• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
En büyük kizlar bizim kizlar.. :32::32:

Sizleri seviyorum yaa.. :54::54::16::16:

Buraya girince, baska bi dünya'daymisim gibi oluyorum.. :4::22::13::7:

Tanimasamda sizleri, sanki yillardir tanisiyormusuz gibi.. :27::27:

BAT => BUGÜN

ve hala adet olmadım :8:

dua ediyorum hepimiz için,kabul et Rabbim nolurrr

selam herkese,
ne güzel ya buraya her girdiğimde birileri hamile olmuş oluyo. nedense ben de ümitleniyorum bir gün bana da sıra gelecek demek ki diye düşünüyorum.aynı şekilde düşünen var mı ???

Peki bugün test yapmayi düsünmüyormusun??!!

canım perşembe ya da cumaya kadar olmazsam o zaman yapmayı planlıyorum.adet oluyormuşum gibi ıslaklık hissediyorum ama hala yok.
belkide olurum bugün,umutlanmak istemiyorum yani

canım perşembe ya da cumaya kadar olmazsam o zaman yapmayı planlıyorum.adet oluyormuşum gibi ıslaklık hissediyorum ama hala yok.

canım belirtilerin nasıll..benimde öyle yaaa 31.günüm bugün oldum olucam gibi hissediyorum belimçok agıryor ve kasıgımda.

Insallah olmazsin yaa...

Arkadas ne zormus beklemek... :6: Gercekten insan düsünmekten yoruluyor.. :31:

canım belirtilerin nasıll..benimde öyle yaaa 31.günüm bugün oldum olucam gibi hissediyorum belimçok agıryor ve kasıgımda.

canım aynen belim ağrıyor.dün akşamda kasıklarım ağrıdı.birde durup dururken grip oldum.
ama olucam gibi hissedip olmuyorum,o çok tuhaf.

bunalr aynı zamanda adet belirtileri benim sadece kasıklarım ağrımazdı olmadan.
şuan en belirgin belirtim bu.

ya olmazsam demiyor da değilim =)

hem umutlanmak istemiyorum hem hayaller kuruyorum.

Allahın izniyle inş. olmayız canım hayırlısı ise.

dua edelim birbirimize inş.

Insallah olmazsin yaa...

Arkadas ne zormus beklemek... :6: Gercekten insan düsünmekten yoruluyor.. :31:

off aynen yaa,olacaksam da olsam biran önce daha çok kaptırmasam kendimi.

başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum ama zor

kürü tam bilemiyorum nasıl oldğunu ama bu forumda okumuştum çörekotu,bal,tarçın kürü kist yapabiliyormuş.dikkatli kullanmak lazım.fazla abartmamak lazım galiba

arkadaşın biri yazmış BALLI KUR YAPTIM yumurtalıklar catlamış falan diye merak ettim bende

Son düzenleme:
Kızlar birşey sorucam. Şu yumurtlama zamanı olan uzayan akıntıyı, farklı zamanlarda 3 kez gördüm.. Hatta en son bugün gördüm yani bat'ıma 4 gün kala. Sizce neyin nesidir bu durum?

kızlar birşey sorucam. şu yumurtlama zamanı olan uzayan akıntıyı, farklı zamanlarda 3 kez gördüm.. Hatta en son bugün gördüm yani bat'ıma 4 gün kala. Sizce neyin nesidir bu durum?

bende de oluyor öyle 2 gün önce olmuştu bugun gene oldu ben yumurtlama dönemindeyim ondan mı bilmiyorum

arkadaşın biri yazmış BALLI KUR YAPTIM yumurtalıklar catlamış falan diye merak ettim bende

kürrden fayda gören var muhakkak.ben mesela eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum ve sayı problemimiz var iyi geliyo.bunu testle kanıtladık.ancak bu bal,tarçın kürünü da ben yapacaktım burda öyle bi şey okuyunca korktum açıkçası.

bende de oluyor öyle 2 gün önce olmuştu bugun gene oldu ben yumurtlama dönemindeyim ondan mı bilmiyorum

adetim bittikten bi 5 gün sonra oldum. Sonra döllenme zamanı diye düşündüğüm 14. günde gene oldum. Şimdi bat'a 4 gün var gene oldum:)

canım aynen belim ağrıyor.dün akşamda kasıklarım ağrıdı.birde durup dururken grip oldum.
ama olucam gibi hissedip olmuyorum,o çok tuhaf.

bunalr aynı zamanda adet belirtileri benim sadece kasıklarım ağrımazdı olmadan.
şuan en belirgin belirtim bu.

ya olmazsam demiyor da değilim =)

hem umutlanmak istemiyorum hem hayaller kuruyorum.

Allahın izniyle inş. olmayız canım hayırlısı ise.

dua edelim birbirimize inş.

inş. canım benim yaa :( bende öyleyim yarı umutlu yarı umutsuzz.işte gögüsleirm hiç ağrımıyor ondan korkuyorumm :(

ragında cnm umarım bebegın senınledr bncede hemn test yapmamalısın 1-2 gün adet şaşabiliyor umarım olur.

Back