Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ayy bende yemin edip sonra o yemini bozup 3 oruç tutmak zorunda kalmıştım. Sonra bir daha yemin etmemeye karar verdim 😂🙈 ama kendime inanıyorum bu yaz çocuğun mevludu beni gazliyor
Beni tutuyor yaa zaten bu yıl 11 gün borcum oldu 3 günü gözüm yemiyor şuan da da diyet dışı şeyler yaptım ama neyse ki yeminliyim🤭🤭

Evet yaa faydası olacağını düşünüyorum yarın tekrardan tartilicam bakalım 🫠🫠
Her gün tartıl tamam mı gönül asla beni dinleme gönül 😒
Bende oncesinde modellere bakmadım,gecen hafta esim burdayken tesadüf magazaya girdik denedim bunu al diye tutturdular ilk denedigimi almak istemedim ,o gunden sonra bakmaya basladım aslında tek mevluttu eglenceyede döndük isler karısık yanı😒 ins.icine sinen birsey bulursun ne zaman tarihi belli mi?
Biz de mevlütlu eğlenceli planladık ilk. Sonra eğlence kısmından vazgeçtik. Tarih temmuz sonu oldu. Önce Haziran 15 ti. Şansıma tam kurban bayramina geliyor. Millet kurbanla uğraşır o gün. Kaynimin dönmesini beklicez temmuza kaldık. Sizin belli mi.

Biz de mevlütlu eğlenceli planladık ilk. Sonra eğlence kısmından vazgeçtik. Tarih temmuz sonu oldu. Önce Haziran 15 ti. Şansıma tam kurban bayramina geliyor. Millet kurbanla uğraşır o gün. Kaynimin dönmesini beklicez temmuza kaldık. Sizin belli mi.
Kız aşk olsun ben senin sözünü ne zaman dinlemedim
Ben tartıliyirum alışkanlık olmuş ama buraya atmam tabiii bak kaç çıktığımı söylemedim bile 🤓🤓🙄🙄🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️

Kız aşk olsun ben senin sözünü ne zaman dinlemedim
Ben tartıliyirum alışkanlık olmuş ama buraya atmam tabiii bak kaç çıktığımı söylemedim bile 🤓🤓🙄🙄🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️
ondan değil hayatım kendine sürpriz yap diye diyorum. Hafta arasında net sonuç vermez + Görünce modun düşüp üzülürsün diye ❤️ sen nasıl rahat edersen öyle yap yine 😘

ondan değil hayatım kendine sürpriz yap diye diyorum. Hafta arasında net sonuç vermez + Görünce modun düşüp üzülürsün diye ❤️ sen nasıl rahat edersen öyle yap yine 😘
Hee anladım aslında geçen haftalarda taryilmadim pek
Ama bu hafta şok yaşadığım için durum kontrolü yapıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum 🤓🙄🙃

Ben ne giyecegimi asla bilmiyorum. Mevlüt evde olacak. Sade bir şey alırım herhalde. Kendimi kilo vereceğime çok inandirdim o yüzden son ana kadar almak istemiyorum. Sonra da yana yakına elbise ararım herhalde. Her işimi sona bırakmaya alışığım 🥴

Ay sen bakmaya basla, anca kafanda oturtursun.
Insan almasa bile deneyip hayal etmesi guzel 😃
Git carsiya anacim, gez gez gel , hem adim olur 😅

Ay sen bakmaya basla, anca kafanda oturtursun.
Insan almasa bile deneyip hayal etmesi guzel 😃
Git carsiya anacim, gez gez gel , hem adim olur 😅
Gideyim ayol 💃 şu sıralar neye baksam turist gibi bakıp çıkıyorum mağazalardan 😂 önceden ne kadar diye soruyordum şimdi oda kalmadı. Güzelce bakıp çıkıyorum

anladım canım hayırlısı artık biz yılbaşında once konusmamiza ragmen sınırlı yer kalmıştı,yaz donemi biraz yoğun geciyor burda ,bizimde 18agustos ins. Artık bolca motive oluruz🤗

İyi geceler 18 Nisan perşembe menüm

Kahve

1 meyve 1 avuç badem

Akşam; saç tava, pilav ve salata

6.750 adım

Eklentiler

• IMG_3614.jpeg
    IMG_3614.jpeg
    55,1 KB · Görüntüleme: 14
X