• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
bak bi haber daha... demek oğluşun oluyo inşallah sağlıklı olsun da canım farketmez oğlan kız.. sonrasında olur artık kızın:)

sağol tatlım darısı sizlere 2iz 3üz inş beşiz bile dğurabilirsiniz bu bilgilerle valla phiaya bak bir gelicek pir gelicek yeminle :) öpüldünüz

doktor %100 demedi ama bize eşim brz ısrar etti doktora ocak 10 da çağırdı normalde net bilgi için ama bi kabarıklık var dedi oğlana benzettim ama kordonda olabilir dedi bnde kız istiodum aslında aman olsun sağlıkla gelsinlerde farketmio hiç allah kmsenn kucağını boş brakmasın

AMin canim inşallah ikili testi yaptırmaya gittik doktor söylemedi bizim için ölçüleri saglıgı önemli dedi ama çıkıntı var gibi dedi biz eşimle gördük o yüzden yoksa bende kiz istiyordum eşimde bastan beri erkek diye tutturdu dediğin gibi sağlıklı oldumda önemli değil gerisi Cumartesi rendevum var dökmemeli kesin birşey söyler kan testim çıkacak hemde inşallah hersey yolundadir bende 13+4 haftalığım yakınız

nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor bakalım:16:

Cok şükür cok şikayet ediyorum inşallah bundan sonra iyi gider canim yogun mide bulantımi ve çıkarmalı gidiyor senden naber nasılsın bebis var miydi sende

sağol tatlım darısı sizlere 2iz 3üz inş beşiz bile dğurabilirsiniz bu bilgilerle valla phiaya bak bir gelicek pir gelicek yeminle :) öpüldünüz

Amin inşallah canım, ağzından bal damlıyor valla, inşallah da öyle olur
:16::16:

Amin inşallah canım, ağzından bal damlıyor valla, inşallah da öyle olur
:16::16:

Rabbim en kısa zamanda önce göbişlerinizi sonrada kucaklarınızı doldurup bu güzel duyguyu sizlerede yaşatsın insallah

Amiiiinnn yavrum inşallah, inşallah ikimizin de ikiz bebişleri olacak :13::16:

phiacım benimde bat bugün , test yapmadım ama .. on gündür göğüslerim çok feci .. Ama şimdi hafif hafif sancım oldu sanki kırmızılar geliyo çok üzgünüm :(:(:(:(:( tabloya eklemene gerek kalmıcak :(:(:(:(

Slm kızlar uzun zamandır giremedim işlerinin yoğunluğunluğundan
Regli tarihim 25 aralıkta azkaldı 9 ovulasyon tarihimdi. Göğüslerin şişti birazda ağrı var hafif hafif kan gibi kirlenmelerde var kasıklarımda da sızıda var
10 gün oldu acaba test yapsam çıkarımı?? 25 ini beklemek istemiyorum ne dersiniz çıkar mı ki testte????

Canım, muhtemelen bugün çatlayacaksındır. Çünkü yüksek decede düşüşün bugün olmuş.
Şimdi emin olabilmemiz için söyleyeceklerimi yapmanı istiyorum;
Çizelgene yarın ve sonraki gün için sırasıyla 36.8 ve 36.9 girer misin?
Tablonu takip ediyor olacağım, sonrasında hemen yorum yapalım tekrardan
:34:

phiacım dediğini yaptığımda hiç bişi çizmiyor ama yarına 36.8 öbür iki güne de 36.9 yazarsam bugüne çekio çizgiyi

yarına 36.8 öbür güne 36.9 ve diğer gün 36.8 e düşersem 20.güne çekio

ay tükürükle ovulasyon almıstım geçen ay ama bu akşam nöbetçi eczanede ısrarla idrarla yapılandan aradım yoktu delirtti beni

neyse delirmeden bitiriyiim bu konuyu çook geldiler banaa:)

Canımcım, bugün doktoruma gittim, senin hamiş olduğunu da söyledim, çok sevindi, inşallah sen de olacaksın dedi :16:
Arkadaşın gelmedi ama sanırım hamile olunca dedi, ben de daha yeni öğrendi, gelir sanırım yakında dedim
:31:

Ben de kullanıyorum canım. Bugün kontrolüm vardı 10. günüm idi, 2 büyük yumurta var şu an, 21 mm ikisi de. Bakalım 12. günümde bir daha gideceğim...

