• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız bakalım?
çok sık gelemesemde aklım sizde :16:
innşallah hepiniz iyisinizdir.
çok çok öpüyorum hepiniziiiiii :54::54:

iyi olmaya çalışıyorum tubiloşum ,sadece batı beklemek biraz zor geliyor, öyle bi test yapsalarki hamileliği hemen varmı yokmu öğrensek te bukadar sitres olmasak diyorum :)))
senin bulantılar noldu canım ilaçlardan sonra hala aynı mısın devam ediyor mu?

hoşgeldin canım nabersin benim canım limon istedi kocişi gönderdim limon almaya

ooo sunbalım sen baya erkencisin hee :9:
bulantılar hemen başladı aşermeler başladı.
aman aman olsun bunlar güzel şeyler :16:

ben daha ilk aşermemi bugün yaşadım :27:
anammm fena bişii.

Rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu güzel duyguları ama bulunabilecek şeyleri aşerin tabii yoksa işiniz zor :1:

iyiyiz .. Asıl sen nasılsın bulantıların mı var ? neden girmiyosun .
benim bat bugün ama kırmızılar gelicek gibi oyüzden test filan yapmadım :(

canım bulantım çok evet. su içeri su dışarı o derece.
dr ilaç vermişti ama ilk 3-4 gün iyiydim. şu an yine pertim çıkmış vaziyette.
oyhhh geçse artıkkk :5:

canım inşallah kırmızıların gelmezzzz
gelmezse sabah kalkar kalkmaz test yap tamam mı?
inşallah bebişin seninledir :16:

iyi olmaya çalışıyorum tubiloşum ,sadece batı beklemek biraz zor geliyor, öyle bi test yapsalarki hamileliği hemen varmı yokmu öğrensek te bukadar sitres olmasak diyorum :)))
senin bulantılar noldu canım ilaçlardan sonra hala aynı mısın devam ediyor mu?

evet canım bat ı beklemek zor oluyor
ama inşallah bu ay son bat bekleyişin olur :16:

evet bulantılarla halen başım dertte canım.
son 1 tane ilacım kaldı.yha öyle bişey ki,ilacı alıyorum su içiyorum. 2 dk sonra dışarı :5:
ooooooyyhhhh inşallah azalmaya geçer artık

evet canım bat ı beklemek zor oluyor
ama inşallah bu ay son bat bekleyişin olur :16:

evet bulantılarla halen başım dertte canım.
son 1 tane ilacım kaldı.yha öyle bişey ki,ilacı alıyorum su içiyorum. 2 dk sonra dışarı :5:
ooooooyyhhhh inşallah azalmaya geçer artık

geçecek inşallah canım az kaldı az :))) sonra hamiş hamiş herşeye yetişebileceksin,daha sağlıklı hissetceksin kendini :))
beklicez mecburen canım hayırlısı hakkımızda ama insan bi umutlanıyo bi umutsuzlaşıyo tuhaf bi duygu ... son bir hafta :)))

bulabntı gibi değilde bi iç kalkma durumu iştahsızlaştım ben ama limon olayınıda biri yazmış okudum aklıma düştü iştahımı kabarttı bilmiorum işte acemiyim

:)) başladı desene sunbalcım aşermeler :)) böyle nazlanmalar güzeldir iyi değerlendirmek lazım :))
aşerme ne bilmiorum ama benim yiyecklere karşı ilgim azaldı hiç bişi ifade etmio acıkıyorum zorla yiyorum ama turşu limon çok tatlı geldi bana 3. limonu yicem şimdi

geçecek inşallah canım az kaldı az :))) sonra hamiş hamiş herşeye yetişebileceksin,daha sağlıklı hissetceksin kendini :))
beklicez mecburen canım hayırlısı hakkımızda ama insan bi umutlanıyo bi umutsuzlaşıyo tuhaf bi duygu ... son bir hafta :)))

inşallah canım yaa
nette bu haftada azalmaya başlayacagı yazıyor ama sanki daha da artıyor gibi :5:

inşallah canım yaa
nette bu haftada azalmaya başlayacagı yazıyor ama sanki daha da artıyor gibi :5:

son demlerini oynuyor annesi en geç 2 haftaya rahat bırakcakmış seni :)) sen yiyeceksin çıkarmayacaksınki o da yiyebilecek bak gör ,bebiş kendini düşünüp sana bunu yaşatmicak hehe he :))

iiyiz şekerim sen nasılsın:54:

Allah iyilik versin tatlım cok şükür cok fazla limon yeme tatlım bende cok yiyesin geliyo kendimi 1 limonla sınırlıyorum ilkonce istahsizlikla baslar sonra doymazsın kac haftalık oldun ki bakım sen

aşerme ne bilmiorum ama benim yiyecklere karşı ilgim azaldı hiç bişi ifade etmio acıkıyorum zorla yiyorum ama turşu limon çok tatlı geldi bana 3. limonu yicem şimdi

ya ben normalde de çok severim limonu tuzlayıp yemesini canım çekti sunballllllllll :)) hele turşu suyu bayılırımmm :)) ben hep aşeriyorum ozaman ::))

inşallah canım yaa

Sende mı tatlım ya Rabbim kolaylık versin mide bulantisi cok kötu oluyor kac haftaliksin ben 13+4 haftalığım doktorum 4.ayda biter demişti inşallah o günleri görürüz

hayırlı akşamlar canlar nasılsınız:16:

iyilik sağlık şükür pericimmm :)) sen nasılsın nası gidiyor ? bide bişi sorcam sana perii şimdi benimde 19. veya 20. gün çatladı ya yumurtamm sence varsa hamişlik ben ne zaman öğrenebilirim sence? seninde öyleydi ya hani canım ne zaman öğrenmiştin sen?

Allah iyilik versin tatlım cok şükür cok fazla limon yeme tatlım bende cok yiyesin geliyo kendimi 1 limonla sınırlıyorum ilkonce istahsizlikla baslar sonra doymazsın kac haftalık oldun ki bakım sen
bilmiorum aserme bumu oluyo 3 tane yedim tuzlu tuzlu ohh rahatladım tamam canım dikkat edicem

o gün usg filmine bak demiştinya benimki ikiside sağdaymış yanlış söylemişim doktor muhtemel doğum tarihi olarakta o gün 20 temmuz demişti değiştirdim bende senin bulantılar geçmemiş geçmiş olsun bu konuda iyiyim kenanda olmuşmuydu bulantın:16:

Back