• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ARKADAŞLAR BTÇ KÜRÜ YAPTIM ama yoğun tarçın koktuğundan yemeye çekiniyorum..günlük mü yapıyorsunz kürü..

Feyza hastaneye geldim şimdi oğluna şifa dilemeye sana destek olmaya., reanımasyondayım sen nerdesin kuzum?
Sen varyaaa muhteşemsin phiaa......Rabbim seni bu güzelliklerin karşısında eli boş çevirmesin bu ay inşallah....
internetten mi aldın tatlım?
Evet canım g.gidiyordan..
Phiam canim sana butun kalbimle sonsuz tesekkur ediyorum.bana cok buyuk moral ve destek oldun .insallah sen de en yakin zamanda yavruna kavusursun tum kalbimle dua ediyorum.

Omerimi soran dostlarcok sagolun ama bekliyoruz daha uyanmadi.hareketlenme var ama uyanamadi daha .bugun ben biraz kotu oldum tansiyonum asiri dustu bayilmisim serum taktilar simdi biraz daha iyiyim.dua edip bekliyoruz...
Ahhhhh Feyza ahhh...:20:Karnındaki demeyecekmi sana o evladındı da ben değilmiydim diye.Gözünü seveyim kendine dikkat et biraz.Ömer için hiç olmazsa.....
yani hamile kalmak isteyince kür kullanmak, doktora gitmek mutlaka gerekiyor mu
Ben tedbir olsun diye gittim doktora.O da muayene etti,sağlıklı görünüyorsun dedi.Kan tahlili falan yaptı,şükür sıkıntı yok dedi.Folikasit verdi.İlk haftalarda bebeğin sinir ve beyin yapısı oluşuyor.Ve maalesef bizler 4 hafta olmadan hamileliği bilemediğimiz için desteklememiş oluyoruz o günleri.O yüzden folikasite başlaman lazım en az 3 ay önceden.Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur dedi doktorum.Sonra yumurtlama günümüzü takip etme yöntemleri var.Ateş ölçerek(ATEŞ ÖLÇME TOPİĞİ), ovulasyon testi kullanarak,akıntı takibiyle.Çünkü ayda sadece 1 kere yumurtluyorsun ve 1 tane yumurtan oluyor.Onun da 24 saat içinde döllenmesi lazımki hamile kalabilesin.Beklememek adına yaptığımız şeyler bunlar.Doktorun verdiği bekleme süresince olmazsa bebeğin tedavilere başlanıyor.Sorunlarınız varsa tabi.Sperm hareket ve sayısını arttırıcı Çakşır otu kürü,yumurtların çok olması,büyük ve çatlaması için Bal tarçın çörekotu kürü,erkekler için keçiboynuzu,incir kürü.Rahimdeki iltihaplanmayı giderici soğan kürü vs vs...Benim bir sorunum yok ama 3 aydır olmadı.BTÇ kürü yapıyorum kendime.Eşimede çakşır otu aldım.Ovulasyon testini netten daha ucuza alıyorsun.Eczanelerde zor bulunuyor.Çoğu bilmiyor bile.Hangisine karar verirsen ona göre yardımcı oluruz hepimiz.İlk aylarınsa bişey yapmadan da bekleyebilirsin ama ovu takibini yap derim ben.Beklemek insanı yıpratıyor çünkü.Tüm bunlar maddi destekler.Manevi desteğini bırakırsan olma ihtimali sıfır.Çünkü herşey psikolojimize bağlı.Meryem Suresi,Yasin Suresi okuduğumuz dualar.Hamilelerimiz bizlere de dua eder sağolsunlar.Yol gösterirler.FMFM arkadaşımızın Ömer Faruk'u yoğun bakımda.Ona da duanı bekliyoruz.Bizim hamileliklerimizden daha önemli şu an o...En azından benim için öyle....
Kızlar kan testi yaptırdım değerim 3,37 sizce hamilemiyim bilgisi olan lütfen hemen cevap verebilir mi yeni hamişler cvp bekliyorum:18:
Biraz geç bi cevap oldu ama değerin çok düşük.2-3 gün sonra tekrar yaptır kan testini.İki üç katına çıkarsa oluşuyor demektir.Yani hamilesin demektir.:16:
ARKADAŞLAR BTÇ KÜRÜ YAPTIM ama yoğun tarçın koktuğundan yemeye çekiniyorum..günlük mü yapıyorsunz kürü..
Bende yapıyorum onu 2 aydır.Tarçın zararlı bişey değilki.Çiğnemeden hemen yut.Tat almazsın o zaman.Ben ölçüyü yaptım kavanoza.Hergün bi kaşık yiyorum.Tek ölçü yapman çok zor olur.

