peracım benimde 29 30 kasımda hatta 1 arlık sabh testim koyuydu akşam testim silikti 28 kasım 30 kasım 2 ve 3 aralık çalıştık hamişim çok şükür
biraz geçsin erik asericem ben garentiiii alıngan oldum ben ya herşeye bozuluyorum sanırım hormonlardan
hg taze anniş :) seni sormal şuan sen ilgi bekliosun kocişinde fazlasıyla gsteriodur kız naz yap ye yiyebildiğini erkekleri baştan eğiticen bnm ki gece 3 te gtti çilek aldı gıcıklığına yaptım
unutmadım ben herkesin ne sorunu var biliyorum cnm bak mandalina yeme şu sıralar portakal mandalina ekşi şeyler bulantıyı arttırıo ben yeni başladım mandalinaya kabızlık içinde sıcak su iç hep kusmanıda engeller nane limon kaynat iç süzüp o da azaltıo cnm 3 ayın sonnda geçmezse doktorlar ekstra tahlil istio bi git sen bak artık bebek sen ne yersen onu alıcak günah valla serum takviyesi toparlar seni hepte yatma valla ben ne kdr çok yatar pozisyonda dursam kusardım hemen şmdi bile çok yatsam bulantı gelio azcık şmdilerde çok çok iyiyim yediğimi çıkarmıorum en azından bgn otobüs brz salladı da bulantım oldu ama kusmadım şükür snnde 4 ayında geçicek demekki 3. ayda geçmeyenlerin 4. ayda kesin geçio üzülme anlıorum seni psikolojiyide etkilio ben ağlıodum btn gece :s
Kız nasıl kıydın adama gecenin bi körü.Ben kıyamam valla.İçim gider o dışardayken.Ama naz yaparım büyük ihtimal.İlgiyi kim sevmezki Bende bu iştah varken gece 3-5 demem ama dayanabilirim sanırım sabaha kadar.
Tubiloshumuz ve ebsonumuz da olaydıVe roseumuz..Ve ve ve....Adını hatırlayamadığım diğerlerii....
hg taze anniş :) seni sormal şuan sen ilgi bekliosun kocişinde fazlasıyla gsteriodur kız naz yap ye yiyebildiğini erkekleri baştan eğiticen bnm ki gece 3 te gtti çilek aldı gıcıklığına yaptım
kıyarsın anacım görücez senide sen konuş öle kışın ortasında canın bi şeftali çeksn karpuz çeksinde sorarım sana
Sagol canim zaten mandalinadan tiksindim bir ayva yiyebiliyordum meyve olarak onuda kabiz olduktan sonra bıraktım ne tapsam fayda etmiyor en etkili ilaçlar kullandım yok mutfağa giremiyorum kendimden bile tiksindim inşallah gecer 3.5 haftadayim artık biraz hafiflemesine de raziyim bu saat oldu lokma kesmedim benim için degildi bebişimiçin üzülüyorum vitamin verdi kan ilacı verdi onları dahi alamıyorum bebegim cok şükür iyi ama 1 hafta geriden geliyo
bnde ilk erik aşerdim eşim antalyadan yollattı vakumlu dondurulmuş erik oğluş gelio bakalım ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ama bnde tersi oluo herhalde
kız gvn sen de az değilsintest için destek aldığım gibi aşerme nazları konusunda da senden destek alıcam inşallah
Anam şeftali deme kııııızzzz....Ben bütün yaz hemen hemen hergün 2-3 şeftali yerim.Bi akşam 11de çıktık aradık bulduk ben marketten çıktım su çeşmesinde yıkadım orada yedim ikisini ayakta.Anam keşke dolaba donduraydım 8-10 kilo.Ama konservesi var çok şükür.Onunla idare ederim kışın
Aynen canim bende eksiyi yiyorum limonu alıp yiyorum biraz mide bulantimada iyi geliyor ve benimde Allah'ın izniyle oğluşum
erkeklerden bişi istemezsen 2 gün snra hiç yapmazlar anneme anlatıom o da dio yap kızım dio ben babandan istemedimde noldueşimde anneme kızıo dio siz şımartıosunuz gel anem ben senin canının herşeyi istemesini sağlarım kışın diyarbakıra yollatırız eşini git karpuz al die
ehehehetamam inşallah o günler gelsin de yaparız:)))
kızlar kayınvalidemler yoldan gelio yemek yapıcam ben hoşçakalın
bak bi haber daha... demek oğluşun oluyo inşallah sağlıklı olsun da canım farketmez oğlan kız.. sonrasında olur artık kızın:)doktor %100 demedi ama bize eşim brz ısrar etti doktora ocak 10 da çağırdı normalde net bilgi için ama bi kabarıklık var dedi oğlana benzettim ama kordonda olabilir dedi bnde kız istiodum aslında aman olsun sağlıkla gelsinlerde farketmio hiç allah kmsenn kucağını boş brakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?