Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın
- Konu Sahibi phia
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2006
- 422
- 1
- 621
- 47
Ovulasyon testini deniyorum bu ay ilk defa bakalım.. Bugün çift çizgiyi gördüm yani yumurtlama sürecime girmişim.. 12. Günümde yumurtlama gösterdi, normalde 14. gün deniyor ya...işte demek ki her bünyede değişiyormuş...Ben kocacığımı alarma geçireyim de çalışmalara başlayalım:123:
- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Ovulasyon testini deniyorum bu ay ilk defa bakalım.. Bugün çift çizgiyi gördüm yani yumurtlama sürecime girmişim.. 12. Günümde yumurtlama gösterdi, normalde 14. gün deniyor ya...işte demek ki her bünyede değişiyormuş...Ben kocacığımı alarma geçireyim de çalışmalara başlayalım:123:
doktorlar standart günleri söylüyor..bence cogu kadin 14.gün yerine baska günlerde yumurtluyor...o yüzden adet bitiminden sonra gün asiri calismaya devam:
Son düzenleme:
hiç yatmadın mı kız naptın sen spermler dışarı akar ya hep kalkınca kalkma sakın bundan sonra yat sabah alırsın duşunu
yoo hiç yatmıyodum walla giden gitmiştir zaten diye düşünüp allahmm ya ne salağım dün 4 saat kalkmadım ama başladım yani umarım işe yaramıştır
- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
yoo hiç yatmıyodum walla giden gitmiştir zaten diye düşünüp allahmm ya ne salağım dün 4 saat kalkmadım ama başladım yani umarım işe yaramıştır
valla iyi yatmisin 4 saat...ben en fazla 30 dk ancak dayanabiliyorum
Son düzenleme:
- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.213
- 198
- 7 Haziran 2012
- 2.106
- 2.369
- 333
bende denicem bu ay inş birseyler olur
- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
Masallah yasakhayal ben 30 dk bile duramiyorum giden gidiyo zaten o kadar hizli gidiyoki ama 15 dk fln anca dayaniyorum
- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Masallah yasakhayal ben 30 dk bile duramiyorum giden gidiyo zaten o kadar hizli gidiyoki ama 15 dk fln anca dayaniyorum
yaw onu bile bazen beceremiyorum...10 dk ancak duruyorum...
- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
selam kızlar hepinize iyi bayramlar diliyorum 30 ekimde görüşmek üzere umarım bat olmam umarım olmayız
SANADA IYI BAYRAMLAR CANIM....insallah....
yaw onu bile bazen beceremiyorum...10 dk ancak duruyorum...
ayy kızlar walla bende pek yatmıyorum,aynen tutunan tutunmuştur diye, bu geceki denememde sabaha kadar yatıcam :)) bide sağa sola yatma olayı varmış o ne oluyo pekii :S
- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
ayy kızlar walla bende pek yatmıyorum,aynen tutunan tutunmuştur diye, bu geceki denememde sabaha kadar yatıcam :)) bide sağa sola yatma olayı varmış o ne oluyo pekii :S
onu hic duymadim canim bat ne zaman senin benimde yumos gunlerim
- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
İlişki esnasında dahi popişinizin altına yastık veya kırlenti koyun kızlar ve 1 saate yakın öyle bekleyin, hatta ayaklarınız havada olarak. Yoruldukça dizlerinizi göğsünüze çekin sonra tekrar havaya. Bu şekilde beklemek ve durmak spoşların kaçmasına engel olup yumoşları yakalama şansını artıyor
son 1 yıldır popomu havaya dikip yatmaktan helak oldum ama olsun herşey bebiş için gelmiyoki sıpa bir gelsin ben onun poposunu havaya dikip vurmazmıyım
- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
son 1 yıldır popomu havaya dikip yatmaktan helak oldum ama olsun herşey bebiş için gelmiyoki sıpa bir gelsin ben onun poposunu havaya dikip vurmazmıyım
vur kiz hakediyolar cünkü onlar icin neler yaptigimizi bi anlasalar
- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
kızlar yarın adetimin son günü ovü testi aldım ama nasıl kullancam bilmiyorum hangi gün başlıycam teste bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
tecrübeliyim cnm bu konuda yardımcı olayım sana ; adetin biter bitmez başlıosun ilk idrarla yapma sakın en az 2 saat su içmemelisin lh artışını iyi saptamak için ben öğlen 2 de yaptım hep saatleri bile aynı olmalı.Adet siklusuna göre mesela 28 günde 1 oluosan adet 14 gün normal şartlarda çatlaması gerekir sen adetinin 10. günü sabah akşam yap testi birini öğlen 2 de mesela öbürünü akşam 8de yap arada saat farkı olsun su yasak idrara sıkışık ol baş şartları bunlar testin ben bu şekilde yaptım iyi sonuç aldım cnm sormak istediğini sorabilirsin
- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
bende bacaklarımı dikiodum eşim dalga geçiodu bu ay bebek gelince ben dalga geçtim onla dikin anem siz valla iyi oluo bazı spoşlar hareketsiz brz onların gtmesi kolaylaşıo ben ilişkiden snra bacaklarımı dikerdim snra yavaşca indirip kıyafetimi giyip bi günlük ped takıp öle uyurdum sabaha kdr o psikolojiyle mumya gbi kalkıodum yataktan :)
tecrübeliyim cnm bu konuda yardımcı olayım sana ; adetin biter bitmez başlıosun ilk idrarla yapma sakın en az 2 saat su içmemelisin lh artışını iyi saptamak için ben öğlen 2 de yaptım hep saatleri bile aynı olmalı.Adet siklusuna göre mesela 28 günde 1 oluosan adet 14 gün normal şartlarda çatlaması gerekir sen adetinin 10. günü sabah akşam yap testi birini öğlen 2 de mesela öbürünü akşam 8de yap arada saat farkı olsun su yasak idrara sıkışık ol baş şartları bunlar testin ben bu şekilde yaptım iyi sonuç aldım cnm sormak istediğini sorabilirsin
canım benim adet düzensizliğim var hep 3 veya 4 gün gecikmeli oluyorum vede 30 günde 1 oluyorum adetimi bunu nasıl hesaplıycam canım