• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kimse yok o topikte yorum yapacak :(

hepsi almışlar bebişlerini göbüşlerine fosur fosur uyuyoolar

tok açın halinden ne anlar :)))
:1:Canım benim gel sen yuvana.Uyuyanları beklemen lazım çünkü tecrübeli olan onlar.Yorum yazdıysan mutlaka cevap gelir merak etme canım.

kızlar ben geldim pazartesi gününden beri görüşemiyoruz ya ayşecim ne yaptın seni çok merak ettim bugün bat günündü

:1:Canım benim gel sen yuvana.Uyuyanları beklemen lazım çünkü tecrübeli olan onlar.Yorum yazdıysan mutlaka cevap gelir merak etme canım.

geldim cnm :( bizi bizden başka yok anlayan şu ayı bitirelim de yeni topiğimizde miisssler gibi hayaller kuralım

kızlar ben geldim pazartesi gününden beri görüşemiyoruz ya ayşecim ne yaptın seni çok merak ettim bugün bat günündü

hoşgeldin cnm, ayşenin beklenmeyen misafirleri geldi ne yazıkki, oda yeni aya bomba gibi hazırlanıoo :))

sen nasılsın canım keyfin nasıl?

geldim cnm :( bizi bizden başka yok anlayan şu ayı bitirelim de yeni topiğimizde miisssler gibi hayaller kuralım

hoşgeldin cnm, ayşenin beklenmeyen misafirleri geldi ne yazıkki, oda yeni aya bomba gibi hazırlanıoo :))

sen nasılsın canım keyfin nasıl?
iyiyim canım sizleri çok özledim ya ayşem içinde hayırlısı olsun

Kuzuuummmm Ebbruuuummmm...Ben 2 gün önce adet oldum şekerim.Üzüldüm ama yeni aya bomba gibi geliyorum:10::10:BTÇ Kürüm,kocişe çakşır otu kürü,ovulasyon testlerimde elime ulaşmak üzere.Sen nasılsın?Neler yaptın?Fmfm vardı ya.Kaza geçirdiler ailesiyle.Büyük oğlu Ömer Faruk yoğun bakımda.Dua et ona noluuurrrr?Sunbal da hamiş canım:)

merhaba kızlar bugün itibariyle regl oldum,yeni bat 15 Ocak.eee nerdeyiz Ocakta??? :52:

merhaba kızlar bugün itibariyle regl oldum,yeni bat 15 Ocak.eee nerdeyiz Ocakta??? :52:

Mrb cikolta, birak dollenmeyen yumurtalar kirmizi kirmizi kaybolsun gitsin, yerine yenileri gelsin :) BAT ocak olanlar icin bi baslik actim.. isteyenlerle ordan devam edebiliriz.2013 ocak' ta sinemalarda.. YUMos ile SPERMan' in buyuk bulusmasi :) basligin adi bu, bekleriz...

Son düzenleme:

Bol bebiş topiği açtım bende.Oraya da beklerim:)

yok henuz uygulamadım hep aklımda ama nasip olmadı bu akşam eve gıderken 1 lt süt ve maydonoz alıp kaynatıp başında durcam ıyı gelıomuş inş.unutmam sen uyguluyormusun her hangi kür
Ben bal-tarçın-çörek otu kürü yapıyorum kendime.Yumoşlarım için.Eşime de çakşır otu kürü yaptım spoşlar için.Ovulasyon testi de aldım.Hayırlısı inşallah 2013e hamile gireriz...

Ben bal-tarçın-çörek otu kürü yapıyorum kendime.Yumoşlarım için.Eşime de çakşır otu kürü yaptım spoşlar için.Ovulasyon testi de aldım.Hayırlısı inşallah 2013e hamile gireriz...

[/QUOTE]

bi denemekte fayda var btç kürünün tarifini verır mısın ?

bi denemekte fayda var btç kürünün tarifini verır mısın ?[/QUOTE]
30 gr.çekilmiş çörek otu+10 çay kaşığı tarçın+10 yemek kaşığı bal.Sabahları aç karnına,akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyorsun.Adetin 2.günü sabah başlıyorsun.Sadece 10 gün yiyorsun.

bende 11 ay bekledim inş siz benim kadar beklemeden kavusuesunuz bebişlerinize

Arkadaşım da 1,5 yıl beklemişti sorunu yokken hemde.Ne zaman boşverdi o zaman hamile kaldı.Zor bi süreç.Allahım bekletmesin daha fazla kimseyi...İçim kıpır kıpır oluyor bebek görünce.Eşyalarına bile deli oluyorum.Başka bişey düşünemez oldum..:31:

inş canım tedavin hayırlı olsun rabbim senide kavuştursun inş allahım keremi boldur rahimdir inş olucak:16:
:16::16::16::16:

oldu bu iş bu ay kürler testler süpersin canım:54:
:54::54::54::54::54:

saolun kızlar ebbicim sıra sende artık bekliorummmmm:16:
:16::16::16::16:

canıkom ınsallah yaaa..safak 7 sayıyorum artık :D :D ayyyy kendını nasıl hıssedıyorsun arkadasım ya cok sevındım..bırlıkte bekledık bırlıkte hayal kırıklıgı yasadık sımdı sen hamıssın cok mutlu oldum adına..hayırlı olur ınsallah canım arkadasım

Back