• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
aman ınsallah canımcım..burda hepımızın bırden hamıle kalırsak ne büyük mutluluk olur ya..agızından bal damlıyor...kızlar bı gelsın de alalım ıfadelerını...phıanın yerlesme kanaması olabılır..ınsallah öyledır..bekleyenle burda cok umarım güzel haber olurda bız burda sabırsızlıkla beklıyoruz gelmıyolar ınatla :D :D :D

dimii hep beraber hamiş olup hamilelik heyecanlarımızı paylaşırız:16:inşallah phianınki yerleşmedir.ki bende öyle tahmin ediyorum.
bekliyoruz heyecanlaaa

inşallah canım ya vallahi olmazsa büyük bi yıkım yaşayacağım doktorum baya ümitlendirdi beni bence bu ay olacak diyerek :26:

hayır sakınnn yıkım felan deme.herşeye hazırlıklı olup <Rabbime tevekkül edicez.ne gelirse ondan gelir.
bu ay olmazsa vardır bunda da bir hayır diyip birdahaki ay için ugraşıcaz. umutsuzluk yokkk :16:

inş tubiş ama hala sancım fln yook normalde adete az kala olurdu ama

inşallah bebişin seninledir canım.
kötü düşünme.
ben inanıyorum bu ay listemizde çoook hamiş olucakkk :16::16::16:

kızlaaar camasırlarımı asımde gelım bekleyın benı

hadi git de gel canım kolay gelsinnn

Kızlar dün adet günümde yaptığım kan testinde hcg 251.99 çıktı.sevındim ama
Kasıklarımda adet ağrısı var akşamdan beri..bir de derler ya akıntı olmalıymış diye bende kupkuru.. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum

oo maşallah değerin çok güzel canım.
kasık ağrıların da çok normal.
tebrik ederim ve sağ salim kucagına alırsın inşallah...
akıntı olayını kafana takma.bir anormallik olsaydı kan degerin böyle güzel çıkmazdı.maşallahhh...

Kızlar bu ne demek oluyorr şimdi yaptımmm. Yapar yapmaz T çizgisi belirdi.. 17.ci günüm bugün....31 günde bir oluyorum.Yumurtluyor muyumm bugünler kaçmazz dimiiii :52::52::52::52:

$en sonnnn 222.jpg

offfffffffff kızlar ya çok sıkılıyoruummm

Kızlar benim bugün 11.günüm sanırım.son adet 24 ekimdi. Dün sabah çalışma oldu.Bugün de akşam diye düşünüyorum.Şu gün aşırı lafına bi türlü uyamıyorum.Korkuyorum zamanı geçecek diye.Eğer bu ay da olmazsa ovulasyon testi alıp denicem.İnş hepimiz hayırlısıyla bebek sahibi oluruz.:emir_bebek:

Son düzenleme:
insallah canim ya sen nekadar pozitif bir insansin bayildim valla insallah bu iyi niyetlerin seninde isteklerini gerceklestirir:)

teşekkür ederim inşallah canım hepimizin istekleri,duaları gerçekleşir... :29:

Kızlar bu ne demek oluyorr şimdi yaptımmm. Yapar yapmaz T çizgisi belirdi.. 17.ci günüm bugün....31 günde bir oluyorum.Yumurtluyor muyumm bugünler kaçmazz dimiiii :52::52::52::52:

Eki Görüntüle 545153

Allah seniiiiiiii :57:
bende gebelik testi sandım içim hopladı :1:

1-2 güne yumurtan çatlıycak.
sen bu 4 günü full time degerlendir...
gelsin bebişlerrrrrrrrr :52:

offfffffffff kızlar ya çok sıkılıyoruummm

sıkılma bakayımmmm :20:
git bişiler yap he?
kek yap tatlı yap veya güzel bir şarkı aç dinle.
makyajı seviosan taaz.com a resmini ekle kendi kendini boya :16:

İnsallah söylediğin gibi olur canım.. Bebek olmayınca neden olmuyo, hamile kalıyorsun hcg yükselir mi acaba,hcg yükseliyor kese görünür mu acaba,kese görününce de kalp atışları ne zaman duyulur.... Döngü bu kızlar hazırlayın kendinizi...üstelik daha devamını yazmadım:)

teşekkür ederim inşallah canım hepimizin istekleri,duaları gerçekleşir... :29:

Allah seniiiiiiii :57:
bende gebelik testi sandım içim hopladı :1:

1-2 güne yumurtan çatlıycak.
sen bu 4 günü full time degerlendir...
gelsin bebişlerrrrrrrrr :52:

İlk ovulasyon testi kullanışım. Çok iyi oldu valla. :16::16: 4 gün full çalışma :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sıkılmaaaaaaaaaaaaa tatlımmmmmmm..pozıtıf düsün
öyle yapıyorumda daralma geliyor içime bunalıyorum canım ya
sıkılma bakayımmmm :20:
git bişiler yap he?
kek yap tatlı yap veya güzel bir şarkı aç dinle.
makyajı seviosan taaz.com a resmini ekle kendi kendini boya :16:
kız daha kocam gelmedi kahvaltı yapmadım ne keki ne tatlısı bööö yine gitti araba pazarına satamadı gitti şu arabayı ya deli olacam kaç pazardır yok:50:

öyle yapıyorumda daralma geliyor içime bunalıyorum canım ya

kız daha kocam gelmedi kahvaltı yapmadım ne keki ne tatlısı bööö yine gitti araba pazarına satamadı gitti şu arabayı ya deli olacam kaç pazardır yok:50:

canımcım inşallah rabbimin izniyle bugün arabanızı satarsınız.
istanbulda olsaydınız biz alabilirsik.ama mesafe olunca zor bu işler canım.

sen eşini bekleme bişeyler atıştır kuzum.
geldiğinde yine kahvaltı edersiniz... :16:

kızlar temizliğimi yaptım geldim ohh misss :21:

az önce anneannemle konuştum,bebek yok mu dedi,ı ıh dedim :1:
inanmadı hamilesin demi diyor,bize söylemiyorsun,aaay içimden diyorum Allah söyletmiş olsa keşke :1:

kızlar bu arada ben sağlıklı beslenme programına başladım 2 gündür Mehtap hanımın(mevsimlerdenroma blogu)

ne kadar gereksiz kalori alıyormuşum ve yararlı hiçbirşey yemiyormuşum onu farkettim.
4kg vermem lazım eşimle iddiaya girdik birde :15:

hem bebişede zemin olur diye düşünüyorum.
gelsin sebzeler,çavdar ekmekleri,kefirler,yulaflı bisküviler :52:

canımcım inşallah rabbimin izniyle bugün arabanızı satarsınız.
istanbulda olsaydınız biz alabilirsik.ama mesafe olunca zor bu işler canım.

sen eşini bekleme bişeyler atıştır kuzum.
geldiğinde yine kahvaltı edersiniz... :16:

satamamış canım ya malesef :50: kardeşinin çocuğu ameliyat olmuş onu bakmaya gitti gelir birazdan

:63: evi de ben süpürdüm iyi mi bu arada :63:

fıkıh çalışıcam dedi,bölmek istemedim bende.

bir hamile kalim çıkarıcam acısını :21:

Back