• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Kızlar öyle 2-3 ayda hemen karamsarlığa kapılanlarınızı görüyorum da... Yapmayın Allah aşkına canlarım... Benim 2 sene evvel bir doğumum oldu ve malesef bebişimi doğumdan sonra kaybettim. Sezeryanla olduğum için de mecburen 2 sene bekletti doktor. Kesinlikle hamile kalmamak için hap kullandım.. Bu korunmayı bırakalı 5. ayımız ve ben içimi sıkmıyorum neden mi Allah'ıma şükrediyorum ki sağlıklıyım ve hamile kalabiliyorum...İlk zamanlar hemen bir bebeğim olsun da kötü anılarımı unutayım dedim ama öyle değilmiş... Bu acıyı sindire sindire yaşamam gerekti ve sağlıklı olduğum için şükredip sabırlı olmayı öğrenmem gerekti...
Yüce Rabbimden hepimize doğru zamanda sağlıklı, hayırlı bebeklere sahip olmamızı diliyorum canlarım...

Ben sadece bu ay ilk defa merak ettiğimden şu Ovulasyon testinden deniyicem daha önceden duymamıştım bile:52:

Hadi bakalım hepimize kolay gele:54:
çok üzülddüm canım Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın... inş kısa zamanda hamile kalırsın:16:

valla bu bebek hasreti bizlere daha neler yaptiracak bilmiyorum...:52::52::52::52::52:

simdi düsündümde acaba kirmizi sebze yada meyvede mi yemesem diye:9::9::9::9::9::9::9::9::9:acaba cok mu abarttim:27::27::27::27::27:

Sen çok yaşa bebişlerinle yaşa inşallah:1:güldürdün beni yaa.
Gülüyorum ama benimde 12. ayın içindeyim bu ay 12. ay ne 3 ne de 4 bakalım allahım ne zaman nasip etti bana o güzel duyguyu.Hayırlısıyla inşallah allahım tatırsın o güzel hisleri.
Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin bu mübarek günde dualarımız geri çevrilmesin inşallahhhh

Kızlar öyle 2-3 ayda hemen karamsarlığa kapılanlarınızı görüyorum da... Yapmayın Allah aşkına canlarım... Benim 2 sene evvel bir doğumum oldu ve malesef bebişimi doğumdan sonra kaybettim. Sezeryanla olduğum için de mecburen 2 sene bekletti doktor. Kesinlikle hamile kalmamak için hap kullandım.. Bu korunmayı bırakalı 5. ayımız ve ben içimi sıkmıyorum neden mi Allah'ıma şükrediyorum ki sağlıklıyım ve hamile kalabiliyorum...İlk zamanlar hemen bir bebeğim olsun da kötü anılarımı unutayım dedim ama öyle değilmiş... Bu acıyı sindire sindire yaşamam gerekti ve sağlıklı olduğum için şükredip sabırlı olmayı öğrenmem gerekti...
Yüce Rabbimden hepimize doğru zamanda sağlıklı, hayırlı bebeklere sahip olmamızı diliyorum canlarım...

Ben sadece bu ay ilk defa merak ettiğimden şu Ovulasyon testinden deniyicem daha önceden duymamıştım bile:52:

Allahım biran önce kucağını evlatla doldursun inşallah.Herşey bizler için en güzel şanslar yanında olur umarım.En önemlisi sabır şükretmek herkes için tabi :34:
Çok geçmiş olsun rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın:85:

Sen çok yaşa bebişlerinle yaşa inşallah:1:güldürdün beni yaa.
Gülüyorum ama benimde 12. ayın içindeyim bu ay 12. ay ne 3 ne de 4 bakalım allahım ne zaman nasip etti bana o güzel duyguyu.Hayırlısıyla inşallah allahım tatırsın o güzel hisleri.
Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin bu mübarek günde dualarımız geri çevrilmesin inşallahhhh

insaallah canim benim hepimiz yasariz bebislerimizle....:46::46::46::46:

ne bilim artik nerde ve nede kirmizi renk varsa nefret etmeye basladim senin mesajindan sonra:9::9::9::9:ama bi bayragimiz haric:16:

cok etkileniyorum galiba söylenen herseyden:60::60::60:

Son düzenleme:
Benide eklermisin canım ? BAT 18 kasımm. İnşallah kasımda güleceğiz. Ovulasyon testi alacam bugün internetten. Soğan kürünüde uygulucam. Dün kırmızılar 5-6 saatt sancı çektikten sonra geldi. İlk önce çamur gibi geldi. Sonra pede bulaşmadı. Wc ye ne zaman gitsem ozaman su gibi akıyodu. Anlamadım. İnşallah bi sorun yoktur bende. Çok kkorktum. Halada öyle. Neyse bi daha ki aya inşallahhh.:16::16::16:

insaallah canim benim hepimiz yasariz bebislerimizle....:46::46::46::46:

ne bilim artik nerde ve nede kirmizi renk varsa nefret etmeye basladim senin mesajindan sonra:9::9::9::9:ama bi bayragimiz haric:16:

cok etkileniyorum galiba söylenen herseyden:60::60::60:

