- 11 Haziran 2010
- 7.599
- 13.534
15 Nisan menüm15 Nisan pazartesi menü gondermeyenler
Gonulmeyvesi
@nnurc
labellevie
@Goklercebaltasar hala izinli misiniz kızlar Sismaniye hariç bütün izin alanlar döndü
@tavsannesi
yiitee
D ddmcrs diyet dışı cezan mazeretsiz tamamlanmadığı için bir uyarın var. Menüde yok. Bu haftada menü gelmezse 1 uyarı daha gelecek
Tatil dönüşü olduğu için tartı yok canım. Çünkü aylık sonuçta uyarı alanlar olur. Bayramda her şeyi serbest bırakıp tartı almayayim bu haftaAaa tartılmıyor muyuz? Ben de sabah tartılmıştım.
Ben gec kalmadiysam donebilir miyim bugun izinden15 Nisan pazartesi menü gondermeyenler
Gonulmeyvesi
@nnurc
labellevie
@Goklercebaltasar hala izinli misiniz kızlar Sismaniye hariç bütün izin alanlar döndü
@tavsannesi
yiitee
D ddmcrs diyet dışı cezan mazeretsiz tamamlanmadığı için bir uyarın var. Menüde yok. Bu haftada menü gelmezse 1 uyarı daha gelecek
Dönebilirsin tabi ama iyice toparlandın mı? Diyet spor konusunda doktor ne diyor?Ben gec kalmadiysam donebilir miyim bugun izinden
Sagol canim. Simdi yasadigim ulkede devam etmek icin ugrasiyorum tedaviye. Cocuk dusunmuyorsan kalan yumurtaligi ve rahmi bi an once aldir dedi turkiyedeki doktorum.Tekrar çok Geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Şimdi nasılsın peki son durum nedir
Diyet sorun degil. Cok uzun olmadikca yuruyus de sorun degil. Sadece agirlik ve karin egzersizleri yapamiyorum.Dönebilirsin tabi ama iyice toparlandın mı? Diyet spor konusunda doktor ne diyor?
1 kilo vermiştimSonuç nasıldı bu aradalabellevie
Önemli olan senin sağlığın. Öncelik sensin canım. Rabbim hayırlı sağlıklı süreçler nasip etsin. Çokta gecikmedenSagol canim. Simdi yasadigim ulkede devam etmek icin ugrasiyorum tedaviye. Cocuk dusunmuyorsan kalan yumurtaligi ve rahmi bi an once aldir dedi turkiyedeki doktorum.
Yaa tüh diyesim geldi1 kilo vermiştim
Doğum günün ne zamanDunki kahvaltinin aynisini yaptim az once
Aksama firinda tatli patates uzerine humus ve avokado .
Birde salata düşünüyorum
Dogum gunume kadar 69 olmak istiyorum
Adım fotosu atarsan cezana sayarım aşkım telefon kaydetmemis mi
8 mayis daDoğum günün ne zaman
Bende haziran 15 i hedefledim en az 73 olmak istiyorum. Haziran sonuna da 70 inşallah8 mayis da
Cok az kaldi
Inşallah istedigimiz hedeflere ulasirizBende haziran 15 i hedefledim en az 73 olmak istiyorum. Haziran sonuna da 70 inşallah
Yaaa benimde doğum günüm 8 Mayıs8 mayis da
Cok az kaldi