evet insallah canım...bu ay bı tuhaflık var umarım mevsım degısıklıgınden kaynaklanmıyordur
inşallah iyi haber alıcaz kuzu :)
boşver yaa yarın yaparsın.otur dinlen bugün.benim de canım istemiyor zaten.pinekliyorum pc başında
ben aynı bildiğin gibi cnm ya.sürekli evdeyim.Kenan arabalarıyla konvon yapıyor arada onunla oynuyorum.
Nasıl olsun teyzesi çok iyi hamd olsun.
bu ara maşallah daha güzel konuşmaya başladı.şaşırıyorum bzen.
kolunu kapıya çarpmış yanıma geldi 'anneee kolum adiyooo.kapı çattım' diyorçok gülüyorum sıpaya
hiç sorma canım gece de rüyamda adet olmuşum gördüm :26: bu arada az önce aynanın karşısına geçtim boğazımın aşağı taraflarından göğüslerime doğru yeşil damarlar çıkmış gibi sanki ya acaba hayali mi görüyorum ki ama yok ya nie olmayanı göreyimki dimi tubişim
ay inşallah ondan değildir
yok yok değildir.
mevsim değişikligi bukadar etki edermi insana yaw
ateş ölçenlerrrrrr phiaaa tugraaa lan girin artık da ateşinizi bildirinnn
canlar nasılsınız ne var ne yok..ya kızlar benım bır kac gündür gögüslerım sıstı..adetıme de daha coooookkk var..pıskolojım bozuldu heral
ay yerım senı ben...teyzesı kurban.....bu cocukların konusmaya basladıklarında öyle tatlı oluyorlarkı...büyümüsde kücülmüsler gıbı oluyolar..kuzenımın kızı annesıne gecen dedıkı anne bisey dıcem ama sakın ol..oda demıs söyle kızım ama sakın ol demıs..kuzenım demıs tamam sakınım ne oldu...demıskı altıma ısedım....gelde gülme yaaa...darısı hepımızın basına ınsallah allah yokluklarını ve acılarını göstermesın ınsallah canım arkadasım..
canımcım aynen öyle...
damar olmasaydı görmezdin zaten.onlar belirgin oluyolar.yeşil yeşil :)
harita gibi.
günün geçmeden test yapmıcanmı sen şimdi?? :44:
bu arada bende sabah kalktım hayatta yaşamadıgım şey olmuş. adete yakın 1 sivilcem çıkardı.sabah aynaya baktım birkaçtane sivilce çıkmış hemde kocaman1 gecede nasıl bu hale geldim bennnn
canımcım aynen öyle...
damar olmasaydı görmezdin zaten.onlar belirgin oluyolar.yeşil yeşil :)
harita gibi.
günün geçmeden test yapmıcanmı sen şimdi?? :44:
bu arada bende sabah kalktım hayatta yaşamadıgım şey olmuş. adete yakın 1 sivilcem çıkardı.sabah aynaya baktım birkaçtane sivilce çıkmış hemde kocaman1 gecede nasıl bu hale geldim bennnn
offf bilmiyorum canım ya erkenden yapmak istemiyorum büyük hayal kırıklığı oluyor adetim zaten günü gününe geliyor eğer olacaksam perşembe günü sabaha olurum mutlaka ki inşallah olmamdabebiş gelir
aahahahahbişi dicem ama sakin ol
rabbim yokluklarını gstermesin.evin neşesi bunlar yaa...
Rabbim isteyen herkeze versin inşallah...
biz tuvalet egitimini tamamlayalı çok oldu,şimdilerde yaptıgı kakaların hepsine isim koyyor
anne bak otobüs yaptım.anne bak bu top,bak bu kuşne anormal çocugum var benim yaa
gelsınler gelsınler...bende merak ettım..onların batına az kaldı degılmı sekerım...ıyı haberlerle gelırler ınsallah yaaa...mevsım degısıklıklerı bıze bısey yaparmı bız etkılenmeyız degılmı arkadasım...bızde bı haller var ıyı hallerdır ınsallah
iyiyiz çok şükür canım şahsen ben heyecanla batı bekliyorum son 4 gün durup durup göğüslerime bakıorum kafayı yicem yakında
az kalmıs bencede kendını telaslandırma erkenden..günün sasmıyorsa saıret 4 gün daha canıkom...baska belırtılerın varmı
Moralim cok bozuk atesim 36.5 e dustu galiba bugun yada yarin hastalanicam zaten goguslerimde degisiklik olmamisti anlamistim da bi umit bekliyodum iste
canımcım başka belirtin varmı?
bende oğlumda çok farketmiştim göğüsleri.
