• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlarrr beni de ekleyin 8 kasım beklenen adet tarihim

Kızlar benimde 22 kasım benide eklermisiniz..ALLAH'ım bir şeyi istediğinde ona sadece (OL) der ve o'da oluverirmiş..rabbim bizleride evlat sahibi yapsın inş..

ben msj olarak bati gonderdim ama olmadi sanirim 16 kasim bat

Hosbulduk yasakhayal aslinda yeni gelmemistim vardim ama sen goremedin demekki almanya topigine atla gel:ssz:

valla mi :53::53::53::53::53:ben niye yeni gördüm:51:...yaw sen benide gectin:9::9::9::9:

almanya topigine gelemiyecegim hava trafigi cok kalabalik:10::10:

Son düzenleme:
phiacım ekimde kırmızı kartı yedim ben..bat 16 kasım..ekle bakalım canım..bu arada 29 kasım da benim doğum günüm umarım doğum günüme bir bedende atan 2 kalp olarak girerim..kızımda çok kardeş istiyor Allah gönlümüze göre versin inşallah...

Bu konu benim evlilik yıldönümümde açılmış :) Yani tam 16ekimde :) 2 yıl bitti valla evleneli :)
bana şans getireceğine inanıyorum,daha yeni başladım bebek çalışmalarına BAT 8 kasım ..
benide ekleyin hemen ....

tatlım 28-29 günde bir adet oluyorumsat tarihim 16 ekim.nezaman başlamalıyım? bu arada ben tam 20 tane test aldım :)) işimi şansa bırakmıcam galiba buay :))))

Canım 28 günü alarak yapınca senin 26 Ekim de testi yapmaya başlaman gerekiyor:49:

Ben dün başladım bakalım 2.testi birazdan yapıcam ayy ayy ne zor işler bu işler, kolay gelsin hepimize:54:

Kızlar merhaba...biraz özel olacak ama ben bişe danışmak istiyorum ilişkiye girdikten sonra biraz sırt üstü yatmak ve hemen duş almamak gerkeiyormuş uyguluyormusunuz yada uygulamamız lazım mı ???...:28:

kasım ayı topiğimiz de açılmış ohhhhhhh bize daha ne olur topiğimiz hayırlı ve uğurlu olsun bize inşallah bu ay hepimizin yüzü gülsün göbişleri dolsun :34: :16:

Kızlar merhaba...biraz özel olacak ama ben bişe danışmak istiyorum ilişkiye girdikten sonra biraz sırt üstü yatmak ve hemen duş almamak gerkeiyormuş uyguluyormusunuz yada uygulamamız lazım mı ???...:28:

ben arada uyguluyorum canım ama uygulamak gerekiyormuş yani uyguladığında daha garanti olurmuş yapanlar öyle söylüyorlar o yüzden bu ay kesin uygulayacam ve yumoş günlerimde sabah duş alıyorum ilişkiden sonra kalkmıyorum ayağa gerekirse saatlerce çişimi bile tutuyorum :34:

Son düzenleme:
ovülasyon testlerimde geldi sipariş vermiştim.şu kırmızlar bittikten nekadar sonra başlanıyor testlerde ovülasyon kontrolü?ayyy ben bu ay nedense çok heyecanlıyım yaa.Allah yüzümüze güler inşallah.teker teker duyarız bu ay hamile haberlerimizi.nedense kızlar bu ay çok fazla bebek haberi alıcaz gibi geliyor bana.hadi bakalım rast gele :)

tatlım 28-29 günde bir adet oluyorumsat tarihim 16 ekim.nezaman başlamalıyım? bu arada ben tam 20 tane test aldım :)) işimi şansa bırakmıcam galiba buay :))))

Canım, sen kağıtta yazan günden 2 gün önce başla. Erken yumurtlama olabiliyor bazılarında çünkü. Mesela ben
:1: Siklusum 27 dir düzenli olarak, normal standartlara göre 13-14. gün yumurtlama deniliyor bu siklus için fakat benim ovu testim LH düzeyim 8. gün tavan yapmıştı, yani 9. gün çatlamıştı yumoşlarım. Test başlangıç tarihi de 10. gün diyor, yani ben tesadüfen yapmış olmasaydım o gün, kaçıracaktım. En azından şimdiki testlerime 7. günümde başladım yani bugün. Tabi her ay da çatlama zamanı değişkenlik gösterebilir ama yaklaşık aynı olur yani. Senin de elinde bolca varmış nasılsa, sen de o vakit başla canım, en azından bu ay. Sonra yaklaşık zamanını öğrenince, geç yumurtlama bile olsa diğer ay ona göre başlarsın en azından :34:

Merhaba arkadaşlar.
Ekim ayında müjdeli haber alamayıp,
Kasım ayı için ümitleri yeşerenler olarak burada toplanıyoruz
Ve bu yolda hep beraber yürüyoruz...
Yukarıdaki anketimizi de doldurunuz...
Haydi bakalım gelsin BAT'lar
Lütfen listeye isminizi yazdırıp bizleri habersiz bırakmayınız
Unutmayınız ki sevinçlerimizi nasıl ki birlikte çoğaltıyorsak, üzüntülerimizi de aynı şekilde paylaşarak azaltırız bizler
:16::16:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. KASIM AYINI BİZİM İÇİN VE YAVRULARIMIZ İÇİN HAYIRLI KIL YA RABBİM.
:91::91: AMİN :91::91:

36 ANNİŞ ADAYI OLARAK HIZLA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK, SIKI DURUN BİZ GELİYORUZ, KOCİŞLER BEBİŞLER KORKUN BİZDEN...

:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]

Anniş Adayı

[/TD]
[TD]

Beklenmeyen Adet Tarihi

[/TD]
[TD]

Sonuç

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Efsun_30[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavijiklet[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esra_sezai[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nevalee[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mlk18[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sareeee[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yxliz[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kucukmucize[/TD]
[TD]6 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fidele[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mucizeguyem[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynpe[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Waves[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pinuspinea[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alminasu[/TD]
[TD]9 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cikolta[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perakedisi[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tugra034[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harika26[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzell[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavera19[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzmirantalya[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mutluyumki[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]14 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zkn_Hly[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunbal[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yehan[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Savas5482[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loori[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nlcn[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevoo_83[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İnci61İnci[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bedesten[/TD]
[TD]19 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Peri3866[/TD]
[TD]20 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasakhayal[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcum19[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Dipnot:Listeye adını yazdırmak isteyen hamiş adayı arkadaşlarım, BAT'larını topik haricinde bana da özel mesajla gönderirlerse gözden kaçırmamış olurum...

tatlım merhaba,benide eklermisin BAT:7 KASIM ..4 aylık evliyim bu denemede ilk ayımız,,dua edelim birbirimize inş.Yer gök dua üstüne kurulu. sevgilerssss

İlişki esnasında dahi popişinizin altına yastık veya kırlenti koyun kızlar ve 1 saate yakın öyle bekleyin, hatta ayaklarınız havada olarak. Yoruldukça dizlerinizi göğsünüze çekin sonra tekrar havaya. Bu şekilde beklemek ve durmak spoşların kaçmasına engel olup yumoşları yakalama şansını artıyor
:17:

Back