Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ben hertürlü umutsuzum ama benımde gelmeyesıce 13 kasım :) benıde yazarsanız sevınırım

bak yine yakalandınnnnn
töbeee ekimden de neçabuk pes ettin..bi dur..bi bekle..bi sabret ayolll.benim hala umudum var biz dünür olacağızzz

ne bileyim scorpionsum bazilari okadar cok belirti hissediyoki ben halen hic bisey hissetmiyorum....o yüzden bu aydan umudum yok

olsun scorpionsum simdiden yazdir yedekte bulunsun....

benide ekleyin benide bat 8 ekim bu gün doktora gittim 24mm olmuş yumoşlarım bu günleri değerlendiricez artık rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

mutluyumki su gelmeyesice kelimeni cok begendim...

ay napayım yasakhayal...zaten kırmızıyı görünce her ay derim hep esıme gelmeyesice dakkıkasını sasırmadan geldı yıne dıye bazen dıorum yaa bı umut ver ıkı gün gecık dıyorum ama o sanıye bıle sasırmaz saolsun

ya ne güzel cümleler kuruyosun hosuma gitti..bazen dıorum yaa bı umut ver ıkı gün gecık dıyorum ama o sanıye bıle sasırmaz saolsun cümlenede cok güldüm.....sendede amma adet varmis ümit bilem vermiyomus...

Son düzenleme:

onada yazık napsın bosa heveslenmesın diyo galıba benı düsündügünden yapıo ay bıde düsüncelıdır sormaaa

onada yazık napsın bosa heveslenmesın diyo galıba benı düsündügünden yapıo ay bıde düsüncelıdır sormaaa

bi yöndende iyi seni en azindan kandirmiyo...cok dürüstmüsöyle kandiran adetler varki kizlari bunalima sokuyorlar

bi yöndende iyi seni en azindan kandirmiyo...cok dürüstmüsöyle kandiran adetler varki kizlari bunalima sokuyorlar

hıc yapmaz öle terbıyesizlıkler bazen 3 gün öncesinde kahverengi lekeler olur sonrasında boy gösterir kendısı bazende önden bisey olmaz bide bakmısım kırmızı kartı yemısım

hıc yapmaz öle terbıyesizlıkler bazen 3 gün öncesinde kahverengi lekeler olur sonrasında boy gösterir kendısı bazende önden bisey olmaz bide bakmısım kırmızı kartı yemısım

benimkilerde cok namusludur..hic mi hic kandirmazlar beni.....bi iki gün gecikseler bile belirtisini gönderir....

kısayollarını bılmıyorum desem bırını ögrendım sayende

Canım bak sırasıyla şöyle yap, hepsi görünür;

Kullanıcı Kontrol Paneli
Seçenekleri Düzenle
Standart Editör Toolbar
Seçenekleri Kaydet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…