gunaydın kızlar 1 haftadır giremedim..yurt dşına cıkmam gerekti.. gitmişken doktrorumada gittim...
hersey normal dedı altqan muaynede oldum kanser testide yapıldı.... hersey ıyı fakat sulfate dhl diye bı hormon varmıs stressle alakalı olan ona baglı olarak hamile kalınıyormuş benımki 365 miş... normalde en fazla 300olması gerekıyormuş... sonuc stresse baglı hormon uremesınde sorun oluyormus bıde ilişkiyi sadece haftada 3kere onerdi.... e bunların hıc bırınede dikkt etiedıgmz ıcın olmuyomuş bebiş... cok mutluym kızlar... kıst yok :)
yumurtluyomusumda takıpte ediii :)
cok yazdım sanırm ee bu surede kimler hamiş oldu?

gunaydın kızlar 1 haftadır giremedim..yurt dşına cıkmam gerekti.. gitmişken doktrorumada gittim...
hersey normal dedı altqan muaynede oldum kanser testide yapıldı.... hersey ıyı fakat sulfate dhl diye bı hormon varmıs stressle alakalı olan ona baglı olarak hamile kalınıyormuş benımki 365 miş... normalde en fazla 300olması gerekıyormuş... sonuc stresse baglı hormon uremesınde sorun oluyormus bıde ilişkiyi sadece haftada 3kere onerdi.... e bunların hıc bırınede dikkt etiedıgmz ıcın olmuyomuş bebiş... cok mutluym kızlar... kıst yok :)
yumurtluyomusumda takıpte ediii :)
cok yazdım sanırm ee bu surede kimler hamiş oldu?
Günaydın cevo.Hoşgeldin öncelikle.Hiç bişey çıkmamış çok şükür sende.Rabbim bu ay versin bebeğini inşallah.Aklıma sunbal geliyor şu anda.2 gün önce öğrendi hamileliğini.Ben de bu ayda olmadı.Kısmet artık gelecek aya olur Allah'ın izniyle...

Günaydın kızlar sanırım bugünde yumurtlamadım :(

40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bi bakarmısınız :((
Ateşten çok anlamıyorum ben.Ateş Ölçme Topiği'ne sorarsan yardımcı olurlar.Onlar daha tecrübeli..

ateşe canm sıkıldı bugün yada yarın düşmesini bekliyorum yaa

hep başağrısı yapıcak şeyler buluyorum kendime

sen nasılsın canım, ağrıların hafifledimi biraz
:27:Biz böyleyiz işte.Üzülecek bişey mutlaka buluyoruz.Bazen sinir oluyorum bu huyuma...Ben iyiyim biraz daha.Gece 4'te kramplarla ağlayarak uyandım ama geçti 1 saat içinde.Akşama misafirim var iyi olmak zorundayım..

Sunbalııımmmmm...Nasılsın hamilecik ? :54:

demet_eylul hoşgeldin şekerim:3:

:27:Biz böyleyiz işte.Üzülecek bişey mutlaka buluyoruz.Bazen sinir oluyorum bu huyuma...Ben iyiyim biraz daha.Gece 4'te kramplarla ağlayarak uyandım ama geçti 1 saat içinde.Akşama misafirim var iyi olmak zorundayım..

