• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kısayollarını bılmıyorum desem :D bırını ögrendım sayende :52::52:

hepsini ögren onlarsiz mesaj güzel olmuyo cünkü:9::9::9::9::9:

galiba profilinden girip yapabiliyosun...8 scorpions arkadasimiz daha iyi anlatiyo onada sorariz eger bulamazsan...:52::52::52::52:

Canım bak sırasıyla şöyle yap, hepsi görünür;

Kullanıcı Kontrol Paneli
Seçenekleri Düzenle
Standart Editör Toolbar
Seçenekleri Kaydet

bak ne güzel phiacim anlatmis...yap hadi:13:

Son düzenleme:
Hanım çalışmalara fulll devam yılmak yok.:52::52::52::52:Kırmızı kıyafetlerden bile vazgeçtim artıkkk:9::9::9:
Hayırlısı rabbim o heycanı tattırsınnn hepimizeee:emir_bebek:.
Hayırlı günler olsun inşallahh:54::54::54::46:

Tablo gösteriyor ki Kasım ayı bol müjdeli geçecek inşallah:))) Unutmayın kızlar Kasım'da Aşk başkadır:54:

En sevdiğim aşk filmidir belki vardır bi hikmeti:49:

canım nerelerdesin ya konuşamadık hiç..senin de gelmiş heralde kırmızılar :( neyse hayırlısı bakalım bu topic ugur getiri inş :)

Hanım çalışmalara fulll devam yılmak yok.:52::52::52::52:Kırmızı kıyafetlerden bile vazgeçtim artıkkk:9::9::9:

Kırmızı kıyafetlerden vazgeçtin mi?
:52::52: Allah seni hamiş etsin emi :1::1:
Hayırlısıyla gelecek inşallah bebişlerimiz :emir_bebek::emir_bebek:

Kırmızı kıyafetlerden vazgeçtin mi?
:52::52: Allah seni hamiş etsin emi :1::1:
Hayırlısıyla gelecek inşallah bebişlerimiz :emir_bebek::emir_bebek:

Aminnn allah cümlemizi hamiş etsin inşallah:16::16::16:
Evet aynen öleee vazgeçtim inanki bakalım.Totem yapıyorum bakarsınız tutarr.
Bu arada phia bişi sorucam tam yumurtlama dönemindeyim ben şu kahverengi şeyler var ya onların gelmesi normal dimi???:17::17:
Çünkü benim her ay geliyor da

Aminnn allah cümlemizi hamiş etsin inşallah:16::16::16:
Evet aynen öleee vazgeçtim inanki bakalım.Totem yapıyorum bakarsınız tutarr.
Bu arada phia bişi sorucam tam yumurtlama dönemindeyim ben şu kahverengi şeyler var ya onların gelmesi normal dimi???:17::17:
Çünkü benim her ay geliyor da

Bazılarının yumurta çatlama esnasında kahverengi lekelenme ya da ufak kanamalar gelebiliyormuş diye duymuştum ama ne derece doğrudur veya normal birşey midir bilemeyeceğim canım yaa
:34:

Bazılarının yumurta çatlama esnasında kahverengi lekelenme ya da ufak kanamalar gelebiliyormuş diye duymuştum ama ne derece doğrudur veya normal birşey midir bilemeyeceğim canım yaa
:34:

Tamm canım peki teşekkürler yinede.
Bakalım bekliycez ve görücez inşallah:44:

Bende 5 kasim benide eklermisiniz neden bilmiyorum bu ay icim kipir kipir:)

yaw bu kirmizi kiyafet isini hic ben düsünmemistim...:9::9::9:bi faydasi olurmu acaba:52::52::52::52:ama kirmiziyida cok severim napacam simdi bilmiyorum:27::27::27::27:

yaw bu kirmizi kiyafet isini hic ben düsünmemistim...:9::9::9:b üi faydasi olurmu acaba:52::52::52::52:ama kirmiziyida cok severim napacam simdi bilmiyorum:27::27::27::27:
kız ne ateşli kadınsın aklın fikrin kırmızıda kırbaçda kelepçede fantazi kadını valla :21::21:
bu arada bnde kasımda full tıme calışıyorum inş ödülünü alıcam:21::21:

kız ne ateşli kadınsın aklın fikrin kırmızıda kırbaçda kelepçede fantazi kadını valla :21::21:
bu arada bnde kasımda full tıme calışıyorum inş ödülünü alıcam:21::21:

kiz gumus bu mesajinin önüne +18 koymayi unutmusun....:9::9::9::9::9:

hani niye batı yazmadin.yazda seni eklesin phia....:27::27::27:

kızım benm her msjım +18 zatiii:51::51:
benide eklermisin cnm bat 2 aralık yani önümüzdeki ay çalışmalara başlıyorum:27:

kiz bide +12 lik MESAJ YAZ COLUK COCUKTA GIDIYODUR BELKIM.:9::9::9::9::9:

senin yüzünden rütük topigi kapatmasin alla alla:4:
yaw ne araligi bu nasil oldu simdi :44::44::44:..biz simdilik kasim ayi bat larini yaziyoruz...:51::51::51: o zaman aralikta eklenirsin sen.....:4:

Son düzenleme:
kizim ya bide +12 lik MESAJ YAZ COLUK COCUKTA GIDIYODUR BELKIM.:9::9::9::9::9:

senin yüzünden rütük topigi kapatmasin alla alla:4:
yaw ne araligi bu nasil oldu simdi :44::44::44:..biz simdilik kasim ayi bat larini yaziyoruz...:51::51::51: o zaman aralikta eklenirsin sen.....:4:
kızım bnde sana onu dedim gelmeyim dedim yok gel dedin al geliyorum şimdide beni beğenmiyo kasımda çalışıyoruz diyo topiğin başlığında banane banane :88::88::88::88::88:

Back