Ben kv nin baklavasini yedikden sonra basla baklava yememeye karar verdimBize yakin yeni bir yer acilmis.
Ekonomiye destek olsun, esnafa yardim olsun dedim, kotu mu dedim
Is yerine goturdum bugun de buyuk bir paketmisyonerlik tamam
Bundan da firindan yeni cikmis bahaneler
EvetBen başladım diyorsun yanitü tü maşallah
Evetdogum gunume 70 gormek istiyorum. Hatta 69 ucundan olsada guzel olur
Bayram icimizden geçti yeminle Allah razı olsun valla daha bı de regl olacam eli kulağında tartı benimle kafa bulacak düzeye ulaştı iyice şu an çok mutlu oldum yeminleYok canım. Bu hafta izin verdiysek tartı da almamaliyiz diye düşündüm. Bazı arkadaslar aylık sonuca yaklaşıyor çünkü. Pazartesi yine sıfırdan başlamış oluruz
Kendiniz de tartilmayin bence bir dahaki salıya 15 günlük sonucu görmüş olursunuz. Sürprizli olur belki. Tahminim hepimiz kilo aldığımızı düşünüyoruz ama sabitiz gibi de. Öyle hissediyorumBayram icimizden geçti yeminle Allah razı olsun valla daha bı de regl olacam eli kulağında tartı benimle kafa bulacak düzeye ulaştı iyice şu an çok mutlu oldum yeminle
Teşekkür ederim çokom, emeğine sağlıkHerkese şeker gibi bayramlar
16 / 23 Nisan Yıldız Savaşçıları
Tank Girl'den asliogretmen
Elektra Natchios@Gonulmeyvesi 'ne karşı
Eki Görüntüle 3413886
Black Canary@teacher_as
Süperwoman'dan @Fateb 'e karşı
Eki Görüntüle 3413887
ya ne tatlısın senAyyy hemde asli öğretmenleee
Çok heyecanliii
harika bir karar çokommm, çok teşekkür ederiz.Yok canım. Bu hafta izin verdiysek tartı da almamaliyiz diye düşündüm. Bazı arkadaslar aylık sonuca yaklaşıyor çünkü. Pazartesi yine sıfırdan başlamış oluruz
Yenileme dönüştürme çalışmalarına bayılırımMerhaba kizlar
Ben regl oldum rahatladim
Sporu ektim, esimin do-it-yourself projesine destek veriyorumahsap bir masa sandalye takimimiz var, baya kotu durumda. Onu once temizleyip (yosunlu mosunlu), sonra zimparalayip verniklicez.
Bence kol çalışmasına girerbenim gibi is yapmayan insana bunca temizlik cok. Ama eller mahvoldu yazik onca kreme
Seroz borderline tümör ciktiPatoloji sonucunuz çıktı mı?
Çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin.Seroz borderline tümör cikti
Hic baklava yemedigimi farkettim su andaLöp löp baklava mi yediniz
normalde goz ucuylada olsa tartilirdim ama turkiyedetken hic aklıma gelmedigi gibi fırsatimda olmadi benimde buyuk bir supriz olmaz umarim,cok abartmadım ama yolculuk ,regl ,bayram derken hersey olabilirKendiniz de tartilmayin bence bir dahaki salıya 15 günlük sonucu görmüş olursunuz. Sürprizli olur belki. Tahminim hepimiz kilo aldığımızı düşünüyoruz ama sabitiz gibi de. Öyle hissediyorumBakalım artık vücuda giren tuzu şekeri atarız inşallah bu hafta
Evreleme cerrahisi oldunuz mu rahim yumurtaliklar vs alindi mi? Borderlineda üreme tamamlanmadıysa alınmıyor diye biliyorum. Çok geçmiş olsun bu arada Allah beterinden saklasinSeroz borderline tümör cikti