Sıkıntı yok sıkıntı yok seyideeee..Rabbim bunu hayırlı görmüş diyeceğiz üzülme tamammı gelirlerse.
Delinin biri bi kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali oldu bu......Benim duam o perakedisi.Ama inşallah kabul olacakkk
Şimdi şöyle söyleyeyim canım, bu test LH hormonu testi.
Bu hormon tavan yaptıktan 24-36 saat içinde -hatta ülkemiz kadınlarının 44 saate de sarkıyormuş çatlama süresi- yumurtalar çatlayacak.
Yani sen tavan yapmış çizginin sonrasında silikleşmeyi gördüğün an yumurtaların çatlamış olacak, kısacası şuan henüz çatlamadı senin.
İlişki zamanları da asıl çatladıktan sonra artmalı, o yüzden sen bugün ve sonra silikleştikten itibaren 3-4 gün beraberlik ok?
[sıze=3]
ya azıcık pembe renkli kan gelmiş şuan hiç bir şey yok bakalım ne olucak hayırlısı artıkın[/sıze]
Nedenini sormayayım kendince haklı nedenin vardır eminim bende eskisi kadar takınmıyorum zaten cok teşekkür ederim unutmamissin aynı hızla devam ediyorum 1 ay icinde bende 5 kilo vermişim birşey yiyemiyorum çünkü su icsem çıkarıyorum kusmaktan illallah dedim üstüne üstlük birde kabiz oldum cok fena kendimi toparlamaya çalışıyorum iste gün boyu yataktayim senin adına cok sevindim cok zor birşey bütün arkadaşların yardımcısı olsun şimdi nasılsın pekicnm nasılsın toikdaşız senle ama bnm işim olmaz tabi o topikle o ayrı konu seni bulantılarından biliyorum nasıl oldun hala aynı mısın bnde çok çektim kusmaktan 6 kilo verdim serumlar yedim kurtuldum allaha şkr ben bu bulantılardan çok çektiğim için çok dua ediorum tüm hamişlere allah kurtarsın hemen die inş snnde geçmiştir
cnm preseedı sadece yumurtlama gunlerınde kullansan yeterdiiihergunmu yaptın kız cnm bende napım ocakta aşılama yaptırcam ya beklemek ıstemıyorum artık vallaa :26: bende bu ay bal tarcın corekotu yedım sende yemıssın ınsallahh olmusturrrr bu kezz dimiiii
canım bana da bir yorum yap geçen ay 33. gün adet oldum
ben 20. gün çatladım diye düşünürken bugün ki ateşim neden böyle oldu ??(
40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Şimdi şöyle söyleyeyim canım, bu test LH hormonu testi.
Bu hormon tavan yaptıktan 24-36 saat içinde -hatta ülkemiz kadınlarının 44 saate de sarkıyormuş çatlama süresi- yumurtalar çatlayacak.
Yani sen tavan yapmış çizginin sonrasında silikleşmeyi gördüğün an yumurtaların çatlamış olacak, kısacası şuan henüz çatlamadı senin.
İlişki zamanları da asıl çatladıktan sonra artmalı, o yüzden sen bugün ve sonra silikleştikten itibaren 3-4 gün beraberlik ok?
merhaba kızlar nasılsınız canlarım
Nedenini sormayayım kendince haklı nedenin vardır eminim bende eskisi kadar takınmıyorum zaten cok teşekkür ederim unutmamissin aynı hızla devam ediyorum 1 ay icinde bende 5 kilo vermişim birşey yiyemiyorum çünkü su icsem çıkarıyorum kusmaktan illallah dedim üstüne üstlük birde kabiz oldum cok fena kendimi toparlamaya çalışıyorum iste gün boyu yataktayim senin adına cok sevindim cok zor birşey bütün arkadaşların yardımcısı olsun şimdi nasılsın peki
Oooooo kimler gelmiş tazecik dumanı üstünde hamişimiz sunballl...Nasılsın kıız??
evet canım phia da açıklamış sağolsunbak phiamda uzmandır o daha uzun zaman kullandı daha iyi anlıo cnm bnde kafayı yercesine gece gündüz okuodum o yzden brz anlar oldum her zaman sorabilirsin eskisi kdr giremiorum ama mtlaka gün içinde giriorum ne zaman istersen burdayım hatta burdayız :)
bu arada inşallah duan kabul olur canım.... phiaaaaaa.... inşallah ikizlere hamile kalırsın canım... (ikiz olmazsa tek de olur)aminn...
Kız phiaaa....Eğer benim pıtılama zamanım da bi yok ol ortalardan sorarım ben sanaAnam ne güzel bilgiler veriyorsun sen öyle...Ben de istiyorum bana ne bana ne..Ben unutkan hatunum.Heyecandan unuturum bunları.Kıs ben seni çok seviyoruuummmm..Valla bak
biraz geçsin erik asericem ben garentiiii alıngan oldum ben ya herşeye bozuluyorum sanırım hormonlardanhg taze anniş :) seni sormal şuan sen ilgi bekliosun kocişinde fazlasıyla gsteriodur kız naz yap ye yiyebildiğini erkekleri baştan eğiticen bnm ki gece 3 te gtti çilek aldı gıcıklığına yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?