- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
kısayollarını bılmıyorum desembırını ögrendım sayende
Canım bak sırasıyla şöyle yap, hepsi görünür;
Kullanıcı Kontrol Paneli
Seçenekleri Düzenle
Standart Editör Toolbar
Seçenekleri Kaydet
Tablo gösteriyor ki Kasım ayı bol müjdeli geçecek inşallah:))) Unutmayın kızlar Kasım'da Aşk başkadır
En sevdiğim aşk filmidir belki vardır bi hikmeti
Hanım çalışmalara fulll devam yılmak yok.Kırmızı kıyafetlerden bile vazgeçtim artıkkk
Hayırlısı rabbim o heycanı tattırsınnn hepimizeee.
Hayırlı günler olsun inşallahh
Kırmızı kıyafetlerden vazgeçtin mi?Allah seni hamiş etsin emi
Hayırlısıyla gelecek inşallah bebişlerimiz
Aminnn allah cümlemizi hamiş etsin inşallah
Evet aynen öleee vazgeçtim inanki bakalım.Totem yapıyorum bakarsınız tutarr.
Bu arada phia bişi sorucam tam yumurtlama dönemindeyim ben şu kahverengi şeyler var ya onların gelmesi normal dimi???
Çünkü benim her ay geliyor da
Bazılarının yumurta çatlama esnasında kahverengi lekelenme ya da ufak kanamalar gelebiliyormuş diye duymuştum ama ne derece doğrudur veya normal birşey midir bilemeyeceğim canım yaa
Tamm canım peki teşekkürler yinede.
Bakalım bekliycez ve görücez inşallah:44:
Hanım çalışmalara fulll devam yılmak yok.Kırmızı kıyafetlerden bile vazgeçtim artıkkk
Hayırlısı rabbim o heycanı tattırsınnn hepimizeee.
Hayırlı günler olsun inşallahh
kız ne ateşli kadınsın aklın fikrin kırmızıda kırbaçda kelepçede fantazi kadını vallayaw bu kirmizi kiyafet isini hic ben düsünmemistim...b üi faydasi olurmu acaba ama kirmiziyida cok severim napacam simdi bilmiyorum
kız ne ateşli kadınsın aklın fikrin kırmızıda kırbaçda kelepçede fantazi kadını valla
bu arada bnde kasımda full tıme calışıyorum inş ödülünü alıcam
kızım benm her msjım +18 zatiiikiz gumus bu mesajinin önüne +18 koymayi unutmusun....
hani niye batı yazmadin.yazda seni eklesin phia....
kızım benm her msjım +18 zatiii
benide eklermisin cnm bat 2 aralık yani önümüzdeki ay çalışmalara başlıyorum
kızım bnde sana onu dedim gelmeyim dedim yok gel dedin al geliyorum şimdide beni beğenmiyo kasımda çalışıyoruz diyo topiğin başlığında banane banane :88::88::88::88::88:kizim ya bide +12 lik MESAJ YAZ COLUK COCUKTA GIDIYODUR BELKIM.
senin yüzünden rütük topigi kapatmasin alla alla
yaw ne araligi bu nasil oldu simdi :44::44::44:..biz simdilik kasim ayi bat larini yaziyoruz...o zaman aralikta eklenirsin sen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?