Ay inşallah arri. Kuzenim 130 kiloydu mide ameliyatı oldu. 4 ay da 100 kiloya düştü. Yakında benim kiloma gelir. Ben senelerdir 80 den 60 a düşmek için planlar yapıyorum çabalıyorum. Tam olarak kafaya koymamistim demek. İnşallah bu sene nasip olurInşallah istedigimiz hedeflere ulasiriz
Yaa ne güzelYaaa benimde doğum günüm 8 Mayıs
Ay rastlantiya bakYaaa benimde doğum günüm 8 Mayıs
Benim kiz 5 mayis babam 7 mayisBenimde Miracla aramda 1 hafta var. Aynı güne denk gelseydi Vialand e ücretsiz giderdik
Ne guzel yaBenim kiz 5 mayis babam 7 mayis
Cidden tam kafaya koymayinca olmuyor. Ben cok guzel vermistim cuma yarislari kapanmadan Kisa sure once.Ay inşallah arri. Kuzenim 130 kiloydu mide ameliyatı oldu. 4 ay da 100 kiloya düştü. Yakında benim kiloma gelir. Ben senelerdir 80 den 60 a düşmek için planlar yapıyorum çabalıyorum. Tam olarak kafaya koymamistim demek. İnşallah bu sene nasip olur
Benim cocuklugumda hep 7sinde kutlardik. Simdi 5inde kutluyoruz 3umuzunkiniNe guzel yaortak kutlama yaparsınız
Aynen öyle. Yapılacak şey nedir biliyoruz. Bu yaşları kaçırmamali. Bir 5 yıl daha ertelemicez inşallahCidden tam kafaya koymayinca olmuyor. Ben cok guzel vermistim cuma yarislari kapanmadan Kisa sure once.
Ozaman da karb I dusuk tutup 20 bin ustu yuruyordum. Suyu da 3 L icerdim.
Hani yapilacak sey nedir biliyoruz, ama odaklanmiyoruz. O yuzden bir ileri iki geri devam ediyor böyle
Hediyeler havada uçuşuyor muBenim cocuklugumda hep 7sinde kutlardik. Simdi 5inde kutluyoruz 3umuzunkini
Evet biraz daha uğraşmam gerek, teşekkür ederim canım iyi ki varsınYaa tüh diyesim geldiçok sevindim grup yıldızı olup 1 uyarinda giderdi. Ay label ne olur koru bunu bu hafta hatta üstüne de koy nirvanaya doğru uç direk kardeşim
Sende iyi ki varsın canımın içiEvet biraz daha uğraşmam gerek, teşekkür ederim canım iyi ki varsın
Evet,cok pahali bir ay mayis bizler icin. En cok babam aHediyeler havada uçuşuyor mu
Sagol canim, bi yerden baslamam lazim. 3 kilo vermistim almaya basladim tekrar. Hafif yurumeyi dusunuyorum gobek fitigi riski falan var sporlarda mazallah
Bir kere heves ettim dedim Miracla ortak doğum günü yapcamEvet,cok pahali bir ay mayis bizler icin. En cok babam aEli aciktir neyseki qhwjqk
Ya ben kucukken cok uzulurdum mesela. Niye 8inde degilde 7sinde diyeBir kere heves ettim dedim Miracla ortak doğum günü yapcamkaç senedir ilk kez böyle bir şey yaptım
Canım ben bugünden itibaren göndermeye baslam olur mu biraz hastayım da dün de nasıl geçti hiç anlamdım15 Nisan pazartesi menü gondermeyenler
Gonulmeyvesi
@nnurc
labellevie
@Goklerce @baltasar hala izinli misiniz kızlarSismaniye hariç bütün izin alanlar döndü
@tavsannesi
@yiitee
@ddmcrs diyet dışı cezan mazeretsiz tamamlanmadığı için bir uyarın var. Menüde yok. Bu haftada menü gelmezse 1 uyarı daha gelecek
Bu uyarıyı nasıl silerim sevgiliBu arada oy çoğunluğuyla tartıyı erteleme kararı aldık çünkü çok isteyen vardı. Bende bu hafta her seyimi ortaya koyucam. Bayram dönüşü arınma gibi düşünün bu haftayı
Yaz üzeri son viraji alıyoruz hadi kızlar
Bu arada uyarı bilgilendirmesi yapalım
@baltasar 1
Gonulmeyvesi 1
labellevie 2
Chocolita 1
Alys 1
@yiitee 1
@ddmcrs 1
uykum var
dun cok calistim, bir de ustune cok gece kadar kitap okudum.
simdi cezasini cekiyorum,
yagmur yagmasa yuruyuse cikardim mis gibi, tikildim kaldim ofiste, kahve kahve ustune
bugunun eyyorlamasi bu kadar
ahaha
minik patates aldim aksama, ne yapayim, haslayip sade haliyle yiyim mi, ozlemisim sanki ya