Kupan çok şirinmişSimdide azcik gunes gormusken keyif yapayim. Sonra market e yuruyecegim. Bas donmeme bagli
Kupamin kulpu kirik. Ama cok sevdigim icin atmaya kiyamiyorum
haşlayıp ye bence, çok güzel olur, ben de bayılırımuykum var
dun cok calistim, bir de ustune cok gece kadar kitap okudum.
simdi cezasini cekiyorum,
yagmur yagmasa yuruyuse cikardim mis gibi, tikildim kaldim ofiste, kahve kahve ustune
bugunun eyyorlamasi bu kadar
ahaha
minik patates aldim aksama, ne yapayim, haslayip sade haliyle yiyim mi, ozlemisim sanki ya
Teşekkürler. Bende cok begeniyorumKupan çok şirinmiş
Grup yıldızı olarak
Geçmiş olsun canımMerhabalar
Boğazım çok ağrıyordu, üşüyordum da, dün akşam uyuyakalmışım. Soğukalgınlığı nedeniyle doktorum 2 gün rapor verdi, bugün ve yarın evdeyim.
greyfurt yedim, c vitamini takviyesi olsun diye. yanında da 1 bardak kefiri içtim.
Geçmiş olsun.Merhabalar
Boğazım çok ağrıyordu, üşüyordum da, dün akşam uyuyakalmışım. Soğukalgınlığı nedeniyle doktorum 2 gün rapor verdi, bugün ve yarın evdeyim.
greyfurt yedim, c vitamini takviyesi olsun diye. yanında da 1 bardak kefiri içtim.
Cok gecmis olsunMerhabalar
Çok teşekkürlerGrup yıldızı olarak2 taneydi hatta birini bu şekilde sildirdin
Geçmiş olsun canım
Bu tarif hosuma gitti benim
Birde su
En Kisa zamanda denicem ikisinide
Patates salatasiuykum var
dun cok calistim, bir de ustune cok gece kadar kitap okudum.
simdi cezasini cekiyorum,
yagmur yagmasa yuruyuse cikardim mis gibi, tikildim kaldim ofiste, kahve kahve ustune
bugunun eyyorlamasi bu kadar
ahaha
minik patates aldim aksama, ne yapayim, haslayip sade haliyle yiyim mi, ozlemisim sanki ya
15 Nisan pazartesi menü gondermeyenler
@Gonulmeyvesi
nnurc
labellevie
@Goklerce @baltasar hala izinli misiniz kızlarSismaniye hariç bütün izin alanlar döndü
tavsannesi
@yiitee
@ddmcrs diyet dışı cezan mazeretsiz tamamlanmadığı için bir uyarın var. Menüde yok. Bu haftada menü gelmezse 1 uyarı daha gelecek