Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Herkese iyi akşamlar yarın için heyecanlıyım 😍😍

8 Nisan menum
Sabah kahvaltı da yumurta
Peynir
Bal kaymak ve su içtim
Biraz da lavas yedim

Öğlen
3 4 y.k yoğurtla bulgur pilavı yedim

Ara da hurma ve şeker ilavesiz fıstıklı atıştırmalık yedim
Bugün ağzım hiç boş durmadı 😔😔

Akşam ev ahalisine çok.güzel soslu bi makarna yaptım
Kendim de 1 tabak kabak yemeği yoğurt ve salata yedim

Az evvel 1 fincan yesilcay içtim
Suya devam

Chocolita Chocolita 🌸🌸

İyi geceler kızlar
Bugünkü menüm şöyle
Sahur: 1bardak süt
İftar:1 kase çorba
4 YK pilav
1sis tavuk kebabı
1kase salata
Ara: 1 kupa çay
1maden suyu

Eklentiler

• IMG-20240408-WA0009.jpg
    IMG-20240408-WA0009.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 13
Chocolita Chocolita

ben artiyim yaa, senin emegine daha cok uzuluyorum inanir misin.
Birakmayi dusunuyorum su anda,
zaten nisan sonunda tatile gidicem, o zaman ara veririm diye dusuncem vardi, ama su an onu da beklemesem diyorum,
sen benden cok emek veriyorsun, menu spor takibi falan :olamaz:

ben de salmis degilim, ama istahim cok acik gene, bu kendimi kismis halim :KK14:

Neyse gelelim sonuca

62.5
Gecen hafta 62.1

+ 400
Yuzde 0.483

IMG_2443.jpeg

Chocolita Chocolita

ben artiyim yaa, senin emegine daha cok uzuluyorum inanir misin.
Birakmayi dusunuyorum su anda,
zaten nisan sonunda tatile gidicem, o zaman ara veririm diye dusuncem vardi, ama su an onu da beklemesem diyorum,
sen benden cok emek veriyorsun, menu spor takibi falan :olamaz:

ben de salmis degilim, ama istahim cok acik gene, bu kendimi kismis halim :KK14:

Neyse gelelim sonuca

62.5
Gecen hafta 62.1

+ 400
Yuzde 0.483

Eki Görüntüle 3413460
Canım sen daha iyi bilirsin tabi ama dönem dönem hepimizde bu durum yaşanıyor. O fişek anı gelemiyor bir türlü farkindayim. Bende bugün gramın ucundan eksideyim ona da eksi denirse. Sabitim aslında
Ama buradan gitmek işime gelmiyor çünkü fişegin yanma olasılığı varsa yine bu çember içinde geliyor. Yoksa baktım sayımız çok azaldı kepenkleri indirip konuyu kapatırım. Çünkü bende çocuğun dersleriyle çok meşgulüm ayrica kendi derslerimde var. Önceden profil mesajlarimla bilinirdim şimdi oraya hiç bakamıyorum. Sadece topikle ilgileniyorum. Bunu da severek hevesle yapiyorum. Aslında düşünsem bırakmak için çok sebebim var. Ama kendimde tamamen salmış olmak istemediğim için buradayım. Yoksa ben seneye çok daha kilolu bir vaziyette her şeyden vazgeçmiş olabilirim. Benim gibi kısa boylu olup 80 kilo üzerindeki arkadaşlar için bu karar çok ince bir çizgi

Bu yüzden +, sabit cezalarla ya da yaz üzeri o motivasyonla yıldız olarak her şekilde burada bulunmak işe yarıyor. Yarışlarda başlamak uzere. Uyarılarla diskalifiye olmamak için o irade bir yerde gösteriliyor. Ucundan da olsa eksi gelebiliyorsak bu küme içinde olmak iyidir

Kendi yasadiklarimdan yola çıkarak genel yazmış oldum

Önemli olan ne şekilde mutlu olacagimizi bilmek. Bırakarak ya da devam ederek tamamen kendi tercihimizle 🌹

Son düzenleme:
Canım sen daha iyi bilirsin tabi ama dönem dönem hepimizde bu durum yaşanıyor. O fişek anı gelemiyor bir türlü farkindayim. Bende bugün gramın ucundan eksideyim ona da eksi denirse. Sabitim aslında
Ama buradan gitmek işime gelmiyor çünkü fişegin yanma olasılığı varsa yine bu çember içinde geliyor. Yoksa baktım sayımız çok azaldı kepenkleri indirip konuyu kapatırım. Çünkü bende çocuğun dersleriyle çok meşgulüm ayrica kendi derslerimde var. Önceden profil mesajlarimla bilinirdim şimdi oraya hiç bakamıyorum. Sadece topikle ilgileniyorum. Yani bırakmak için çok sebebim var ama Kendimde tamamen salmis olmak istemediğim için buradayım. Yoksa ben seneye çok daha kilolu bir vaziyette her şeyden vazgeçmiş olabilirim. Benim gibi kısa boylu olup 80 kilo üzerindeki arkadaşlar için bu karar çok ince bir çizgi

