• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
perşembeye az kaldı canım.günler çok hızlı geçiyor zaten.
bekleyelim bakalım.inşallah kırmızılar gelmicek ve güzel haberini alıcazz :16:
inşallah canım bekliyorum işte bende...
cok iyi fıkır tatlım...sabirla beklemek en iyisi...benımde gögüslerım sıstı sımdıden daha ıkı hafta var nerdeyse adetıme...gecen ay 7 gün gec geldı aslında 15 ınde gelecektı benımkıde ama 21 ınde geldı bende 21 ınden itibaren hesapladım ama sankı bı tuhaflık var bu durumda :D :D :D sımdıden bı adet belırtım var yanı hakkımızda hayırlısı :D :D :D :D

aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun bekleyelim bakalım sabırla Rabbim neylerse güzel eyler...

hastalanmadan nerdeyse 1 hafta oncesinden felaket siserdi goguslerim dokunamazdim ama bu ay hic belirti yok aslinda degisiklik var ama sonucta hormonlara bagli olarak hic olmazsa sizlamasi gerekirdi diye dusunuyorum dedigin gibi hayirlisi bakalim nolucak

evet tuhafmıs gercekten ama bekle bakalım hersey olabılır..ınsallah güzel bı sürprız olurda hayılrısıyla bebegın senınle olur

Canim ben kendim tutuyorum ates olculerimi kisaca soyle diyim 35.9 ile basladim devamli artis oldu 3 gundur 36.7 oldu bu sabah 36.5 e dustu yarinda adet gunum

e ne yapsın evlat bu ısı yapmadan olmuyo dediki bende sekıllere benzetımde en azından sıkıcı olmasın :D :D :D bılıyomusun bı anne nasılsa o evlatta öyle oluyo..tamamen yetıstırmeye bakıyo yanı.. tabı alımden zalım zalımdende alım dogarmıs derler ama büyük cogunlukla anne nasıl bı kısılıge sahıpse bebegıde hemen hemen aynı oluyo.

ayyynen öyle.ve en önemli olan çocugu kendin yetiştirmen.anne ve babadan başka kişi çocukta söz sahibi olursa o zaman çocuk kimden terbiye alacagını anlayamıyor.haliyle arsız oluyor.

aman Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin.gerisi kolay :)

kızlar benim adetime 3 gün var ve 3 gündür kabızlık başgösterdi normalde hayatımda kabızlık nedir bilmem. göğüslerimde hiç olmadığı kadar şiş. akıntılarım hala devam ediyor. 1 hafta kala kupkuru olurdum. psikolojik olarak hazırlandığım için de olabilir hamilelik durumu da olabilir her ikisine de hazırlıklıyım :)

iyi hallerdir iyi halleeeerrrr :23:
bekleyip görcez bakalım.benim günüm az daha yaklaşsın o zaman tahmin yürütebilcem durumum hakkında.
şu an daha 10 günüm var.

phia dün otoshow a gitti eşiyle,tugra da dün akşam düğüne gidicekti.ikisi de piyasada yoklar.
bat ları aynı 11 inde. 7 günleri kaldı.ateşleri de güzel gidiyordu.bugün phia nın çok az lekelenesi olmuş.ama ayrıntılı konuşamadık.
gelsin de hemen son haberleri alıcam :)

ben bu ay herkezden umutluyum yaa :)
kendi umudumu kaybetmiştim ama o da yeşeriyor sanki az az :52:

canımcım başka belirtin varmı?
bende oğlumda çok farketmiştim göğüsleri.
özellikle erken belirtilerim arasında,ağızda tatsızlık,sık idrara çıkma,adet agrısına benzeyen agrı ve kasık agrısı var.
oğlumdan sonraki hiçbir hamilelikte göğüsle ilgili belirti yaşamadım.çünki oğlum halen emiyor.
agrı oluyorsa sütten diyorum.damarlar herzaman için var zaten...

inşallah bebişin seninledir canım benim :16:

aman ınsallah canımcım..burda hepımızın bırden hamıle kalırsak ne büyük mutluluk olur ya..agızından bal damlıyor...kızlar bı gelsın de alalım ıfadelerını...phıanın yerlesme kanaması olabılır..ınsallah öyledır..bekleyenle burda cok umarım güzel haber olurda bız burda sabırsızlıkla beklıyoruz gelmıyolar ınatla :D :D :D

inş tubiş ama hala sancım fln yook normalde adete az kala olurdu ama

ayyynen öyle.ve en önemli olan çocugu kendin yetiştirmen.anne ve babadan başka kişi çocukta söz sahibi olursa o zaman çocuk kimden terbiye alacagını anlayamıyor.haliyle arsız oluyor.

aman Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin.gerisi kolay :)

aynen katılıyorum..terbiyeyı ve egıtımı anne ve babadan almalı bızlerde bılınclı sekılde güzel güzel egıtımlerıyle ılgılenmelıyız..iyi bırer ınsan olmaları ıcın cabalamalı...hele neneye dedeye cok yetısmemelı sımarıyolar sonra anne baba dınlemıyolar evlatlar

kızlaaaar herkese Mrb sürekli okuyorum ama msj atmamıştım .. Bat 14 kasım çok sabırsızlanıyorum siz nasıl dayanıyosunuz ? :) İnşallah güzel haberler alırız ..

Kızlar dün adet günümde yaptığım kan testinde hcg 251.99 çıktı.sevındim ama
Kasıklarımda adet ağrısı var akşamdan beri..bir de derler ya akıntı olmalıymış diye bende kupkuru.. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Canim ben kendim tutuyorum ates olculerimi kisaca soyle diyim 35.9 ile basladim devamli artis oldu 3 gundur 36.7 oldu bu sabah 36.5 e dustu yarinda adet gunum

hmm... günün yarınsa önemli olan yarın sabahki ateşin.ümidini kaybetme canım. bak 3 gün boyunca sabit gitmiş.
belki geç yumurtlamış olup da bebiş yeni yerleşiyor olabilir...

Kızlar dün adet günümde yaptığım kan testinde hcg 251.99 çıktı.sevındim ama
Kasıklarımda adet ağrısı var akşamdan beri..bir de derler ya akıntı olmalıymış diye bende kupkuru.. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum

canim hayirli olsun degerlerin yuksek guzel yani masallah kasik agrisi olmasi normal benim ablam 9 ay boyunca adet sancisi cekti her ay adet gununde bu agrilari yasadi simdiden canini sikma sitres de yapma ne mutlu sana keyfini cikar iste:)

hmm... günün yarınsa önemli olan yarın sabahki ateşin.ümidini kaybetme canım. bak 3 gün boyunca sabit gitmiş.
belki geç yumurtlamış olup da bebiş yeni yerleşiyor olabilir...

insallah canim ya sen nekadar pozitif bir insansin bayildim valla insallah bu iyi niyetlerin seninde isteklerini gerceklestirir:)

Back