Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Selam canım ben senin kas kutlenjnde arttigini dusunuyorum ,tartinda artis olsada vucudunda degisme olduguna inaniyorum olcu aldigimizda bunu daha iyi gorebiliyorduk istersen herseyi yaparsın burda olmak psikolojik olarak bile daha iyi geliyor 🌸

sagol canim tavsan,
artinin sebebi aslinda reglin yaklasmasi da,
genelde bir hafta + sonra - seklinde gidiyorum, bir ivmeyi tutturamadim,

İyi geceler kızlar
Sahur 1 bardak sut
İftar 6 tane sarma
1 patlıcan dolma
1 kase çorba
4 YK patates salatası
Ara : 2 kupa çay
Su : 1.5 litre
Bayram öncesi koptum yemekte resmen Allah affetsin niyet ettim bayramda şeker çikolata tatlı kurabiye vs gibi kalori bombalarından uzak durmaya amin 🙏
Chocolita Chocolita A Arrietty_

Eklentiler

• IMG_20240409_232845.jpg
    IMG_20240409_232845.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 10
selam kızlar mesajlarınizi okudum yazmak istiyorum cikiyorken tarti paylasmaya girmistim ,her zaman belirli dönemler oluyor boyle
gecen hafta 61
30 yanlis hatirlamisim 61.10
+100gr malesf😪
bugun 61.20
Chocolita Chocolita

Canım grup yıldızları tartıları özelden atar. Hep hatırlatırım öncesinden. Dikkat edelim

+ Lar için üzülmeyin. Bayram haftasi olacağı için şu 3 gününde günahı olmasın. Sonrasına bakacağız inşallah motivasyon dusurmeyelim. Her şey yoluna girecek ♥️ yine buradayız daha güçlü devam edicez. Fateb tavsannesi tavsannesi ve + gelen canlarım
Ben bugün tartılmadım, yemek yaptım kitap okurken uykum geldi uzandım, eşim iftar saatinde uyandırdı kalkıp yemek yedim. Yarın tartılsam olur mu? Chocolita Chocolita
Tartıyı unutmussun madem olur canım. Ama yeni grup yıldızları belirlenecek. Yarın mı belirleyelim o zaman

X