Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Elbise üstünde güzel duruyorsa hiç oynama. Çok pot duruyorsa olmaz tabi. Tam bedenin olsa iyi olurdu
Hayırlı olsun bu yaz benim oğlumunda sünnet mevludu var
yaa sizinkide hayırlı olsun canım ,bende oyle dusundum ust bedeni genis durdu
Bu denedigim ekru , hep acık tonlarda baktım ama harika dedigim hicbir urun olmadı
Deneme sansin varsa kucugunu dene canim korseyle falan belki tam oturur, ona gore degistir.

Olmazsa da cok guvendigin bir terzi yoksa ben olsam vermem, ben çok şanssızlik cektim maalesef.
Bunu iade edip küçüğünü istiyorum canım ,cunku dedigin gibi bozulmasindan korkuyorum ve bugun normal denedim toparlayıcı korsw hic kullanmadan cuk oturdu ,aklımdaki rakama inmek istiyorum simdi elbiseye güvenirsem totomu kipirdatmaya bilirimen iyisi.kucyk almak

Bayramdaki beslenme ,ramazan çıkışı belki arti gelmis olabilirsin corbaları yagsiz3 hafif tutarsan mutlaka farkı olur bence.
Izin dönüşü bende detokslanicam diye düşünüyorum

Ben ne giyecegimi asla bilmiyorum. Mevlüt evde olacak. Sade bir şey alırım herhalde. Kendimi kilo vereceğime çok inandirdim o yüzden son ana kadar almak istemiyorum. Sonra da yana yakına elbise ararım herhalde. Her işimi sona bırakmaya alışığım

Şimdi bu sıvı diyetinde sadece su ve çorba mi içiyorsun canım?

Bende oncesinde modellere bakmadım,gecen hafta esim burdayken tesadüf magazaya girdik denedim bunu al diye tutturdular ilk denedigimi almak istemedim ,o gunden sonra bakmaya basladım aslında tek mevluttu eglenceyede döndük isler karısık yanı ins.icine sinen birsey bulursun ne zaman tarihi belli mi?

Meyve ve hurma da dahil canım onun harici hep sıvı evet
Aslında salata da eklesem güzel olurmuş o gün bi gazla böyle yemin ettim
Ayy bende yemin edip sonra o yemini bozup 3 oruç tutmak zorunda kalmıştım. Sonra bir daha yemin etmemeye karar verdim ama kendime inanıyorum bu yaz çocuğun mevludu beni gazliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…