• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
aynen bende canım benim kocişde birazdan işe gidecek gece gelecek artık takılırız hep beraber canım bu arada geçmiş olsun canım çok mu sancın var canım benim benimde akşamdan sol kasığım ağrımaya başladı arada kramp gibi ağrı geliyor sonra kesiliyor :16:

evet takılırız canımcım :16:

gece agrım fenaydı dedim hah tamam adet olucam.
şu an sadece kasıklarda yanma tarzında agrı var.yürüdüğümde veya hızlı hareket ettiğimde agrıyor batma gibi...
oturunca zonklamaya devam..
inşallah iyiye işarettir.

senin ov testi inşallah bugün kopkoyu çıkar kuzuu

bugün neşem yerinde valla hava çok güzel burda güneşli harika bir hava var oğlumu gezdirdim geldim bende:16:

evet burada da hava süper.ama dışarı çıkıcak halim yok :5:
şimdi parka gitsek,geri gelince apt.merdiveninde beni kucagına al dicek.hiiiç çekemem şu an.camları açtım evde alsın temiz havayı napim :)
babası olsaydı onunla yollardım.yarın gitsinler olmazsa...

çok hastayım kızlar ilaçta atmıyorum belki bebişim vardır dıyee ay başım patlayack.kızlar şu soguk algınlıgına iyi gelen tylol var ya onu içsem birsey olur mu

bizim kızlar nerde yahu kocişi alan gezmeye gidiyor sanırım bizde evde oturuyoruz:26:

ayyynen öyle yaa...
dün gezdiniz ya len bugün evde oturunn :19:
yok anacım hava güzel millet atio kendini dışarı.
ossun kuzu biz de sennen çene çalarız napalım :)
az sonra bikaç kişi daha gelir sohbet koyulaşır...

site sık sık hata veriyor bende. sende de varmı? :26:

saolasın canımcım
benim daha tam geçmiş değil.sinir oluyorum.nerdeyse yürüyemicem.
senin bata kaç gün kala geçti agrıların?
belki benimkiler de o zaman geçer.

tubicim benim ağrılar yumurtlama günlerimde kramp gibiydi.olduğum yerde kalıyordum.dün gece işte 4 gün kala geçtiler.hayırlısı olsun bakalım.

hiiiiiç umudum yok :50:

çok hastayım kızlar ilaçta atmıyorum belki bebişim vardır dıyee ay başım patlayack.kızlar şu soguk algınlıgına iyi gelen tylol var ya onu içsem birsey olur mu

çok geçmiş olsun canım benim...
bence alma tylol felan.
aliosan sadce minoset al.
onun bir zararı yok.

bat a nekadar var canımcım?

tubicim benim ağrılar yumurtlama günlerimde kramp gibiydi.olduğum yerde kalıyordum.dün gece işte 4 gün kala geçtiler.hayırlısı olsun bakalım.

hiiiiiç umudum yok :50:

canımcım umudunu kaybetme.belki bebiş yerleşti ve agrın azaldı.
bekleyelim bakalım.bak bata az kaldı.inşallah güzel haberlerini alıcaz :16:

hayırlısıyla dediğin gibidir inş. tubicim. :16:
kızlar ben kalkıp temizliğe girişeyim,işim biter bitmez bende burada biterim :1:

çok geçmiş olsun canım benim...
bence alma tylol felan.
aliosan sadce minoset al.
onun bir zararı yok.

bat a nekadar var canımcım?

canım sagol valla bilmıyorum kı o da ilaç sonucta :( canım 11 kasım gibi beklıyorum kırmızıları hala daha ağrım fln yok acaba neden ki

günaydın kızlaaaarrr

yha sanırım gece site bakıma girdi değilmi?
bir türlü giremedim de :44:
ayrıca net baglantım da çok kötüydü.gidip geliodu sinir oldum :41:

kızlar yaa gece hiç yatamadım.karnım kasıklarım aynı adet sancısı şeklinde agrıdı.sağa dönüyorum sola dönüyorum yok.
bildiğiniz kıvrandım.en son saat 6 ydı kalktım minoset içtim.karnımı sardım yattım.1 saat sonra felan uyumuşum.
şu an daha iyi gibiyim.ne agrılı bir ay bu yaa :26:

