• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
:20::20::20::20:Sıkıntı yok sıkıntı yok seyideeee..Rabbim bunu hayırlı görmüş diyeceğiz üzülme tamammı gelirlerse.:7:

:64::64::64::64::64::64:Delinin biri bi kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali oldu bu......Benim duam o perakedisi.Ama inşallah kabul olacakkk:21::21::21::21::21::21:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bu arada inşallah duan kabul olur canım.... phiaaaaaa.... inşallah ikizlere hamile kalırsın canım... (ikiz olmazsa tek de olur)aminn...

Son düzenleme:
Şimdi şöyle söyleyeyim canım, bu test LH hormonu testi.
Bu hormon tavan yaptıktan 24-36 saat içinde -hatta ülkemiz kadınlarının 44 saate de sarkıyormuş çatlama süresi- yumurtalar çatlayacak.
Yani sen tavan yapmış çizginin sonrasında silikleşmeyi gördüğün an yumurtaların çatlamış olacak, kısacası şuan henüz çatlamadı senin.
İlişki zamanları da asıl çatladıktan sonra artmalı, o yüzden sen bugün ve sonra silikleştikten itibaren 3-4 gün beraberlik ok?
:34:

Kız phiaaa....Eğer benim pıtılama zamanım da bi yok ol ortalardan sorarım ben sana:20: Anam ne güzel bilgiler veriyorsun sen öyle...Ben de istiyorum bana ne bana ne..Ben unutkan hatunum.Heyecandan unuturum bunları.Kıs ben seni çok seviyoruuummmm..Valla bak:77::77::77::77::77::77::77:

yok be ayşem üzülmek yok artık alıştık bu ay gelsinde kürlerime başlicam inş rabbim hayırlısını versin zaten geçsede test yapmam bu ay yemin ettim 5 gün geçsin kan testine giderim ancak

[sıze=3]
ya azıcık pembe renkli kan gelmiş şuan hiç bir şey yok bakalım ne olucak hayırlısı artıkın ;)[/sıze]

Hadi inşallah yerleşme kanamasıdır yaşadığın.Adet dönemine yakın,açık renkte ve az miktarda gelen kanama.Valla jinekoloji masteri yapıyor gibi hissediyorum kendimi.:1:

cnm nasılsın toikdaşız senle ama bnm işim olmaz tabi o topikle o ayrı konu seni bulantılarından biliyorum nasıl oldun hala aynı mısın bnde çok çektim kusmaktan 6 kilo verdim serumlar yedim kurtuldum allaha şkr ben bu bulantılardan çok çektiğim için çok dua ediorum tüm hamişlere allah kurtarsın hemen die inş snnde geçmiştir
Nedenini sormayayım kendince haklı nedenin vardır eminim bende eskisi kadar takınmıyorum zaten cok teşekkür ederim unutmamissin aynı hızla devam ediyorum 1 ay icinde bende 5 kilo vermişim birşey yiyemiyorum çünkü su icsem çıkarıyorum kusmaktan illallah dedim üstüne üstlük birde kabiz oldum cok fena kendimi toparlamaya çalışıyorum iste gün boyu yataktayim senin adına cok sevindim cok zor birşey bütün arkadaşların yardımcısı olsun şimdi nasılsın peki

cnm preseedı sadece yumurtlama gunlerınde kullansan yeterdiii :1::1: hergunmu yaptın kız :29: cnm bende napım ocakta aşılama yaptırcam ya beklemek ıstemıyorum artık vallaa :26: bende bu ay bal tarcın corekotu yedım :9: sende yemıssın ınsallahh olmusturrrr bu kezz dimiiii

Insallah be kuzum Insallah:9::9::9:

yok canim her seferinde degilde bir kac kez kullandik:30: bir kac kez esim istemedi

Jelle olmasi pek hosuna gitmedi,acikcasi benimde pek hosuma gitmedi desem yalan olmaz

Son düzenleme:
canım bana da bir yorum yap geçen ay 33. gün adet oldum

ben 20. gün çatladım diye düşünürken bugün ki ateşim neden böyle oldu ?? :((

40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Canım, muhtemelen bugün çatlayacaksındır. Çünkü yüksek decede düşüşün bugün olmuş.
Şimdi emin olabilmemiz için söyleyeceklerimi yapmanı istiyorum;
Çizelgene yarın ve sonraki gün için sırasıyla 36.8 ve 36.9 girer misin?
Tablonu takip ediyor olacağım, sonrasında hemen yorum yapalım tekrardan

Şimdi şöyle söyleyeyim canım, bu test LH hormonu testi.
Bu hormon tavan yaptıktan 24-36 saat içinde -hatta ülkemiz kadınlarının 44 saate de sarkıyormuş çatlama süresi- yumurtalar çatlayacak.
Yani sen tavan yapmış çizginin sonrasında silikleşmeyi gördüğün an yumurtaların çatlamış olacak, kısacası şuan henüz çatlamadı senin.
İlişki zamanları da asıl çatladıktan sonra artmalı, o yüzden sen bugün ve sonra silikleştikten itibaren 3-4 gün beraberlik ok?

