Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi olur cok geçmiş olsun kızın nasıl oldu? Yeni dönebildim benChocolita bana bi kac gün izin verir misin kızım hastaneye yatırdık malum burda da diyet olayı pek yürümez dikkat etmeye çalışırım ama olduğu kadar artık en azından salıya kadar musade edersen çok iyi olur
Basarilar canım ,gectin mi sinavi nasildi
Çok teşekkürler canlarım, çok şükür atlattım. İnşallah çokomun da çok güzel geçmiştir.
Şükür güzel geçti kizlar çok teşekkür ederimİyi geceler, 27 Nisan cumartesi menüm
Kahvaltı; peynir, 3-4 zeytin, yumurta, kuymak, 2 dilim ekmek
Akşam; dışarıda yedik.
Kahve ve çay
2 litre su
9.400 adım
Sınavın nasıl geçti Chocolita
Bu hafta 1. Olduğun için ödülüne saydım canım27 Nisan menüm
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Biraz bal kaymak
Ekmek.tuketmedim
Akşam
Korili tavuk
Fırın patates
3 kaşık pilav
1 bardak ayran
Akşam kayinvalidem de 3 bardak çay yanına 1 dilim diyet dışı;(
İyi gitmiyorum bu hafta malesef
2 tane 45 dk leslie cezam var
Bitane de uyarım oldu galiba
Chocolita
Canım yüksek lisans yapıyorum. 2 tane sunumun vardı cumartesi günü çok şükür atlattım. Proje ödevimi bitirmek için 3 haftam var. Sıkı çalışmam lazım. Okul haricinde evde bilgisayar başında olacağım hep. Biraz hareketsiz geçecek bu haftalar. İnşallah hayırlısıyla şu süreci tamamlarım.asliogretmen canım seninde mi sınavın vardı? Kaçırmışım orayı
Çok sevindim canım kalan süreci de sorunsuz atlatırsın inşallah bende 4 hafta sonra son sınavlarima giriyorum. Verirsem insallah mezun olucamCanım yüksek lisans yapıyorum. 2 tane sunumun vardı cumartesi günü çok şükür atlattım. Proje ödevimi bitirmek için 3 haftam var. Sıkı çalışmam lazım. Okul haricinde evde bilgisayar başında olacağım hep. Biraz hareketsiz geçecek bu haftalar. İnşallah hayırlısıyla şu süreci tamamlarım.
İnşallah ikimizde bir ay sonra mutlu mesut mezun olmuş oluruz. çok aminÇok sevindim canım kalan süreci de sorunsuz atlatırsın inşallah bende 4 hafta sonra son sınavlarima giriyorum. Verirsem insallah mezun olucam