canım gecmıs olsun..güzel belını sar kendıne dıkkat et havalar sogudu ve üsütme zamanı geldı...kendımıze dıkkat edelım cnaıkom

canlar nasılsınız ne var ne yok..ya kızlar benım bır kac gündür gögüslerım sıstı..adetıme de daha coooookkk var..pıskolojım bozuldu heral :D :D :D

hayırlısıyla dediğin gibidir inş. tubicim. :16:
kızlar ben kalkıp temizliğe girişeyim,işim biter bitmez bende burada biterim :1:

kolay gelsin canımcım.
hadi işini yap da gel.kendini fazla yorma tamam mı :16:

canım sagol valla bilmıyorum kı o da ilaç sonucta :( canım 11 kasım gibi beklıyorum kırmızıları hala daha ağrım fln yok acaba neden ki

ilaç ama hamilelikte verilen en zararsız ilaç.
thlol alacagına ondan al.
ben de gece dayanamadım içtim bir minoset.
az kalmış bat a.inşallah bebişin seninleir canım :16:

canım gecmıs olsun..güzel belını sar kendıne dıkkat et havalar sogudu ve üsütme zamanı geldı...kendımıze dıkkat edelım cnaıkom

saol kuzucum zaten yum.zamanından beri gece bile çorapla yatıyorum.kalın giyiniyorum.
gece belimi sardım öyle yattım.
karın-kasık-bel böyle bir ağrı olamazdı :5:
ama çok şükür Rabbime şimdi daha iyiyim...
sen nasılsın canım?

kolay gelsin canımcım.
hadi işini yap da gel.kendini fazla yorma tamam mı :16:

ilaç ama hamilelikte verilen en zararsız ilaç.
thlol alacagına ondan al.
ben de gece dayanamadım içtim bir minoset.
az kalmış bat a.inşallah bebişin seninleir canım :16:

saol kuzucum zaten yum.zamanından beri gece bile çorapla yatıyorum.kalın giyiniyorum.
gece belimi sardım öyle yattım.
karın-kasık-bel böyle bir ağrı olamazdı :5:
ama çok şükür Rabbime şimdi daha iyiyim...
sen nasılsın canım?

iyim tatlım nasıl olsun bugün pazar sendromu ıcersındeyım canım hic birsey yapmak istemıyor...yat asagı dıyorum kendı kendıme canımcım...yoksa bıldıgın gıbı..havalar sogudu kalın kalın corabları gıyınıp oturuyorum..bılıyomusun gögüslerım sımdıden sısdı....:D :D :D :D ıyı haberın alametımıdır acep ne dersın..sen neler yaptın görüsmeyelı...tosunun nasıl??

iyim tatlım nasıl olsun bugün pazar sendromu ıcersındeyım canım hic birsey yapmak istemıyor...yat asagı dıyorum kendı kendıme canımcım...yoksa bıldıgın gıbı..havalar sogudu kalın kalın corabları gıyınıp oturuyorum..bılıyomusun gögüslerım sımdıden sısdı....:D :D :D :D ıyı haberın alametımıdır acep ne dersın..sen neler yaptın görüsmeyelı...tosunun nasıl??

inşallah iyi haber alıcaz kuzu :)
boşver yaa yarın yaparsın.otur dinlen bugün.benim de canım istemiyor zaten.pinekliyorum pc başında:31:
ben aynı bildiğin gibi cnm ya.sürekli evdeyim.Kenan arabalarıyla konvon yapıyor arada onunla oynuyorum.
Nasıl olsun teyzesi çok iyi hamd olsun.
bu ara maşallah daha güzel konuşmaya başladı.şaşırıyorum bzen.
kolunu kapıya çarpmış yanıma geldi 'anneee kolum adiyooo.kapı çattım' diyor :1: çok gülüyorum sıpaya

yesoooo bat a az kaldı heeee :52::52::52:

hiç sorma canım gece de rüyamda adet olmuşum gördüm :26: bu arada az önce aynanın karşısına geçtim boğazımın aşağı taraflarından göğüslerime doğru yeşil damarlar çıkmış gibi sanki ya acaba hayali mi görüyorum ki ama yok ya nie olmayanı göreyimki dimi tubişim:53:

Back