Başlayalım sana da uygunsaOlabilirtarti gunu ile onada baslamak mantikli
Allah kabul etsin canımİyi akşamlar arkadaşlar
Ben kaza oruçlarımı tutuyorum geçmişe dönük o sebeple sahur iftar şekliyle menü paylaşımlarım devam edecek inşaallah.
Sahurda
Zeytinyağlı portakallı kereviz yemeyi yedim büyük bir kase
Büyük bir bardak sirkeli su içtim
İftar
Tavuk köfteli sandviç su ve çay
Şimdilik bu kadar
İyi akşamlar kızlar
Yarın tartı yok ama menüleri düzenli göndermeye devam ediyoruz.
Tartı yok canım önümüzdeki salı tartilicaz. Çok geçmiş olsun. Kulak çınlaması hep oluyor mu. Bir kere benim böyle uzun sürdü tedirgin etti beni. Ama geçti sonraGünaydın
Bugun hava guzel
Dun kizi okula birakmistim. Sayesinde adimlarim baya olduydu. Sonra aksam yemegi ardindan disarida vakit gecirdik
Neyse benim kulak cinlamam herhal bas donmesine sebep simdide
Ay delircem. Agrisi gitti ama cinlama devam.
Bugun tartilmiyoruz degil mi?Chocolita
Adım fotosu atarsan cezana sayarım aşkım telefon kaydetmemis miGunleri karistirdim ben de iyice.
Hatirladigim kadariyla dunun menusunu yazayim
Pazartesi
Sabah
Meyve tabagi
Ogle
Ofis kahvaltisi
Aksam
Yine diyet disi oldu ama porsiyonu kucuk tuttum.
dun gece kadar calistim, cocuklar da arkadas davet etmisler, mecburen ismarlama yapmak durumunda kaldik.
15 k kadar da adimim vardir, foto yok.
Yok sinuzit sonra vardi. Sol tamamen kapali, basinc vardi. Gecen kontrolde hala hafif basinc vardi.Tartı yok canım önümüzdeki salı tartilicaz. Çok geçmiş olsun. Kulak çınlaması hep oluyor mu. Bir kere benim böyle uzun sürdü tedirgin etti beni. Ama geçti sonra
Aaa tartılmıyor muyuz? Ben de sabah tartılmıştım.Tartı yok canım önümüzdeki salı tartilicaz. Çok geçmiş olsun. Kulak çınlaması hep oluyor mu. Bir kere benim böyle uzun sürdü tedirgin etti beni. Ama geçti sonra