Sunbalııımmmmm...Nasılsın hamilecik ? :54:

demet_eylul hoşgeldin şekerim:3:

kıymama sana yaaa,neyse ki geçmiş,neşen yerinde gibi geldi bana da

Allah daim etsin neşeni almasın senden

fazla kaptırmak bu olsa gerek, saçmalıyorum bazen, neyi zorluorum ki

üffff gerildim yinee

sunball tane anniş, nasılsın bakalım nasıl gidio :))

Son düzenleme:
kıymama sana yaaa,neyse ki geçmiş,neşen yerinde gibi geldi bana da

Allah daim etsin neşeni almasın senden

fazla kaptırmak bu olsa gerek, saçmalıyorum bazen, neyi zorluorum ki

üffff gerildim yinee

sunball tane anniş, nasılsın bakalım nasıl gidio :))
Amiiinn canım..İnşallah Rabbim hiç ağlatmaz hiçbirimizi.

kızlar merhaba...ben geldiiimmm...
bugün adetin 3. günü, doktoruma gittim..
Aşılama için YA ALLAH BİSMİLLLAH dedik bakalım..
gonal-f iğneleri vurunmaya başladım bugün..
kızlar nooolur bana da dualarınızda yer verin..
inşallah ilk aşılamam tutar başka bişeye gerek kalmadan çift çizgiyi görürüm:49::49::49:

inş canım tedavin hayırlı olsun rabbim senide kavuştursun inş allahım keremi boldur rahimdir inş olucak:16:
:16::16::16::16:
Ovulasyon testimi de sipariş ettimmm..Oooohhh yandan yandan ooooohhhhh:111::111::111::124::124::124::119::119::119::118::118::118::118::129::129:

oldu bu iş bu ay kürler testler süpersin canım:54:
:54::54::54::54::54:
sunbalım tebrik ederım canıkom..cok cok sevındım adına..allah saglıklı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..kız senın bat tarıhınden önce ögrenmıs oldun degılmı :D :D cok cok coooookk sevındım canım

haberini yeni duydum hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin taze hamiş:16:

saolun kızlar ebbicim sıra sende artık bekliorummmmm:16:
:16::16::16::16:

ooo ayşe hanım ateş ölçme yöntemi topiğinde çok yorumunuz var, resmen topiği fethetmişsiniz :D

bide anlamam ateşten ayaklarııı

:)))

sen yok musun sen ne çook biliossuuun ssen :))

ooo ayşe hanım ateş ölçme yöntemi topiğinde çok yorumunuz var, resmen topiği fethetmişsiniz :D

bide anlamam ateşten ayaklarııı

:)))

sen yok musun sen ne çook biliossuuun ssen :))
:52::52::52::52:Kız ne bileyim derin konuları bilmiyorum o yüzden dedim.Bu ay ilk ölçmemdi benim.Onda da düzenli gitti.Oradaki kızlar daha güzel yorum yapıyorlar ondan dedim.Yanlış bilgilendirmeyim diye.Aşkolsun bilsem paylaşmazmıyım bilgimi:26:

arkadaşlar adetım gecmemesıne rağmen kan testı yaptırdım ve ssooonnuucc 1,20 hamıle değilim bu ayda :( bu arada gunum gecmeden hamılelık testı yaptırmamımın nedenı alerjık bı vaka olumuştu tedavı için baktırmak ıstedık hamılelık olup olmadığına :(

arkadaşlar adetım gecmemesıne rağmen kan testı yaptırdım ve ssooonnuucc 1,20 hamıle değilim bu ayda :( bu arada gunum gecmeden hamılelık testı yaptırmamımın nedenı alerjık bı vaka olumuştu tedavı için baktırmak ıstedık hamılelık olup olmadığına :(

Bence adet gelmeden ümidini kesme bedesten.Bende ocak ayına kaldım nasipse.Üzülme beraber doğururuz bizde :7:

:52::52::52::52:Kız ne bileyim derin konuları bilmiyorum o yüzden dedim.Bu ay ilk ölçmemdi benim.Onda da düzenli gitti.Oradaki kızlar daha güzel yorum yapıyorlar ondan dedim.Yanlış bilgilendirmeyim diye.Aşkolsun bilsem paylaşmazmıyım bilgimi:26:

kimse yok o topikte yorum yapacak :(

hepsi almışlar bebişlerini göbüşlerine fosur fosur uyuyoolar

tok açın halinden ne anlar :)))

Back