• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
evet insallah canım...bu ay bı tuhaflık var umarım mevsım degısıklıgınden kaynaklanmıyordur :D :D :D

ay inşallah ondan değildir :27:
yok yok değildir.
mevsim değişikligi bukadar etki edermi insana yaw

ateş ölçenlerrrrrr phiaaa tugraaa lan girin artık da ateşinizi bildirinnn :41:

inşallah iyi haber alıcaz kuzu :)
boşver yaa yarın yaparsın.otur dinlen bugün.benim de canım istemiyor zaten.pinekliyorum pc başında:31:
ben aynı bildiğin gibi cnm ya.sürekli evdeyim.Kenan arabalarıyla konvon yapıyor arada onunla oynuyorum.
Nasıl olsun teyzesi çok iyi hamd olsun.
bu ara maşallah daha güzel konuşmaya başladı.şaşırıyorum bzen.
kolunu kapıya çarpmış yanıma geldi 'anneee kolum adiyooo.kapı çattım' diyor :1: çok gülüyorum sıpaya

ay yerım senı ben...teyzesı kurban.....bu cocukların konusmaya basladıklarında öyle tatlı oluyorlarkı...büyümüsde kücülmüsler gıbı oluyolar..kuzenımın kızı annesıne gecen dedıkı anne bisey dıcem ama sakın ol..oda demıs söyle kızım ama sakın ol demıs..kuzenım demıs tamam sakınım ne oldu...demıskı altıma ısedım....gelde gülme yaaa...darısı hepımızın basına ınsallah allah yokluklarını ve acılarını göstermesın ınsallah canım arkadasım..

hiç sorma canım gece de rüyamda adet olmuşum gördüm :26: bu arada az önce aynanın karşısına geçtim boğazımın aşağı taraflarından göğüslerime doğru yeşil damarlar çıkmış gibi sanki ya acaba hayali mi görüyorum ki ama yok ya nie olmayanı göreyimki dimi tubişim:53:

canımcım aynen öyle...
damar olmasaydı görmezdin zaten.onlar belirgin oluyolar.yeşil yeşil :)
harita gibi.
günün geçmeden test yapmıcanmı sen şimdi?? :44:

bu arada bende sabah kalktım hayatta yaşamadıgım şey olmuş. adete yakın 1 sivilcem çıkardı.sabah aynaya baktım birkaçtane sivilce çıkmış hemde kocaman :25: 1 gecede nasıl bu hale geldim bennnn :14:

ay inşallah ondan değildir :27:
yok yok değildir.
mevsim değişikligi bukadar etki edermi insana yaw

ateş ölçenlerrrrrr phiaaa tugraaa lan girin artık da ateşinizi bildirinnn :41:

gelsınler gelsınler...bende merak ettım..onların batına az kaldı degılmı sekerım...ıyı haberlerle gelırler ınsallah yaaa...mevsım degısıklıklerı bıze bısey yaparmı bız etkılenmeyız degılmı arkadasım...bızde bı haller var ıyı hallerdır ınsallah

canlar nasılsınız ne var ne yok..ya kızlar benım bır kac gündür gögüslerım sıstı..adetıme de daha coooookkk var..pıskolojım bozuldu heral :D :D :D

iyiyiz çok şükür canım şahsen ben heyecanla batı bekliyorum son 4 gün durup durup göğüslerime bakıorum kafayı yicem yakında:53:

ay yerım senı ben...teyzesı kurban.....bu cocukların konusmaya basladıklarında öyle tatlı oluyorlarkı...büyümüsde kücülmüsler gıbı oluyolar..kuzenımın kızı annesıne gecen dedıkı anne bisey dıcem ama sakın ol..oda demıs söyle kızım ama sakın ol demıs..kuzenım demıs tamam sakınım ne oldu...demıskı altıma ısedım....gelde gülme yaaa...darısı hepımızın basına ınsallah allah yokluklarını ve acılarını göstermesın ınsallah canım arkadasım..

aahahahah :1: bişi dicem ama sakin ol :9:
rabbim yokluklarını gstermesin.evin neşesi bunlar yaa...
Rabbim isteyen herkeze versin inşallah...

biz tuvalet egitimini tamamlayalı çok oldu,şimdilerde yaptıgı kakaların hepsine isim koyyor :1:
anne bak otobüs yaptım.anne bak bu top,bak bu kuş :1::1::1: ne anormal çocugum var benim yaa :27:

canımcım aynen öyle...
harita gibi.

bu arada bende sabah kalktım hayatta yaşamadıgım şey olmuş. adete yakın 1 sivilcem çıkardı.sabah aynaya baktım birkaçtane sivilce çıkmış hemde kocaman :25: 1 gecede nasıl bu hale geldim bennnn :14:

offf bilmiyorum canım ya erkenden yapmak istemiyorum büyük hayal kırıklığı oluyor adetim zaten günü gününe geliyor eğer olacaksam perşembe günü sabaha olurum mutlaka ki inşallah olmamda :34: bebiş gelir

canımcım aynen öyle...
harita gibi.