Canım, sen önceden sormuşsun bana, ben geçen ay klomen ile birlikte BTÇ kürü de yapmıştım, bende sorun olmadı, kist falan olmadı çok şükür. Ama bu ay BTÇ yemediğim halde yine geçen ayki gibi yumurtalarım oldu, belki de yeseydim daha çok olurdu bilemiyorum...

Canım, çok sevindim, şükürler olsun, artık normal odada. Gün be gün de iyileşecek inşallah senin bakımınla ve dualarımızla
:16:

Canım, şu sıralar yoğunum biraz, koşturmaca geçiyor, o yüzden uğrayamıyorum..

Takılmak istememekten ziyade vaktim çok olmadı bu sıralar. Aklımı bu ay bebeğe vermemeye çalışıyorum, biraz rahat olmaya çalışıyorum hepsi bu. Girdiğini görüyorum demişsin ama ben zaten girdikçe hep yazıyorum canım, yanlış hatırlıyorsun sanırım
:34:... Belki ben gelip geçmişi okuyup yanıtlamaya çalışırken sen çıkıyorsundur :1:

Yok ayol ne küsmesi yaa, aşkolsun Ebicim
:34:

Hoşbuldum canımm, nasılsın? :16:

ben oraya gitmek istiyorum ama eşim istemiyo uzak buluyo orayı hemde ısınamamışşş bilmiyorum yanii napıcaz

bu arada canlarım bi uyarıda buluncak bu halimle başıma geldi aman sizler daa çok dktt edin idrar yolu enfeksiyonu oldum doktor dedi bu aylarda çok olur rahim çabuk üşütülüo mtlaka koruyucunuz olsun çamaşırınzda ve pamuklu olsun kasık ağrısından öldüm 4 gndr tam idrar tahlili verdim sabah enfeksiyon almışım peehh nasıl geçicekse
bol su ve c vitamini al canım inş cabuk gecer geçmiş olsun

Hadi inşallah yerleşme kanamasıdır yaşadığın.Adet dönemine yakın,açık renkte ve az miktarda gelen kanama.Valla jinekoloji masteri yapıyor gibi hissediyorum kendimi.:1:

hala çok az pembe kan var umutlanmak istemiyorum yaaaa:2: bu arada yerleşme kanaması ne demek? ha bu arada bu kanamanın cinsel ilişkiyle bir bağlantısı olabilir mi? bana adet donemine yaklaşınca ilişkiye girilmez gebeysen düşük olur dediler de bu öyle bir şey mi acaba?

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız bakalım?
çok sık gelemesemde aklım sizde :16:
innşallah hepiniz iyisinizdir.
çok çok öpüyorum hepiniziiiiii :54::54:

hoşgeldin canım nabersin benim canım limon istedi kocişi gönderdim limon almaya

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız bakalım?
çok sık gelemesemde aklım sizde :16:
innşallah hepiniz iyisinizdir.
çok çok öpüyorum hepiniziiiiii :54::54:

iyiyiz .. Asıl sen nasılsın bulantıların mı var ? neden girmiyosun .
benim bat bugün ama kırmızılar gelicek gibi oyüzden test filan yapmadım :(

bat 25 aralık beklemek ne kadar zor geliyor kızlar yaa....ateşim düşüklerde seyrediyor zaten oda canımı sıkıyor...sizler nasılsınız baklalım canlar ? kimlerin batına az kaldı?

Back