Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bilirsin bensiz belirle istersen. Sorun değil. Son günlerde çok dalgın oldum.Canım grup yıldızları tartıları özelden atar. Hep hatırlatırım öncesinden. Dikkat edelim
+ Lar için üzülmeyin. Bayram haftasi olacağı için şu 3 gününde günahı olmasın. Sonrasına bakacağız inşallah motivasyon dusurmeyelim. Her şey yoluna girecek yine buradayız daha güçlü devam edicez. Fateb @tavsannesi ve + gelen canlarım
Tartıyı unutmussun madem olur canım. Ama yeni grup yıldızları belirlenecek. Yarın mı belirleyelim o zaman
Özelden atmam gerektiğini unuttum özür dilerim. Bir dahaki sefere daha dikkat edeceğim inşaallah.Canım grup yıldızları tartıları özelden atar. Hep hatırlatırım öncesinden. Dikkat edelim
+ Lar için üzülmeyin. Bayram haftasi olacağı için şu 3 gününde günahı olmasın. Sonrasına bakacağız inşallah motivasyon dusurmeyelim. Her şey yoluna girecek yine buradayız daha güçlü devam edicez. Fateb @tavsannesi ve + gelen canlarım
Tartıyı unutmussun madem olur canım. Ama yeni grup yıldızları belirlenecek. Yarın mı belirleyelim o zaman
Yarın belirleyelim o zaman belki güzel kilo verdinSen bilirsin bensiz belirle istersen. Sorun değil. Son günlerde çok dalgın oldum.
TebriklerrrrrrEveet gelelim en sevdiğim bölümeee
Yıldız savaşlarında bu hafta!
Tank Girl Pandora27
Elektra Natchios nnurc 'la karşı karşıya geldi
Ve kazanaaan
Eki Görüntüle 3413656
Tank Girl Pandora27
Eki Görüntüle 3413657
Hafif siklette
Black Canary A Arrietty_
Süperwoman Fateb 'le karşı karşıya geldi
Ve kazanaaan
Eki Görüntüle 3413658
Süperwoman Fateb
Eki Görüntüle 3413662
Hepinizi tebrik ederim
1'incilerimiz
Fateb Pandora27
2 gün dokunulmazlık
Gecmis cezalarınız silindi
500 kalori ödül hakkı
2'incilerimiz
nnurc A Arrietty_
300 kalori ödül hakkı
Geçen hafta güzel kilolar verip lige çıktığınız için tebrik ederim
Canım ellerine sağlık Çok teşekkür ederim.Bu arada 2 kişilik aylık sonucumuz var
Nnurc -2.75
Aslıogretmen -0.85