canım ya kafana takma cok ınceleme kendını..bekle bekleyebıldıgın kadar...ınsallah ıyı haberı vereceksın arkadasım batın gelmeden hemide ınsallah

offf bilmiyorum canım ya erkenden yapmak istemiyorum büyük hayal kırıklığı oluyor adetim zaten günü gününe geliyor eğer olacaksam perşembe günü sabaha olurum mutlaka ki inşallah olmamda :34: bebiş gelir

az kalmıs bencede kendını telaslandırma erkenden..günün sasmıyorsa saıret 4 gün daha canıkom...baska belırtılerın varmı

Moralim cok bozuk atesim 36.5 e dustu galiba bugun yada yarin hastalanicam zaten goguslerimde degisiklik olmamisti anlamistim da bi umit bekliyodum iste:(

aahahahah :1: bişi dicem ama sakin ol :9:
rabbim yokluklarını gstermesin.evin neşesi bunlar yaa...
Rabbim isteyen herkeze versin inşallah...

biz tuvalet egitimini tamamlayalı çok oldu,şimdilerde yaptıgı kakaların hepsine isim koyyor :1:
anne bak otobüs yaptım.anne bak bu top,bak bu kuş :1::1::1: ne anormal çocugum var benim yaa :27:

hayal gücü kuvvetlı tosunun demekki :D :D :D :D :D yerım hepısınıde yahuu...ıyı korkmuyor kendı kakasından bazı cocuklar görünce korkuyormus..senınkı bırde bırseylere benzetıyor bence süper cocuk senınkı :D :D :D

gelsınler gelsınler...bende merak ettım..onların batına az kaldı degılmı sekerım...ıyı haberlerle gelırler ınsallah yaaa...mevsım degısıklıklerı bıze bısey yaparmı bız etkılenmeyız degılmı arkadasım...bızde bı haller var ıyı hallerdır ınsallah

iyi hallerdir iyi halleeeerrrr :23:
bekleyip görcez bakalım.benim günüm az daha yaklaşsın o zaman tahmin yürütebilcem durumum hakkında.
şu an daha 10 günüm var.

phia dün otoshow a gitti eşiyle,tugra da dün akşam düğüne gidicekti.ikisi de piyasada yoklar.
bat ları aynı 11 inde. 7 günleri kaldı.ateşleri de güzel gidiyordu.bugün phia nın çok az lekelenesi olmuş.ama ayrıntılı konuşamadık.
gelsin de hemen son haberleri alıcam :)

ben bu ay herkezden umutluyum yaa :)
kendi umudumu kaybetmiştim ama o da yeşeriyor sanki az az :52:

iyiyiz çok şükür canım şahsen ben heyecanla batı bekliyorum son 4 gün durup durup göğüslerime bakıorum kafayı yicem yakında:53:

canımcım başka belirtin varmı?
bende oğlumda çok farketmiştim göğüsleri.
özellikle erken belirtilerim arasında,ağızda tatsızlık,sık idrara çıkma,adet agrısına benzeyen agrı ve kasık agrısı var.
oğlumdan sonraki hiçbir hamilelikte göğüsle ilgili belirti yaşamadım.çünki oğlum halen emiyor.
agrı oluyorsa sütten diyorum.damarlar herzaman için var zaten...

inşallah bebişin seninledir canım benim :16:

az kalmıs bencede kendını telaslandırma erkenden..günün sasmıyorsa saıret 4 gün daha canıkom...baska belırtılerın varmı

öyle canım az kaldı vallahi başka bir belirtim yok bekleyecem zaten vallahi günüm geçmeden yapmayı düşünmüyorum test felan

Moralim cok bozuk atesim 36.5 e dustu galiba bugun yada yarin hastalanicam zaten goguslerimde degisiklik olmamisti anlamistim da bi umit bekliyodum iste:(

hastalanacagın zaman gögüsünde degısıklık olmuyormu normalde canım...telaslanma hemen..herseyın hayırlısı deyıp bekle..hıc gelmez ınsallah bu kırmızılarda bebislerın haberını alırız

canımcım başka belirtin varmı?
bende oğlumda çok farketmiştim göğüsleri.
özellikle erken belirtilerim arasında,ağızda tatsızlık,sık idrara çıkma,adet agrısına benzeyen agrı ve kasık agrısı var.
oğlumdan sonraki hiçbir hamilelikte göğüsle ilgili belirti yaşamadım.çünki oğlum halen emiyor.
agrı oluyorsa sütten diyorum.damarlar herzaman için var zaten...

