilerim Chocom.Ben bugün sabah omlet 2 dilim ekmek ve biraz kuruyemiş yedim
Akşam da adını veremedigim bir yiyecegin diyet versiyonunu yaptım bol sebzeli. Makul geçti. Suyum tamam ama yürüyüş yine yok. Malum yarın sınav var
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.Chocolita bana bi kac gün izin verir misin kızım hastaneye yatırdık malum burda da diyet olayı pek yürümez dikkat etmeye çalışırım ama olduğu kadar artık en azından salıya kadar musade edersen çok iyi olur
Teşekkür ederim hepimizin şifası bol olsunÇok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Basarilar canım ,gectin mi sinavi nasildiBen bugün sabah omlet 2 dilim ekmek ve biraz kuruyemiş yedim
Akşam da adını veremedigim bir yiyecegin diyet versiyonunu yaptım bol sebzeli. Makul geçti. Suyum tamam ama yürüyüş yine yok. Malum yarın sınav var
Aaa basarilar
Başarılar canım.
Çok teşekkürler canlarım, çok şükür atlattım. İnşallah çokomun da çok güzel geçmiştir.
Rabbim acil şifalar versin canımChocolita bana bi kac gün izin verir misin kızım hastaneye yatırdık malum burda da diyet olayı pek yürümez dikkat etmeye çalışırım ama olduğu kadar artık en azından salıya kadar musade edersen çok iyi olur
Amin tez zamanda tüm hastalaraRabbim acil şifalar versin canım
Allah razı olsun çok teşekkür ederimÇokom başarılar diliyorum, seninleyiz
Amin, çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin.