- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
bak bi haber daha... demek oğluşun oluyo inşallah sağlıklı olsun da canım farketmez oğlan kız.. sonrasında olur artık kızın:)
doktor %100 demedi ama bize eşim brz ısrar etti doktora ocak 10 da çağırdı normalde net bilgi için ama bi kabarıklık var dedi oğlana benzettim ama kordonda olabilir dedi bnde kız istiodum aslında aman olsun sağlıkla gelsinlerde farketmio hiç allah kmsenn kucağını boş brakmasın
hayırlı akşamlar canlarım
Hosgeldin peri sana da hayırlı aksamlar
nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor bakalım
sağol tatlım darısı sizlere 2iz 3üz inş beşiz bile dğurabilirsiniz bu bilgilerle valla phiaya bak bir gelicek pir gelicek yeminle :) öpüldünüz
Amin inşallah canım, ağzından bal damlıyor valla, inşallah da öyle olur
merhaba kızlar. yine kimsecikler yok buralardaaa
Amiiiinnn yavrum inşallah, inşallah ikimizin de ikiz bebişleri olacak :13:
Canım, muhtemelen bugün çatlayacaksındır. Çünkü yüksek decede düşüşün bugün olmuş.
Şimdi emin olabilmemiz için söyleyeceklerimi yapmanı istiyorum;
Çizelgene yarın ve sonraki gün için sırasıyla 36.8 ve 36.9 girer misin?
Tablonu takip ediyor olacağım, sonrasında hemen yorum yapalım tekrardan
Canımcım, bugün doktoruma gittim, senin hamiş olduğunu da söyledim, çok sevindi, inşallah sen de olacaksın dedi
Arkadaşın gelmedi ama sanırım hamile olunca dedi, ben de daha yeni öğrendi, gelir sanırım yakında dedim
Ben de kullanıyorum canım. Bugün kontrolüm vardı 10. günüm idi, 2 büyük yumurta var şu an, 21 mm ikisi de. Bakalım 12. günümde bir daha gideceğim...
Canım, sen önceden sormuşsun bana, ben geçen ay klomen ile birlikte BTÇ kürü de yapmıştım, bende sorun olmadı, kist falan olmadı çok şükür. Ama bu ay BTÇ yemediğim halde yine geçen ayki gibi yumurtalarım oldu, belki de yeseydim daha çok olurdu bilemiyorum...
Canım, çok sevindim, şükürler olsun, artık normal odada. Gün be gün de iyileşecek inşallah senin bakımınla ve dualarımızla
Canım, şu sıralar yoğunum biraz, koşturmaca geçiyor, o yüzden uğrayamıyorum..
Takılmak istememekten ziyade vaktim çok olmadı bu sıralar. Aklımı bu ay bebeğe vermemeye çalışıyorum, biraz rahat olmaya çalışıyorum hepsi bu. Girdiğini görüyorum demişsin ama ben zaten girdikçe hep yazıyorum canım, yanlış hatırlıyorsun sanırım... Belki ben gelip geçmişi okuyup yanıtlamaya çalışırken sen çıkıyorsundur
Yok ayol ne küsmesi yaa, aşkolsun Ebicim
Hoşbuldum canımm, nasılsın?
bol su ve c vitamini al canım inş cabuk gecer geçmiş olsunbu arada canlarım bi uyarıda buluncak bu halimle başıma geldi aman sizler daa çok dktt edin idrar yolu enfeksiyonu oldum doktor dedi bu aylarda çok olur rahim çabuk üşütülüo mtlaka koruyucunuz olsun çamaşırınzda ve pamuklu olsun kasık ağrısından öldüm 4 gndr tam idrar tahlili verdim sabah enfeksiyon almışım peehh nasıl geçicekse
Hadi inşallah yerleşme kanamasıdır yaşadığın.Adet dönemine yakın,açık renkte ve az miktarda gelen kanama.Valla jinekoloji masteri yapıyor gibi hissediyorum kendimi.
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız bakalım?
çok sık gelemesemde aklım sizde
innşallah hepiniz iyisinizdir.
çok çok öpüyorum hepiniziiiiii
iyiyiz .. Asıl sen nasılsın bulantıların mı var ? neden girmiyosun .
benim bat bugün ama kırmızılar gelicek gibi oyüzden test filan yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?