- 6 Temmuz 2012
- 299
- 49
- 68
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hertürlü umutsuzum ama benımde gelmeyesıce 13 kasım :) benıde yazarsanız sevınırım
bak yine yakalandınnnnn
töbeee ekimden de neçabuk pes ettin..bi dur..bi bekle..bi sabret ayolll.benim hala umudum var biz dünür olacağızzz
aslında hala ekimden umudum var ama olmazsa kasıma bat yazdırıcam kızlar..bu arada yasakhayalimin izini sürerek buldum topiğinizi hayırlı olsunn..bol beişli bir kasım ayı olsun..doğduğum ay kasım..ayrı bir severim kasımı..inşallah hepimize uğurlu gelirr
ben hertürlü umutsuzum ama benımde gelmeyesıce 13 kasım :) benıde yazarsanız sevınırım
mutluyumki su gelmeyesice kelimeni cok begendim...
ne bileyim scorpionsum bazilari okadar cok belirti hissediyoki ben halen hic bisey hissetmiyorum....o yüzden bu aydan umudum yok
ay napayım yasakhayal...zaten kırmızıyı görünce her ay derim hep esıme gelmeyesice dakkıkasını sasırmadan geldı yıne dıye bazen dıorum yaa bı umut ver ıkı gün gecık dıyorum ama o sanıye bıle sasırmaz saolsun
sorma bende de tık yok.sadece bgün baraz rahimde sızlama hissettim.o kadar..
ya ne güzel cümleler kuruyosun hosuma gitti..bazen dıorum yaa bı umut ver ıkı gün gecık dıyorum ama o sanıye bıle sasırmaz saolsun cümlenede cok güldüm.....sendede amma adet varmis ümit bilem vermiyomus...
ya bişeyyoksa umutlanmayalım yasakhayalim..varsın olmasın belirtiyaw bazen düsünüyorum bizdemi bi anormallik var..herkes ne güzel belirtiler hissediyo...zorluyorum yine yok...
ya bişeyyoksa umutlanmayalım yasakhayalim..varsın olmasın belirti
onada yazık napsın bosa heveslenmesın diyo galıba benı düsündügünden yapıo ay bıde düsüncelıdır sormaaa
bi yöndende iyi seni en azindan kandirmiyo...cok dürüstmüsöyle kandiran adetler varki kizlari bunalima sokuyorlar
hıc yapmaz öle terbıyesizlıkler bazen 3 gün öncesinde kahverengi lekeler olur sonrasında boy gösterir kendısı bazende önden bisey olmaz bide bakmısım kırmızı kartı yemısım
en azından adetler seyrınde ılerlıyor buda bırsey
mutluyumki sen smile yapamiyomusun?MESALA BÖYLE
kısayollarını bılmıyorum desem bırını ögrendım sayende