- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba...biraz özel olacak ama ben bişe danışmak istiyorum ilişkiye girdikten sonra biraz sırt üstü yatmak ve hemen duş almamak gerkeiyormuş uyguluyormusunuz yada uygulamamız lazım mı ???...
.......
Kızlar, şu günler hepimiz bayram telaşındayız; temizlik, ütü, alışveriş, bazılarımız yolculuk hazırlığı vs. o yüzden fazla vakit ayıramayabiliyoruz ama bayramdan sonra bomba gibi olacağız inşallah :13:
Bu arada bazılarımızın ovulasyon günleri bayrama denk geliyor ama sakın durmayın, belki böyle beklenmedik anda geliverecek bebişlerimiz. Mesela ben memleketimizde olacağım, belki de yavrumuzun temelini orada atmak vardır nasibimizde, kimbilir
Yani kızlaaar, demem o ki, bayramda dopinglerinizi iyi alın, sonrasında inşallah hep beraber burada olup bekleyeceğiz güzel haberlerimizi
........
doru söylüyosun phiacim....bakalim ilk müjdeyi kim verecek....
ben arada uyguluyorum canım ama uygulamak gerekiyormuş yani uyguladığında daha garanti olurmuş yapanlar öyle söylüyorlar o yüzden bu ay kesin uygulayacam ve yumoş günlerimde sabah duş alıyorum ilişkiden sonra kalkmıyorum ayağa gerekirse saatlerce çişimi bile tutuyorum
evet cnm 1 saat fılan kalkmadan yatsan iyi olurr oyle yapıorum ben yada sabaha dus alıyorum mecburenn :26::26: sadece bebek zamanlarında böylee :26:
[ı]bayram dönüşü yani 29-30 ekim gibi 1 kasımlılar ayaklarını sürüyerek gelip müjdelerini verirler inşallah, peşinden de sıra bizlere gelir inşallah [/ı]
Kızlar acilll durum...
Benim son bir kaç gündür pembemsi kanamam var.3 4 gün sürdü ama şu an kesildi bilgisi olan konu ile ilgili arkadaşlar varsa paylaşırsa memnun olurum.
Neden bilmiyorum anlamadım çok az olurdu eskiden ama bu sefer birkaç gün sürmesi beni korkuttu çok yoğun regl gibi değil.
Ama neden kaynaklandığını bilmiyorum
ayy ben 4 aydır boşa uğraşıyomuşum o zaman yaaa ( hiç yatmıyodum ben hemen duş alıyodum bu ay deneyeyim o zaman teşekkür ederim canım
Canım 28 günü alarak yapınca senin 26 Ekim de testi yapmaya başlaman gerekiyor
Ben dün başladım bakalım 2.testi birazdan yapıcam ayy ayy ne zor işler bu işler, kolay gelsin hepimize
ayy ben 4 aydır boşa uğraşıyomuşum o zaman yaaa ( hiç yatmıyodum ben hemen duş alıyodum bu ay deneyeyim o zaman teşekkür ederim canım
regl dönemin yakınmı ?