Bu yüzden +, sabit cezalarla ya da yaz üzeri o motivasyonla yıldız olarak her şekilde burada bulunmak işe yarıyor. Yarışlarda başlamak uzere. Uyarılarla diskalifiye olmamak için o irade bir yerde gösteriliyor. Ucundan da olsa eksi gelebiliyorsak bu küme içinde olmak iyidir

Kendi yasadiklarimdan yola çıkarak genel yazmış oldum

Önemli olan ne şekilde mutlu olacagimizi bilmek. Bırakarak ya da devam ederek tamamen kendi tercihimizle 🌹
Hangi emojiyi koyacağımı bir türlü bulamadım çokom. Sonra “teşekkür “ manasında “amin”i koydum.
O emoji bende “teşekkür” çünkü.
İyi ki varsın 💕 çok da haklısın. Burası ciddi zaman alıyor. Bu sebeple zamanında menülerimizi ve sporlarımızı yapalım, yazalım. Ramazan ayı bitiyor yaz geliyor şu an tabir yerindeyse tam olarak şaha kalkma zamanı. Üzerimizdeki rehaveti yarın itibariyle atmalı, zamanında buraya dönmeli senin yükünü de hafifletmeliyiz. Kendi adıma yardımcı olmayı çok isterim ama bu dönem çok yoğunum. (Okul, projeler, yüksek lisans) haziran ayından sonra hayatımı kendime ayırmayı düşünüyorum. İşte o zaman ben de sana seve seve yardımcı olurum. Çünkü bana iyi gelen yer burası, beni ben yapan yer burası. Her şey için çok teşekkür ediyorum. 💕

Hangi emojiyi koyacağımı bir türlü bulamadım çokom. Sonra “teşekkür “ manasında “amin”i koydum.
O emoji bende “teşekkür” çünkü.
İyi ki varsın 💕 çok da haklısın. Burası ciddi zaman alıyor. Bu sebeple zamanında menülerimizi ve sporlarımızı yapalım, yazalım. Ramazan ayı bitiyor yaz geliyor şu an tabir yerindeyse tam olarak şaha kalkma zamanı. Üzerimizdeki rehaveti yarın itibariyle atmalı, zamanında buraya dönmeli senin yükünü de hafifletmeliyiz. Kendi adıma yardımcı olmayı çok isterim ama bu dönem çok yoğunum. (Okul, projeler, yüksek lisans) haziran ayından sonra hayatımı kendime ayırmayı düşünüyorum. İşte o zaman ben de sana seve seve yardımcı olurum. Çünkü bana iyi gelen yer burası, beni ben yapan yer burası. Her şey için çok teşekkür ediyorum. 💕
Bende çok teşekkür ederim ♥️ ne yaparsak kendi iyiligimiz için işte. Yoksa cezaymis uyariymis kime ne borcumuz var. Hepsi sonunda kendi sagligimiz için yaptigimiz şeyler. Aynaya bakınca mutlu olduğumuz şeyler. Ben tartı günü sizin kadar eksi gelmesem bile heyecanlanıyorum. Bir sürü başarmış mutlu olmuş kadın görüyorum çünkü. Hayatlarımız öyle stresli ki. Mutsuz olmak için artan sebepler içinde ufacikta olsa bir irade gösterip kendi için bir şeyler yapmış arkadaşlarıma çok saygı duyuyorum. Bu yüzden hevesle hazırlıyorum o süper kahramanlari falan 🥰

İnşallah bende kendimi önceliğe alıp yaza daha özgüvenli gireceğim

Bazen benimde çok üzüldüğüm bütün bu söylediklerimi görmezden gelmek istediğim anlar oldu. O zaman siz beni kendime getirdiniz. İnsan insanın ilacıdır. Buna da çok inanıyorum. Hedef kilolarimiza yaklaşıp kendimiz için bir şeyler yaptığımız zaman iyi ki vaktinde güle ağlaya düşe kalka birbirimize tutunduk ve bırakmadık diyeceğiz ♥️🤲

Gerçekten bende zorlanıyorum bırakayım yeter aman diyorum ama sonra diyorum ki kızım kendine gel bu kadar yaptın yine yaparsın. Daha fazlasını yaparsın . Bir haftadır izindeyim bi yandan diyete devam etmeye çalışırken bi yandan da yasaklı ne kadar varsa yedim . Hatta bugün çok korktum artı gelicem diye çok şükür olmadı. Benim de iştahımın çok açık olduğu zamanlar oluyor. Ama yiyince diyorum ki adım at hareket et erisin 😍 Chocolita Chocolita gerçekten çok emek veriyorsun bu beni ayrıca motive ediyor. Kadın o kadar emek veriyo sen yemeye utanmıyor musun diyorum kendime
Alys Alys illa ki artı geldiğimiz ölçüyü kaçırdığımız zamanlar oluyor. Tatile kadar 100 gram bile gelsen senin için avantaj . Pes etme 400 aldın haftaya 500 verirsin hiç üzülme 🥰

X