aman ınsallah canımcım..burda hepımızın bırden hamıle kalırsak ne büyük mutluluk olur ya..agızından bal damlıyor...kızlar bı gelsın de alalım ıfadelerını...phıanın yerlesme kanaması olabılır..ınsallah öyledır..bekleyenle burda cok umarım güzel haber olurda bız burda sabırsızlıkla beklıyoruz gelmıyolar ınatla
inşallah canım ya vallahi olmazsa büyük bi yıkım yaşayacağım doktorum baya ümitlendirdi beni bence bu ay olacak diyerek :26:
inş tubiş ama hala sancım fln yook normalde adete az kala olurdu ama
kızlaaar camasırlarımı asımde gelım bekleyın benı
Kızlar dün adet günümde yaptığım kan testinde hcg 251.99 çıktı.sevındim ama
Kasıklarımda adet ağrısı var akşamdan beri..bir de derler ya akıntı olmalıymış diye bende kupkuru.. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar bu ne demek oluyorr şimdi yaptımmm. Yapar yapmaz T çizgisi belirdi.. 17.ci günüm bugün....31 günde bir oluyorum.Yumurtluyor muyumm bugünler kaçmazz dimiiii
Eki Görüntüle 545153
offfffffffff kızlar ya çok sıkılıyoruummm
kacarmı tatlıııımm hemen kocısıne haber verıver taltım benım
insallah canim ya sen nekadar pozitif bir insansin bayildim valla insallah bu iyi niyetlerin seninde isteklerini gerceklestirir:)
Kızlar bu ne demek oluyorr şimdi yaptımmm. Yapar yapmaz T çizgisi belirdi.. 17.ci günüm bugün....31 günde bir oluyorum.Yumurtluyor muyumm bugünler kaçmazz dimiiii
Eki Görüntüle 545153
offfffffffff kızlar ya çok sıkılıyoruummm
(null)
teşekkür ederim inşallah canım hepimizin istekleri,duaları gerçekleşir...
Allah seniiiiiiii
bende gebelik testi sandım içim hopladı
1-2 güne yumurtan çatlıycak.
sen bu 4 günü full time degerlendir...
gelsin bebişlerrrrrrrrr
Lojmanda oturuyorumm kızlar kocişimm yanı başımda. 4 te de gelcek. Haberi saldım bileeeee
öyle yapıyorumda daralma geliyor içime bunalıyorum canım yasıkılmaaaaaaaaaaaaa tatlımmmmmmm..pozıtıf düsün
kız daha kocam gelmedi kahvaltı yapmadım ne keki ne tatlısı bööö yine gitti araba pazarına satamadı gitti şu arabayı ya deli olacam kaç pazardır yoksıkılma bakayımmmm
git bişiler yap he?
kek yap tatlı yap veya güzel bir şarkı aç dinle.
makyajı seviosan taaz.com a resmini ekle kendi kendini boya
öyle yapıyorumda daralma geliyor içime bunalıyorum canım ya
kız daha kocam gelmedi kahvaltı yapmadım ne keki ne tatlısı bööö yine gitti araba pazarına satamadı gitti şu arabayı ya deli olacam kaç pazardır yok
kızlaaaarrr ben kacar aksam gelırım tekrar..öpüldünüz sevıldınız canlar
canımcım inşallah rabbimin izniyle bugün arabanızı satarsınız.
istanbulda olsaydınız biz alabilirsik.ama mesafe olunca zor bu işler canım.
sen eşini bekleme bişeyler atıştır kuzum.
geldiğinde yine kahvaltı edersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?