canımmmm,

bilgi için teşekkür ediyorum ve koşullar elverdiği sürece devam edicem bu ay, çünkü her ay 13 ve 14. gün ben ilişkiyi bırakmış oluyodum çünkü benim 25 gün sürüyo 11. gün çatlıyo diye 13 e kadar devam ediyodum(o da hergün olmuyodu bile), anladım ki hata yapıyo muşum:(

Son düzenleme:
peracım benimde 29 30 kasımda hatta 1 arlık sabh testim koyuydu akşam testim silikti 28 kasım 30 kasım 2 ve 3 aralık çalıştık hamişim çok şükür

Nedenini sormayayım kendince haklı nedenin vardır eminim bende eskisi kadar takınmıyorum zaten cok teşekkür ederim unutmamissin aynı hızla devam ediyorum 1 ay icinde bende 5 kilo vermişim birşey yiyemiyorum çünkü su icsem çıkarıyorum kusmaktan illallah dedim üstüne üstlük birde kabiz oldum cok fena kendimi toparlamaya çalışıyorum iste gün boyu yataktayim senin adına cok sevindim cok zor birşey bütün arkadaşların yardımcısı olsun şimdi nasılsın peki

unutmadım ben herkesin ne sorunu var biliyorum cnm bak mandalina yeme şu sıralar portakal mandalina ekşi şeyler bulantıyı arttırıo ben yeni başladım mandalinaya kabızlık içinde sıcak su iç hep kusmanıda engeller nane limon kaynat iç süzüp o da azaltıo cnm 3 ayın sonnda geçmezse doktorlar ekstra tahlil istio bi git sen bak artık bebek sen ne yersen onu alıcak günah valla serum takviyesi toparlar seni hepte yatma valla ben ne kdr çok yatar pozisyonda dursam kusardım hemen şmdi bile çok yatsam bulantı gelio azcık şmdilerde çok çok iyiyim yediğimi çıkarmıorum en azından bgn otobüs brz salladı da bulantım oldu ama kusmadım şükür snnde 4 ayında geçicek demekki 3. ayda geçmeyenlerin 4. ayda kesin geçio üzülme anlıorum seni psikolojiyide etkilio ben ağlıodum btn gece :s

Oooooo kimler gelmiş tazecik dumanı üstünde hamişimiz sunballl...:54:Nasılsın kıız??

sağol bebğim nasıl olim ya heycanlıyım 24 aralıkta dr gitmeyi düşünüyorum öyle bebişimle konuşa konuşa daha çok uyuya uyya günler geçio :nazar::nazar::nazar::nazar:

bak phiamda uzmandır o daha uzun zaman kullandı daha iyi anlıo cnm bnde kafayı yercesine gece gündüz okuodum o yzden brz anlar oldum her zaman sorabilirsin eskisi kdr giremiorum ama mtlaka gün içinde giriorum ne zaman istersen burdayım hatta burdayız :)
evet canım phia da açıklamış sağolsun:34: iyi ki varsınız:16:

merhaba kızlar nasılsınız canlarım :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

hg taze anniş :) seni sormal şuan sen ilgi bekliosun kocişinde fazlasıyla gsteriodur kız naz yap ye yiyebildiğini erkekleri baştan eğiticen bnm ki gece 3 te gtti çilek aldı gıcıklığına yaptım :52::52:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bu arada inşallah duan kabul olur canım.... phiaaaaaa.... inşallah ikizlere hamile kalırsın canım... (ikiz olmazsa tek de olur)aminn...

Amin canımmm, hepimiz inşallah :16::16:

Kız phiaaa....Eğer benim pıtılama zamanım da bi yok ol ortalardan sorarım ben sana:20: Anam ne güzel bilgiler veriyorsun sen öyle...Ben de istiyorum bana ne bana ne..Ben unutkan hatunum.Heyecandan unuturum bunları.Kıs ben seni çok seviyoruuummmm..Valla bak:77::77::77::77::77::77::77:

:1::1::1: İlahi Ayşeee :9::9:
Buralarda oldukça yardımcı olurum biliyorsun, gördüğüm soruları es geçemiyorum.
Senin de yorumlarını yapacağım inşallah, ama sen her ihtimale karşı söylediklerimi unutma, yaz bi yere, neme lazım ben o günlerde gelemem falan :9::9:
Yok yok, gelirim inşallah gelirim kızma :9::9:
Sevgiler karşılıklıdır biliyorsun, ve öyle oldukça da büyür canım :16::16::16:

merhaba kızlar nasılsınız canlarım :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Hoşgeldin taze hamişimmm :16:
Önceki sayfalarda sana yazmıştım canım, bir oku istersen :34:

hg taze anniş :) seni sormal şuan sen ilgi bekliosun kocişinde fazlasıyla gsteriodur kız naz yap ye yiyebildiğini erkekleri baştan eğiticen bnm ki gece 3 te gtti çilek aldı gıcıklığına yaptım :52::52:
biraz geçsin erik asericem ben garentiiii alıngan oldum ben ya herşeye bozuluyorum sanırım hormonlardan

tatlım bu hafta git kesesini gör bebeğinin ihmal etme keseydi kalp atışıydı derken çok stres oluo insan 7 dede inş kalp atışını görürsün minişin

Back