Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BAT => BUGÜN
ve hala adet olmadım
dua ediyorum hepimiz için,kabul et Rabbim nolurrr
selam herkese,
ne güzel ya buraya her girdiğimde birileri hamile olmuş oluyo. nedense ben de ümitleniyorum bir gün bana da sıra gelecek demek ki diye düşünüyorum.aynı şekilde düşünen var mı ???
Peki bugün test yapmayi düsünmüyormusun??!!
canım perşembe ya da cumaya kadar olmazsam o zaman yapmayı planlıyorum.adet oluyormuşum gibi ıslaklık hissediyorum ama hala yok.
belkide olurum bugün,umutlanmak istemiyorum yani
canım perşembe ya da cumaya kadar olmazsam o zaman yapmayı planlıyorum.adet oluyormuşum gibi ıslaklık hissediyorum ama hala yok.
belkide olurum bugün,umutlanmak istemiyorum yani
kızlar bu ballı kür nasıl oluyor
canım belirtilerin nasıll..benimde öyle yaaa 31.günüm bugün oldum olucam gibi hissediyorum belimçok agıryor ve kasıgımda.
Insallah olmazsin yaa...
Arkadas ne zormus beklemek... Gercekten insan düsünmekten yoruluyor..
kürü tam bilemiyorum nasıl oldğunu ama bu forumda okumuştum çörekotu,bal,tarçın kürü kist yapabiliyormuş.dikkatli kullanmak lazım.fazla abartmamak lazım galiba
kızlar birşey sorucam. şu yumurtlama zamanı olan uzayan akıntıyı, farklı zamanlarda 3 kez gördüm.. Hatta en son bugün gördüm yani bat'ıma 4 gün kala. Sizce neyin nesidir bu durum?
arkadaşın biri yazmış BALLI KUR YAPTIM yumurtalıklar catlamış falan diye merak ettim bende
bende de oluyor öyle 2 gün önce olmuştu bugun gene oldu ben yumurtlama dönemindeyim ondan mı bilmiyorum
canım aynen belim ağrıyor.dün akşamda kasıklarım ağrıdı.birde durup dururken grip oldum.
ama olucam gibi hissedip olmuyorum,o çok tuhaf.
bunalr aynı zamanda adet belirtileri benim sadece kasıklarım ağrımazdı olmadan.
şuan en belirgin belirtim bu.
ya olmazsam demiyor da değilim =)
hem umutlanmak istemiyorum hem hayaller kuruyorum.
Allahın izniyle inş. olmayız canım hayırlısı ise.
dua edelim birbirimize inş.