- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Canım benim sıkma canını.Biz varız yanında..hersey için tesekkür ederim kızlar sizi seviyorum
ohh me ballıyım ya kaynanam yemeğe çağırdı
yok doktorum adet olursun 2,3 hafta sonra temizlenincede gene hamiş kalabilirsin dedide ne bilim morelim bozuk hemen düşünmüyorum ama bakalım belki geçer bu düşüncem yakında...
en ii kararı sen verirsin tabikide bebğini kaybettiğin için çok üzülüyorsun kimse böyle seyler yasamk istemezz rabbimde kimseye kaldıramayacağı yükü vermez hayırlısı böyleymiş canım sağlıklı olmanız en güzeli yeniden bebiş yapablirsin bak bisürü insan aşılma yaptırıo tüp bebek yaptırıyo olmuyo veya 6 aylıkken dahi bebeğini kaybedebilio canım ya herzaman halimize sükretmeliyiz senin doğal yoldan yeniden olabilir yani bu haber bile o kadar mutluluk vericiki ben 11 aydır deniyorum birkez bile hamiş kalmadım esimdede bende bi sorun yok ama olmuyor işte napralım elimizden ne gelir rabbim verirse olucak rabbim neylerse güzel eyler
rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzü razı göznlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin inşallahkızlar merhaba bende sizden dua istyrum kimin duası kabul olur hiç belli olmaz.bebiş istiyrum hayrlısı ile bu ay olsun dileğim.rabbim herkese de versin.
Ay valla güzel fikirakşama yemek yok bende de. bizde gelelim mi :)))
oh ne güzelmiş benim kayınvalide denizliye gitti memleketine eve gidip yemek hazırlıycam kayınbabamda bize gelecek yemeğe ne yapıcam onuda bilmiyorum hiç
oh ne güzelmiş benim kayınvalide denizliye gitti memleketine eve gidip yemek hazırlıycam kayınbabamda bize gelecek yemeğe ne yapıcam onuda bilmiyorum hiç
kızlar aralık ayı için liste yapan yok mu ? yoksa ben mi denk gelmedim ?
kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktıııııallahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm..............
kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktıııııallahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm..............
akşama yemek yok bende de. bizde gelelim mi :)))
kız ayşe yırttım valla bugün yemekten şimdi eşim aradı babam gelmiycekmiş dışarıya yemeğe gidiyoruz ve oradan da sinemayaAy valla güzel fikirBizde geliyoruz kocişle
Kız Ebru boşver düşünme sosyoloji12gillerle sunbalın kayınvalidesine gidiyoruz biz.Sizde gelin.Kayınpedere bi telefon o da oraya gelsin
kız ayşe yırttım valla bugün yemekten şimdi eşim aradı babam gelmiycekmiş dışarıya yemeğe gidiyoruz ve oradan da sinemaya
hayırlı olsun canım benim allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin
Ayy ne güzeell.Bende ne yapsamki diye düşünüyorum öyle..Bi fikir verin kızlar yaa
Oooohhh sefanız olsun Ebrucuuumm....Kala kala ben kaldım ne yapacağım yahu ben:44::44::44::44::44::44:
Oooohhh sefanız olsun Ebrucuuumm....Kala kala ben kaldım ne yapacağım yahu ben:44::44::44::44::44::44:
gelin vallaa gerçekten gelebilecek olsanız kaynanam neden geldiler demez çok sever misafiri
canım benim bak biz de kocamla öyle bir yemek yeme azmi vardır ki, çıkar geliriz vallahi :))) yani sen davet etmeden önce, bence bi daha düşün. adres ve bakayım :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?