özellikle erken belirtilerim arasında,ağızda tatsızlık,sık idrara çıkma,adet agrısına benzeyen agrı ve kasık agrısı var.
oğlumdan sonraki hiçbir hamilelikte göğüsle ilgili belirti yaşamadım.çünki oğlum halen emiyor.
agrı oluyorsa sütten diyorum.damarlar herzaman için var zaten...
inşallah bebişin seninledir canım benim
hastalanacagın zaman gögüsünde degısıklık olmuyormu normalde canım...telaslanma hemen..herseyın hayırlısı deyıp bekle..hıc gelmez ınsallah bu kırmızılarda bebislerın haberını alırız
offf bilmiyorum canım ya erkenden yapmak istemiyorum büyük hayal kırıklığı oluyor adetim zaten günü gününe geliyor eğer olacaksam perşembe günü sabaha olurum mutlaka ki inşallah olmamdabebiş gelir
canım ya kafana takma cok ınceleme kendını..bekle bekleyebıldıgın kadar...ınsallah ıyı haberı vereceksın arkadasım batın gelmeden hemide ınsallah
Moralim cok bozuk atesim 36.5 e dustu galiba bugun yada yarin hastalanicam zaten goguslerimde degisiklik olmamisti anlamistim da bi umit bekliyodum iste
hayal gücü kuvvetlı tosunun demekkiyerım hepısınıde yahuu...ıyı korkmuyor kendı kakasından bazı cocuklar görünce korkuyormus..senınkı bırde bırseylere benzetıyor bence süper cocuk senınkı
cok iyi fıkır tatlım...sabirla beklemek en iyisi...benımde gögüslerım sıstı sımdıden daha ıkı hafta var nerdeyse adetıme...gecen ay 7 gün gec geldı aslında 15 ınde gelecektı benımkıde ama 21 ınde geldı bende 21 ınden itibaren hesapladım ama sankı bı tuhaflık var bu durumdaöyle canım az kaldı vallahi başka bir belirtim yok bekleyecem zaten vallahi günüm geçmeden yapmayı düşünmüyorum test felan
başka bişey yok canım bide 2 gündür arada adet olacakmışım gibi karnıma ağrı geliyor ama saniyelik yani sık idrara çıkmayı dersen o bende hep var onu fark edemem yaniinşallah canımcım inşallah gelmiştir bebişim bana
perşembeye az kaldı canım.günler çok hızlı geçiyor zaten.
bekleyelim bakalım.inşallah kırmızılar gelmicek ve güzel haberini alıcazz
yha çok takmıyorum normalde.ki bu ay rahattım.ama sabah aynaya bakınca koca koca sivilceleri görünce uyuz oldum.
bekleyelim bakalım.inşallah şu agrılar da azalır o zaman daha sakin beklerim.
ayy inşallah kuzum yaa. Rabbim sağlıklı hamilelik versin hepimize
canım ateşin kaçtı kaça düştü?
listen varmı fertily friend den değil ama kendi yazdıgın listen varmı.
yaz da bir bakayım...
umutsuzluga kapılma hemen canım benim
offf öyle böyle değil
bozuk telefonları alıp uzun uzun konuşuyor.
ama Allah'tan sakin bir çocuk.beni üzmüyor.ama bunda benim de rolümün büyük oldugunu düşünüyorum.hep sakin yetiştirmeye çalıştım.ilk zaman korkar gibi oldu kakasından.ama baktı ki bu işin rajonu böyleo zaman korkmadan yapmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?