• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
bilmem ben karnabahar yapacaktımki tel geldi :46:

gelin vallaa gerçekten gelebilecek olsanız kaynanam neden geldiler demez çok sever misafiri

ayy canım kolay gelsin ne yemek seviosa ondan yap tam puanı kap kaynanın yanında gelinim nefis yemekler yaptı desin seninkide çatlasın ayol:9:
canım ilk evlendiğimde de gitmişti kayınvalidem babam hep bize gelirdi yemeğe onda kapmıştım puanları allah razı olsun çok sever beni bende kayınbabamı[/QUOTE]

kayınbabalar bi başka yaaa kaynanamda iidir ama babasıyla daha rahat konuşuyorum sanki nazım daha çok geçio

vallahi biz ortada kaldık ayşe :))) hadi o zaman biz bir plan yapalım beraber :)

taa istanbullll:42:buyrun gelin

valla canım mntı istedi mantı yap gı kocanda sever

Kız sosyoloji12 mantı güzel fikir.Evdede hazır var.Salayım suya.Yanınada mor marullu güzel bi salata.Nar ekşili falan.Hmmm oldu oldu.Mantı :34: Sonrada ver elini temizlik......

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktııııı:49::49::49: allahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm..............

canımmmmmmmmmmmm
biliyordummmmmmmmmmmm :46::46::46::46:
Hamd olsun Rabbimeeeeeeee
hayırlı olsunnnn
sağ salim kucagına alırsın inşallahhhhhh :16:

Anam bu gaz beni öldürecek kızlar ya.Valla kaçacak diye korkuyorum offff...Daha akşamı kılmadım abdestimi neden tehlikeye atıyorki şimdi bu gaz denen varlık:27::27::27: Neyse ben kaçar.Eve giderken düşüneyim bakalım neler yapabilirim???Kimbilir belki bende yemek teklifi alırım annemlerden birinden.Yada eşimden?Yada komşumdan :31: İyi akşamlar hepinize ve tazecik hamişlere....

iyi akşamlar güzelim bak bu gazda hamişlik belirtisi

Kız sosyoloji12 mantı güzel fikir.Evdede hazır var.Salayım suya.Yanınada mor marullu güzel bi salata.Nar ekşili falan.Hmmm oldu oldu.Mantı :34: Sonrada ver elini temizlik......
mis gibi tereyağında yanmış pulbiber nane cosss mantının üstünee hımmhhhh yemede dur kardeşim ya

Ay tubiloshhum da gelmiş.Nasıl oldun annecik?Hafiflemedimi bulantılar?Kalkmadan yataktayken çubuk kraker ye diyordu doktorum bi başka hastasına.İyi geliyormuş.Aniden kalkma hareket etme diyordu.Yapıyorsundur mutlaka da ne biliyim işte eilimizden başka bişey gelmiyor.:26:

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktııııı:49::49::49: allahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm..............

canım benim çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
:16:

yav hazır mantıyı da sevmiyorum ki. Şimdi işten çık bi de eve git mantı aç. ohoooo yaparım bi makarna napayım. Ama size afiyet olsun :)))

harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biiirrr habeeerrr buuuuuuuuuuuuuuuuu:46::46::46::46::46::46:
yaşasıııınnnnnnnnnnnnnn
canım benim ya inan o kadar sevindim ki anlatamam
Allah tamamına erdirsin gözünüz aydın....çektiğin acıları sıkıntıları unutturdu bak Rabbim..
Allahım sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almayı, koklamayı, emzirmeyi.................nasip etsin güzelimmm:16::16:

canımmmmmmmmmmmm
biliyordummmmmmmmmmmm :46::46::46::46:
Hamd olsun Rabbimeeeeeeee
hayırlı olsunnnn
sağ salim kucagına alırsın inşallahhhhhh :16:

tubiloşum nasılsın dün gördüm elbiseler örülmüş çok hoşuma gitti fena canım cekti yane diorum kızın olmazsa oğlun olursa eger diom bende hamiş kalırsam kızm olursa diom sen onları bana gönder beyaa çok güzellerrrrr:9::16:

kızzzzzz ayşeeee napionn
canımızı mı çektircen gızzz :52:
Ay güzelim densizliğime ver nolur bilemedim canınızın çekebileceğini.:26: Afedersiniz hamileler:26::26::26::26::26:

yav hazır mantıyı da sevmiyorum ki. Şimdi işten çık bi de eve git mantı aç. ohoooo yaparım bi makarna napayım. Ama size afiyet olsun :)))

Aman napalım kııııızzzz.Bu yorgunluğun üstüne oklavaylamı uğraşayım.Pazar günü falan olsa yaparımda şimdi yok yapamam valla gözüm basmıyor:19:

Anam bu gaz beni öldürecek kızlar ya.Valla kaçacak diye korkuyorum offff...Daha akşamı kılmadım abdestimi neden tehlikeye atıyorki şimdi bu gaz denen varlık:27::27::27: Neyse ben kaçar.Eve giderken düşüneyim bakalım neler yapabilirim???Kimbilir belki bende yemek teklifi alırım annemlerden birinden.Yada eşimden?Yada komşumdan :31: İyi akşamlar hepinize ve tazecik hamişlere....

hiç deme yaaa :17:
o gaz yokmu o gaz.çok beter bişey.
tutuyorum tutuyorum.gece tam dalıcam pırt kaçıyor :52:
işin yoksa kocişin dalga geçmesiyle ugraş.
ama napiimmmmm tutamıyorum herzaman :17::17:

Maşallah heskesler burda bütün kızlar toplanmışız:) Bir yandan yemek yapıyorum diğer yandan buraya takılıyorum gidip gelip:)

valla bende aynı dertten muzdaribim ama ne yapayım gece karnıma ağrılar giriyor valla :16:

ay kız çok hoşuma gitti güldüm pırt kaçıyor demene neyse ben çıkar kızlar iyi akşamlar...

Back