inşallah canım bekliyorum işte bende...perşembeye az kaldı canım.günler çok hızlı geçiyor zaten.
bekleyelim bakalım.inşallah kırmızılar gelmicek ve güzel haberini alıcazz
cok iyi fıkır tatlım...sabirla beklemek en iyisi...benımde gögüslerım sıstı sımdıden daha ıkı hafta var nerdeyse adetıme...gecen ay 7 gün gec geldı aslında 15 ınde gelecektı benımkıde ama 21 ınde geldı bende 21 ınden itibaren hesapladım ama sankı bı tuhaflık var bu durumdasımdıden bı adet belırtım var yanı hakkımızda hayırlısı
hastalanmadan nerdeyse 1 hafta oncesinden felaket siserdi goguslerim dokunamazdim ama bu ay hic belirti yok aslinda degisiklik var ama sonucta hormonlara bagli olarak hic olmazsa sizlamasi gerekirdi diye dusunuyorum dedigin gibi hayirlisi bakalim nolucak
e ne yapsın evlat bu ısı yapmadan olmuyo dediki bende sekıllere benzetımde en azından sıkıcı olmasınbılıyomusun bı anne nasılsa o evlatta öyle oluyo..tamamen yetıstırmeye bakıyo yanı.. tabı alımden zalım zalımdende alım dogarmıs derler ama büyük cogunlukla anne nasıl bı kısılıge sahıpse bebegıde hemen hemen aynı oluyo.
evet tuhafmıs gercekten ama bekle bakalım hersey olabılır..ınsallah güzel bı sürprız olurda hayılrısıyla bebegın senınle olur
iyi hallerdir iyi halleeeerrrr
bekleyip görcez bakalım.benim günüm az daha yaklaşsın o zaman tahmin yürütebilcem durumum hakkında.
şu an daha 10 günüm var.
phia dün otoshow a gitti eşiyle,tugra da dün akşam düğüne gidicekti.ikisi de piyasada yoklar.
bat ları aynı 11 inde. 7 günleri kaldı.ateşleri de güzel gidiyordu.bugün phia nın çok az lekelenesi olmuş.ama ayrıntılı konuşamadık.
gelsin de hemen son haberleri alıcam :)
ben bu ay herkezden umutluyum yaa :)
kendi umudumu kaybetmiştim ama o da yeşeriyor sanki az az
canımcım başka belirtin varmı?
bende oğlumda çok farketmiştim göğüsleri.
özellikle erken belirtilerim arasında,ağızda tatsızlık,sık idrara çıkma,adet agrısına benzeyen agrı ve kasık agrısı var.
oğlumdan sonraki hiçbir hamilelikte göğüsle ilgili belirti yaşamadım.çünki oğlum halen emiyor.
agrı oluyorsa sütten diyorum.damarlar herzaman için var zaten...
inşallah bebişin seninledir canım benim
ooo belirtilerin güzel.inşallah meleğin seninledir canım...
insallah canim insallah bir mucize olur hepimiz sisko sisko gezeriz ortaliklarda:)
ayyynen öyle.ve en önemli olan çocugu kendin yetiştirmen.anne ve babadan başka kişi çocukta söz sahibi olursa o zaman çocuk kimden terbiye alacagını anlayamıyor.haliyle arsız oluyor.
aman Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin.gerisi kolay :)
Canim ben kendim tutuyorum ates olculerimi kisaca soyle diyim 35.9 ile basladim devamli artis oldu 3 gundur 36.7 oldu bu sabah 36.5 e dustu yarinda adet gunum
Kızlar dün adet günümde yaptığım kan testinde hcg 251.99 çıktı.sevındim ama
Kasıklarımda adet ağrısı var akşamdan beri..bir de derler ya akıntı olmalıymış diye bende kupkuru.. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum
hmm... günün yarınsa önemli olan yarın sabahki ateşin.ümidini kaybetme canım. bak 3 gün boyunca sabit gitmiş.
belki geç yumurtlamış olup da bebiş yeni yerleşiyor olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?