Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Bize yakin yeni bir yer acilmis.

Ekonomiye destek olsun, esnafa yardim olsun dedim, kotu mu dedim

Is yerine goturdum bugun de buyuk bir paket misyonerlik tamam

Bundan da firindan yeni cikmis bahaneler
Ben kv nin baklavasini yedikden sonra basla baklava yememeye karar verdim sirf onun icin TR e gidilir

Yok canım. Bu hafta izin verdiysek tartı da almamaliyiz diye düşündüm. Bazı arkadaslar aylık sonuca yaklaşıyor çünkü. Pazartesi yine sıfırdan başlamış oluruz
Bayram icimizden geçti yeminle Allah razı olsun valla daha bı de regl olacam eli kulağında tartı benimle kafa bulacak düzeye ulaştı iyice şu an çok mutlu oldum yeminle

Merhaba kizlar

Ben regl oldum rahatladim
Sporu ektim, esimin do-it-yourself projesine destek veriyorum ahsap bir masa sandalye takimimiz var, baya kotu durumda. Onu once temizleyip (yosunlu mosunlu), sonra zimparalayip verniklicez.
Bence kol çalışmasına girer benim gibi is yapmayan insana bunca temizlik cok. Ama eller mahvoldu yazik onca kreme

Bayram icimizden geçti yeminle Allah razı olsun valla daha bı de regl olacam eli kulağında tartı benimle kafa bulacak düzeye ulaştı iyice şu an çok mutlu oldum yeminle
Kendiniz de tartilmayin bence bir dahaki salıya 15 günlük sonucu görmüş olursunuz. Sürprizli olur belki. Tahminim hepimiz kilo aldığımızı düşünüyoruz ama sabitiz gibi de. Öyle hissediyorum Bakalım artık vücuda giren tuzu şekeri atarız inşallah bu hafta

Teşekkür ederim çokom, emeğine sağlık
Ayyy hemde asli öğretmenleee
Çok heyecanliii
ya ne tatlısın sen inşallah güzel sonuçlar alırız
Yok canım. Bu hafta izin verdiysek tartı da almamaliyiz diye düşündüm. Bazı arkadaslar aylık sonuca yaklaşıyor çünkü. Pazartesi yine sıfırdan başlamış oluruz
harika bir karar çokommm, çok teşekkür ederiz.

İyi Geceler Canlarım

13 Nisan Menü ve Spor Bildirimi

11.30 : 1 domates, yarım kk kadar peynir, 5 zeytin, 1 elma, 1 dilim ekmek

17.00: 4 yk spagetti makarna, 1 kase yoğurt

2,5 litre su

11.000 adım

20 dakika açık hava bisiklet sürme

Chocolita

Yenileme dönüştürme çalışmalarına bayılırım

normalde goz ucuylada olsa tartilirdim ama turkiyedetken hic aklıma gelmedigi gibi fırsatimda olmadi benimde buyuk bir supriz olmaz umarim,cok abartmadım ama yolculuk ,regl ,bayram derken hersey olabilir tabi burda normalden cok daha fazla yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…