Sakın herşeyden etkilenme ben biraz şaka yaptım biraz sitemkar davrandım hepsi bu işte.Ne bilyim belki tutar diye O kırmızıları gördüğümüze bile şükretmeliyiz ki çok şükür onunla ilgili sıkıntımız yok allahtan.
Yüreklerimiz ferah olsun herşeyin başı sağlık ve en önemlisi piskolojimiz iyi olsun.Eminim ki en kafaya takmadığımız ay hepimiz hamiş olucazz:16::16:

Sakın herşeyden etkilenme ben biraz şaka yaptım biraz sitemkar davrandım hepsi bu işte.Ne bilyim belki tutar diye O kırmızıları gördüğümüze bile şükretmeliyiz ki çok şükür onunla ilgili sıkıntımız yok allahtan.
Yüreklerimiz ferah olsun herşeyin başı sağlık ve en önemlisi piskolojimiz iyi olsun.Eminim ki en kafaya takmadığımız ay hepimiz hamiş olucazz:16::16:

aynenn katılıyorum cnm sana
en aklımızda olmayan böle başa seylere kafa yorduğumuz bi ay gelicek bize bebişlerimiz
herseyin başı sağlık ewet kırmızıarı görmek stemiyoruz ama senin de dediğin gibi
düzenli olarak onun gelmesi bile sağlıklı olduğumuzun belirtisi aslında
hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
beklicez sabırla beklicez bayanlar:34:

Merhaba arkadaşlar.
Ekim ayında müjdeli haber alamayıp,
Kasım ayı için ümitleri yeşerenler olarak burada toplanıyoruz
Ve bu yolda hep beraber yürüyoruz...
Yukarıdaki anketimizi de doldurunuz...
Haydi bakalım gelsin BAT'lar
Lütfen listeye isminizi yazdırıp bizleri habersiz bırakmayınız
Unutmayınız ki sevinçlerimizi nasıl ki birlikte çoğaltıyorsak, üzüntülerimizi de aynı şekilde paylaşarak azaltırız bizler
:16::16:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. KASIM AYINI BİZİM İÇİN VE YAVRULARIMIZ İÇİN HAYIRLI KIL YA RABBİM.
:91::91: AMİN :91::91:

25 ANNİŞ ADAYI OLARAK HIZLA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK, SIKI DURUN BİZ GELİYORUZ, KOCİŞLER BEBİŞLER KORKUN BİZDEN...

:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]

Anniş Adayı

[/TD]
[TD]

Beklenmeyen Adet Tarihi

[/TD]
[TD]

Sonuç

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Efsun_30[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavijiklet[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esra_sezai[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mlk18[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sareeee[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yxliz[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kucukmucize[/TD]
[TD]6 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fidele[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mucizeguyem[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynpe[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alminasu[/TD]
[TD]9 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cikolta[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perakedisi[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tugra034[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harika26[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzell[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavera19[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzmirantalya[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mutluyumki[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]14 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zkn_Hly[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunbal[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Savas5482[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İnci61İnci[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasakhayal[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dipnot:Listeye adını yazdırmak isteyen hamiş adayı arkadaşlarım, BAT'larını topik haricinde bana da özel mesajla gönderirlerse gözden kaçırmamış olurum...

cnm allah sabir versin.o duyguyu tatmak ve damakta kalmasi eminimki cok acivericidir.obur dunyada sefaatcin olacak ins.bebegini tez.zamanda saglikli ve uzun omurlu olarakkucagina alirsin

Merhaba arkadaşlar.
Unutmayınız ki sevinçlerimizi nasıl ki birlikte çoğaltıyorsak, üzüntülerimizi de aynı şekilde paylaşarak azaltırız bizler

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. KASIM AYINI BİZİM İÇİN VE YAVRULARIMIZ İÇİN HAYIRLI KIL YA RABBİM.

25 ANNİŞ ADAYI OLARAK HIZLA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK, SIKI DURUN BİZ GELİYORUZ, KOCİŞLER BEBİŞLER KORKUN BİZDEN...

[TR]
[TD]

Anniş Adayı

[/TD]
[TD]

Beklenmeyen Adet Tarihi

[/TD]
[TD]

Sonuç

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Efsun_30[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavijiklet[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esra_sezai[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mlk18[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sareeee[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yxliz[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kucukmucize[/TD]
[TD]6 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fidele[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mucizeguyem[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynpe[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alminasu[/TD]
[TD]9 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cikolta[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perakedisi[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tugra034[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harika26[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzell[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavera19[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzmirantalya[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mutluyumki[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]14 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zkn_Hly[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunbal[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Savas5482[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İnci61İnci[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasakhayal[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dipnot:Listeye adını yazdırmak isteyen hamiş adayı arkadaşlarım, BAT'larını topik haricinde bana da özel mesajla gönderirlerse gözden kaçırmamış olurum...

