• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızım bnde sana onu dedim gelmeyim dedim yok gel dedin al geliyorum şimdide beni beğenmiyo kasımda çalışıyoruz diyo topiğin başlığında banane banane :88::88::88::88::88:

tamam gelmeni ben istedim dogru söylüyon....:10::10:

kiz ben mi topigi yanlis anladim sen mi?:27::27::27::27::27:SIMDIDEN CALISIP KASIMDA HAMIS HABERLERI bekliyoruz saniyodum ben:51::51::51::51:

en iyisimi fazla bisey yazmiyim kendi yazdigimida anlamakta zorluk cekmeye basladim cünkü:9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
tamam gelmeni ben istedim dogru söylüyon....:10::10:

kiz ben topigi yanlis anladim sen mi?:27::27::27::27::27:SIMDIDEN CALISIP KASIMDA HAMIS HABERLERI bekliyoruz saniyodum ben:51::51::51::51:

en iyisimi fazla bisey yazmiyim kendi yazdigimida anlamakta zorluk cekmeye basladim cünkü:9::9::9::9::9::9:
yavrum kıyamam doğru söylüyosun bana göre değil topik ama seni gördüm daldım
neyse bekn cıkıyım bide geçmişi siliyim kocam gelecek:10::10:

yavrum kıyamam doğru söylüyosun bana göre değil topik ama seni gördüm daldım
neyse bekn cıkıyım bide geçmişi siliyim kocam gelecek:10::10:

gumusüm yine gel olsun:10::10::10::10:...aslinda benim daha bu ay bile kesin degil ama sagolsun phiacim simdiden ekledi:9::9::9:... isimi garantiye alim dedim...:52::52::52:

yaw senin bu melek kocan sinirlendirmeye basladi bak yine beni alla alla:47::47::47::47:bu sefer gelecem coruma bak:10::10::10::10::10::10:

kiz bak senin icin yine coruma gelmeye kalkisacam:10: ama sonra yanlis anlamisim benim kocam melekmis deme tamammi:4:

Son düzenleme:
15 aydır bekliyorum bebiş için ama yok hep hüzün

Özdencim sakın canını sıkma herkesin ve diğer arkadaşlarında dedikleri gibi daha uzun süredir bekleyenler var.Sıkıntı stres yokk bol bol çalışma varrr.:1::1::1:

Totemime devam ediyorum.Evet kırmızıları çok sevipte giymeyen arkadaşları duydum bende çok severim amaaa vallahi ben deniycem bakalım hayırlısı.:52::52:

Hadi benide yazın bakalım....

Yeni çook uzun zamandır takıp edıyorum ama bır turlu cesate edıp yazamadım...
hep okudum ekım ayından umutludyum ama olmadı kırmızılar geldı....

benım adetlerım cok duzenlıydı 28 gunde bır olurdu.
Ama bir dış gebelik gecirdim ondan sonrasında düzenim değişti şimdi tam kestiremıyorum...

8 Temmuz
1 Agustos
26 agustos
21 eylül
19 ekim ........

şimdi sizce benım BAT ım ne zaman hadı bakalım benıde ekleyın.....
Ovulasyon testimi bile sipariş verdim :)))))

Allahım herkesin kucağını doldursun inşallah......
Kasım herkese uğur getirsin inşallahhhh :))

Ahhhh ama yazdım heeeee :1:

phiacn geldim canım bensiz olmaz sizi yalnız bırakmam bat 15 kasım

sunbal canım takıp ettıgım kadarı ıle sen test yaptırmayacakmıydın yanlıs mı hatırlıyorum acaba dedım ????
geldi mi kırmızlar......

Merhaba arkadaşlar.
Ekim ayında müjdeli haber alamayıp,
Kasım ayı için ümitleri yeşerenler olarak burada toplanıyoruz
Ve bu yolda hep beraber yürüyoruz...
Yukarıdaki anketimizi de doldurunuz...
Haydi bakalım gelsin BAT'lar
Lütfen listeye isminizi yazdırıp bizleri habersiz bırakmayınız
Unutmayınız ki sevinçlerimizi nasıl ki birlikte çoğaltıyorsak, üzüntülerimizi de aynı şekilde paylaşarak azaltırız bizler
:16::16:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. KASIM AYINI BİZİM İÇİN VE YAVRULARIMIZ İÇİN HAYIRLI KIL YA RABBİM.
:91::91: AMİN :91::91:

19 ANNİŞ ADAYI OLARAK HIZLA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK, SIKI DURUN BİZ GELİYORUZ, KOCİŞLER BEBİŞLER KORKUN BİZDEN...

:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]

Anniş Adayı

[/TD]
[TD]

Beklenmeyen Adet Tarihi

[/TD]
[TD]

Sonuç

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Efsun_30[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavijiklet[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esra_sezai[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mlk18[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kucukmucize[/TD]
[TD]6 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fidele[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mucizeguyem[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynpe[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alminasu[/TD]
[TD]9 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cikolta[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perakedisi[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tugra034[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harika26[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzell[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavera19[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzmirantalya[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mutluyumki[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]14 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasakhayal[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Dipnot:Listeye adını yazdırmak isteyen hamiş adayı arkadaşlarım, BAT'larını topik haricinde bana da özel mesajla gönderirlerse gözden kaçırmamış olurum...

canım yeni topik hayırlı olur inş. herkesler için.mesaj kutun doluymuş gönderemedim.Yeni Bat tarihim 16 kasım ekler misin cnm benide yeni listene?

kızlarrr üzülmek yok 22.ayıda kapatıp kasım 23.ayım olacakkk sabırla bekleyeceğiz yapacak bişey yok.Mevlam ol diyecek olacak

allah sanada sabir versin canim benim..insaallah rabbim bizlerede nasip eder:16::16::16::16:cünkü biliyorumki hepimiz bu annelik duygusu nasil bisey diye merak ediyoruz...:5:

Son düzenleme:
ekim ayından kırmızıyı yedimm geldimmm
hala daha kopamadım orda bekleyen cok arkadas var a
ama burasıda gayet ilerlemiş
ben bu 3. ay olmazsa napıcam derken 22-23 ayları okuyorumm da
benden önce onlara ver Allah ın diorum kızlarr dilerim bu ay hepimize uğurlu gelir
ekim topiğinden bol hamiş cıkardık kasım topiğinden daha da cok çıkarırızz inşallah:34:

Özdencim sakın canını sıkma herkesin ve diğer arkadaşlarında dedikleri gibi daha uzun süredir bekleyenler var.Sıkıntı stres yokk bol bol çalışma varrr.:1::1::1:

Totemime devam ediyorum.Evet kırmızıları çok sevipte giymeyen arkadaşları duydum bende çok severim amaaa vallahi ben deniycem bakalım hayırlısı.:52::52:

valla bu bebek hasreti bizlere daha neler yaptiracak bilmiyorum...:52::52::52::52::52:

simdi düsündümde acaba kirmizi sebze yada meyvede mi yemesem diye:9::9::9::9::9::9::9::9::9:acaba cok mu abarttim:27::27::27::27::27:

BAT 5 Kasım cnm, ekler misin benide?

benden önce onlara ver Allah ın diorum kızlarr dilerim bu ay hepimize uğurlu gelir
ekim topiğinden bol hamiş cıkardık kasım topiğinden daha da cok çıkarırızz inşallah:34:

iyi etmisin burayada geldigine:10::16::16::16::16:

cok sagol canim benim ne güzel demisin allahim benden önce onlara ver diye:46:..insallah rabbim hepimize verir...:16::16::16:

Son düzenleme:

canım benim güzel dileklerin için çok saol.Allah razı olsun.Dilerimki cenab_ı mevlam hiç kimseyi bekletmeden bebişlerini nasip etsin.

zor bir süreç evet yaşanılanlar ve çabalar tarif edilmez acı.2 gün önceden kesmiştim ümidimi 2 günden beri hakikaten kendimde değilim.Kesinlikle isyan değill ama tarifi bambaşka bir duygu.
En yakın zamanda toplanıp kasıma göz dikeceğim:51::51:olmazsa aşılama olmadı tüp gittiği yere kadar

canım benim güzel dileklerin için çok saol.Allah razı olsun.Dilerimki cenab_ı mevlam hiç kimseyi bekletmeden bebişlerini nasip etsin.

zor bir süreç evet yaşanılanlar ve çabalar tarif edilmez acı.2 gün önceden kesmiştim ümidimi 2 günden beri hakikaten kendimde değilim.Kesinlikle isyan değill ama tarifi bambaşka bir duygu.
En yakın zamanda toplanıp kasıma göz dikeceğim:51::51:olmazsa aşılama olmadı tüp gittiği yere kadar

kesinlikle sana katılıyorum umut tuketmek yok Allahım ne zaman ol derse o zaman olacak ama bızde elımızden gelenı yapacagız hayırlısı ıle inşallah alacagız kucagımıza bebsılerımızı........

Kızlar öyle 2-3 ayda hemen karamsarlığa kapılanlarınızı görüyorum da... Yapmayın Allah aşkına canlarım... Benim 2 sene evvel bir doğumum oldu ve malesef bebişimi doğumdan sonra kaybettim. Sezeryanla olduğum için de mecburen 2 sene bekletti doktor. Kesinlikle hamile kalmamak için hap kullandım.. Bu korunmayı bırakalı 5. ayımız ve ben içimi sıkmıyorum neden mi Allah'ıma şükrediyorum ki sağlıklıyım ve hamile kalabiliyorum...İlk zamanlar hemen bir bebeğim olsun da kötü anılarımı unutayım dedim ama öyle değilmiş... Bu acıyı sindire sindire yaşamam gerekti ve sağlıklı olduğum için şükredip sabırlı olmayı öğrenmem gerekti...
Yüce Rabbimden hepimize doğru zamanda sağlıklı, hayırlı bebeklere sahip olmamızı diliyorum canlarım...

Ben sadece bu ay ilk defa merak ettiğimden şu Ovulasyon testinden deniyicem daha önceden duymamıştım bile:52:

Hadi bakalım hepimize kolay gele:54:

Back