• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ben hertürlü umutsuzum ama benımde gelmeyesıce 13 kasım :) benıde yazarsanız sevınırım

bak yine yakalandınnnnn:47:
töbeee ekimden de neçabuk pes ettin..bi dur..bi bekle..bi sabret ayolll.benim hala umudum var biz dünür olacağızzz:21::21::21::21:

ne bileyim scorpionsum bazilari okadar cok belirti hissediyoki ben halen hic bisey hissetmiyorum:9::9::9:....o yüzden bu aydan umudum yok:51:

aslında hala ekimden umudum var ama olmazsa kasıma bat yazdırıcam kızlar..bu arada yasakhayalimin izini sürerek buldum topiğinizi:52: hayırlı olsunn..bol beişli bir kasım ayı olsun..doğduğum ay kasım..ayrı bir severim kasımı..inşallah hepimize uğurlu gelirr:emir_bebek::emir_bebek:

olsun scorpionsum simdiden yazdir yedekte bulunsun....:9::9::9:

benide ekleyin benide bat 8 ekim bu gün doktora gittim 24mm olmuş yumoşlarım bu günleri değerlendiricez artık rabbim yüzümüzü güldürür inşallah:emir_bebek:

mutluyumki su gelmeyesice kelimeni cok begendim...:9::9:

ay napayım yasakhayal...zaten kırmızıyı görünce her ay derim hep esıme gelmeyesice dakkıkasını sasırmadan geldı yıne dıye :D bazen dıorum yaa bı umut ver ıkı gün gecık dıyorum ama o sanıye bıle sasırmaz saolsun :D

ay napayım yasakhayal...zaten kırmızıyı görünce her ay derim hep esıme gelmeyesice dakkıkasını sasırmadan geldı yıne dıye :D bazen dıorum yaa bı umut ver ıkı gün gecık dıyorum ama o sanıye bıle sasırmaz saolsun :D

ya ne güzel cümleler kuruyosun hosuma gitti..:9::9::9:bazen dıorum yaa bı umut ver ıkı gün gecık dıyorum ama o sanıye bıle sasırmaz saolsun cümlenede cok güldüm.....:52::52::52:sendede amma adet varmis ümit bilem vermiyomus...:46:

Son düzenleme:
ya ne güzel cümleler kuruyosun hosuma gitti..:9::9::9:bazen dıorum yaa bı umut ver ıkı gün gecık dıyorum ama o sanıye bıle sasırmaz saolsun cümlenede cok güldüm.....:52::52::52:sendede amma adet varmis ümit bilem vermiyomus...:46:

onada yazık napsın bosa heveslenmesın diyo galıba :D benı düsündügünden yapıo :D ay bıde düsüncelıdır sormaaa :D

onada yazık napsın bosa heveslenmesın diyo galıba :D benı düsündügünden yapıo :D ay bıde düsüncelıdır sormaaa :D

bi yöndende iyi seni en azindan kandirmiyo...:1:cok dürüstmüs:9::9::9:öyle kandiran adetler varki kizlari bunalima sokuyorlar:52:

bi yöndende iyi seni en azindan kandirmiyo...:1:cok dürüstmüs:9::9::9:öyle kandiran adetler varki kizlari bunalima sokuyorlar:52:

hıc yapmaz öle terbıyesizlıkler :D bazen 3 gün öncesinde kahverengi lekeler olur sonrasında boy gösterir kendısı bazende önden bisey olmaz bide bakmısım kırmızı kartı yemısım :D

hıc yapmaz öle terbıyesizlıkler :D bazen 3 gün öncesinde kahverengi lekeler olur sonrasında boy gösterir kendısı bazende önden bisey olmaz bide bakmısım kırmızı kartı yemısım :D

benimkilerde cok namusludur..:46:hic mi hic kandirmazlar beni.....bi iki gün gecikseler bile belirtisini gönderir....:27:

kısayollarını bılmıyorum desem :D bırını ögrendım sayende :52::52:

Canım bak sırasıyla şöyle yap, hepsi görünür;

Kullanıcı Kontrol Paneli
Seçenekleri Düzenle
Standart Editör Toolbar
Seçenekleri Kaydet

Back