Sen hiç merak etme phiacım ben hiç haber vermezmiyim.koskocaman harflerle donatıcam bu sayfayı sen merak etmee:52::52::52::52::52::52:

bende cok merak ediyorum ilk hamisimiz kim olacak...:52::52:ben ilk olamam cünkü su an listede en sonuncuyum...:51::51:

cnm allah sabir versin.o duyguyu tatmak ve damakta kalmasi eminimki cok acivericidir.obur dunyada sefaatcin olacak ins.bebegini tez.zamanda saglikli ve uzun omurlu olarakkucagina alirsin

Çok teşekkür ederim bu güzel içten dilekleriniz için...Allah isteyen herkese{ama en başta şu Kasım'da müjde bekleyen bizlere } sağlıklı bebisler versin inşallah:81::81::81:

Güzel haberlerimizi teker teker alırız bu ay Allah'ın izniyle :54:

Merhabalar kizlar bende kasima bomba gibi hazirlananlardanim Insallah emeklerimiz bosa gitmez:16:

Merhaba arkadaşlar.

[TR]
[TD]

Anniş Adayı

[/TD]
[TD]

Beklenmeyen Adet Tarihi

[/TD]
[TD]

Sonuç

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Efsun_30[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavijiklet[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esra_sezai[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mlk18[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sareeee[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yxliz[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kucukmucize[/TD]
[TD]6 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fidele[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mucizeguyem[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynpe[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alminasu[/TD]
[TD]9 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cikolta[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perakedisi[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tugra034[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harika26[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzell[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavera19[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzmirantalya[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mutluyumki[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]14 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zkn_Hly[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunbal[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Savas5482[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İnci61İnci[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasakhayal[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ovülasyon testlerimde geldi sipariş vermiştim.şu kırmızlar bittikten nekadar sonra başlanıyor testlerde ovülasyon kontrolü?ayyy ben bu ay nedense çok heyecanlıyım yaa.Allah yüzümüze güler inşallah.teker teker duyarız bu ay hamile haberlerimizi.nedense kızlar bu ay çok fazla bebek haberi alıcaz gibi geliyor bana.hadi bakalım rast gele :)

Merhabalar kizlar bende kasima bomba gibi hazirlananlardanim Insallah emeklerimiz bosa gitmez:16:

Bende bendee bomba gibi hazırlanıommm canım. ovulasyon testlerimi aldım. adetimin 7.ci gününden itibarende soğan kürü uygulıcam. Eşimede keçiboynuzu yedircem bakalım ne olacakkkk :27:

Bende bendee bomba gibi hazırlanıommm canım. ovulasyon testlerimi aldım. adetimin 7.ci gününden itibarende soğan kürü uygulıcam. Eşimede keçiboynuzu yedircem bakalım ne olacakkkk :27:

Bende pazartesialicam bu testlerden bakalim hadi hayirlisi:16:

ovülasyon testlerimde geldi sipariş vermiştim.şu kırmızlar bittikten nekadar sonra başlanıyor testlerde ovülasyon kontrolü?ayyy ben bu ay nedense çok heyecanlıyım yaa.Allah yüzümüze güler inşallah.teker teker duyarız bu ay hamile haberlerimizi.nedense kızlar bu ay çok fazla bebek haberi alıcaz gibi geliyor bana.hadi bakalım rast gele :)

Canım bende ilk defa aldım hatta yarın ilk testimi yapıcam.:68:testin içinde bir tablo var.Mesela benim adet aralığım 27 gün buna göre adet olduğum günden sayarak 10. gün testi yapmaya başlamam gerekiyor benim. İçinde 5 test var, eğer bu 5 günde çıkmaz ise bir test daha alıp yapmaya devam ediyorsun.

Test içinde açıklamalı olarak adet aralığına göre vermiş benimkinde yani canımcım.Bu sefer de bunu deneyelim bakalım hayırlısı:13:

Seninkinde tablo yoksa adet aralığını söyle benim ilaçdaki tabloya bakarım istersen:126:

Beni de listeye ekler misiniz ? Özel msj göndericektim ama olmadı. Beklenmeyen ve kırmızıları görme korkumun olduğu gün 15 Kasım. Şu an adetliyim zaten. Adetim biter bitmez çalışmaya başlıyorum. 31 ekim yumurtlamada en üst olduğum gün. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder ve gönlümüze göre verir inşaaallllaaaaaaahhhhhhh:116:

Canım bende ilk defa aldım hatta yarın ilk testimi yapıcam.:68:testin içinde bir tablo var.Mesela benim adet aralığım 27 gün buna göre adet olduğum günden sayarak 10. gün testi yapmaya başlamam gerekiyor benim. İçinde 5 test var, eğer bu 5 günde çıkmaz ise bir test daha alıp yapmaya devam ediyorsun.

Test içinde açıklamalı olarak adet aralığına göre vermiş benimkinde yani canımcım.Bu sefer de bunu deneyelim bakalım hayırlısı:13:

Seninkinde tablo yoksa adet aralığını söyle benim ilaçdaki tabloya bakarım istersen:126:

tatlım 28-29 günde bir adet oluyorumsat tarihim 16 ekim.nezaman başlamalıyım? bu arada ben tam 20 tane test aldım :)) işimi şansa bırakmıcam galiba buay :))))

Back