inşallah bebişin seninledir canım benim :16:

başka bişey yok canım bide 2 gündür arada adet olacakmışım gibi karnıma ağrı geliyor ama saniyelik yani sık idrara çıkmayı dersen o bende hep var onu fark edemem yani:1: inşallah canımcım inşallah gelmiştir bebişim bana :16:

hastalanacagın zaman gögüsünde degısıklık olmuyormu normalde canım...telaslanma hemen..herseyın hayırlısı deyıp bekle..hıc gelmez ınsallah bu kırmızılarda bebislerın haberını alırız

hastalanmadan nerdeyse 1 hafta oncesinden felaket siserdi goguslerim dokunamazdim ama bu ay hic belirti yok aslinda degisiklik var ama sonucta hormonlara bagli olarak hic olmazsa sizlamasi gerekirdi diye dusunuyorum dedigin gibi hayirlisi bakalim nolucak

perşembeye az kaldı canım.günler çok hızlı geçiyor zaten.
bekleyelim bakalım.inşallah kırmızılar gelmicek ve güzel haberini alıcazz :16:

canım ya kafana takma cok ınceleme kendını..bekle bekleyebıldıgın kadar...ınsallah ıyı haberı vereceksın arkadasım batın gelmeden hemide ınsallah

yha çok takmıyorum normalde.ki bu ay rahattım.ama sabah aynaya bakınca koca koca sivilceleri görünce uyuz oldum.
bekleyelim bakalım.inşallah şu agrılar da azalır o zaman daha sakin beklerim.
ayy inşallah kuzum yaa. Rabbim sağlıklı hamilelik versin hepimize

canım ateşin kaçtı kaça düştü?
listen varmı fertily friend den değil ama kendi yazdıgın listen varmı.
yaz da bir bakayım...
umutsuzluga kapılma hemen canım benim :16:

hayal gücü kuvvetlı tosunun demekki :D :D :D :D :D yerım hepısınıde yahuu...ıyı korkmuyor kendı kakasından bazı cocuklar görünce korkuyormus..senınkı bırde bırseylere benzetıyor bence süper cocuk senınkı :D :D :D

offf öyle böyle değil :1:
bozuk telefonları alıp uzun uzun konuşuyor.
ama Allah'tan sakin bir çocuk.beni üzmüyor.ama bunda benim de rolümün büyük oldugunu düşünüyorum.hep sakin yetiştirmeye çalıştım.ilk zaman korkar gibi oldu kakasından.ama baktı ki bu işin rajonu böyle :27:o zaman korkmadan yapmaya başladı.

öyle canım az kaldı vallahi başka bir belirtim yok bekleyecem zaten vallahi günüm geçmeden yapmayı düşünmüyorum test felan
cok iyi fıkır tatlım...sabirla beklemek en iyisi...benımde gögüslerım sıstı sımdıden daha ıkı hafta var nerdeyse adetıme...gecen ay 7 gün gec geldı aslında 15 ınde gelecektı benımkıde ama 21 ınde geldı bende 21 ınden itibaren hesapladım ama sankı bı tuhaflık var bu durumda :D :D :D sımdıden bı adet belırtım var yanı hakkımızda hayırlısı :D :D :D :D

başka bişey yok canım bide 2 gündür arada adet olacakmışım gibi karnıma ağrı geliyor ama saniyelik yani sık idrara çıkmayı dersen o bende hep var onu fark edemem yani:1: inşallah canımcım inşallah gelmiştir bebişim bana :16:

ooo belirtilerin güzel.inşallah meleğin seninledir canım...

perşembeye az kaldı canım.günler çok hızlı geçiyor zaten.
bekleyelim bakalım.inşallah kırmızılar gelmicek ve güzel haberini alıcazz :16:

yha çok takmıyorum normalde.ki bu ay rahattım.ama sabah aynaya bakınca koca koca sivilceleri görünce uyuz oldum.
bekleyelim bakalım.inşallah şu agrılar da azalır o zaman daha sakin beklerim.
ayy inşallah kuzum yaa. Rabbim sağlıklı hamilelik versin hepimize

canım ateşin kaçtı kaça düştü?
listen varmı fertily friend den değil ama kendi yazdıgın listen varmı.
yaz da bir bakayım...
umutsuzluga kapılma hemen canım benim :16:

offf öyle böyle değil :1:
bozuk telefonları alıp uzun uzun konuşuyor.
ama Allah'tan sakin bir çocuk.beni üzmüyor.ama bunda benim de rolümün büyük oldugunu düşünüyorum.hep sakin yetiştirmeye çalıştım.ilk zaman korkar gibi oldu kakasından.ama baktı ki bu işin rajonu böyle :27:o zaman korkmadan yapmaya başladı.

e ne yapsın evlat bu ısı yapmadan olmuyo dediki bende sekıllere benzetımde en azından sıkıcı olmasın :D :D :D bılıyomusun bı anne nasılsa o evlatta öyle oluyo..tamamen yetıstırmeye bakıyo yanı.. tabı alımden zalım zalımdende alım dogarmıs derler ama büyük cogunlukla anne nasıl bı kısılıge sahıpse bebegıde hemen hemen aynı oluyo.

Back