• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Maşallah heskesler burda bütün kızlar toplanmışız:) Bir yandan yemek yapıyorum diğer yandan buraya takılıyorum gidip gelip:)
Bende eve koşarak gidip ordan devam edeceğim sohbetinize :D Yemek de hazır nasılsa
valla bende aynı dertten muzdaribim ama ne yapayım gece karnıma ağrılar giriyor valla :16:

hiç deme yaaa :17:
o gaz yokmu o gaz.çok beter bişey.
tutuyorum tutuyorum.gece tam dalıcam pırt kaçıyor :52:
işin yoksa kocişin dalga geçmesiyle ugraş.
ama napiimmmmm tutamıyorum herzaman :17::17:

Ayyy iki tane hamişle aynı sorunu yaşıyorum:21::21::21::21::21: Ne güzel bi tesadüf buuu.....Kız tubiiiii bende kasık batması da başladı.....:21::21::21::21::21:

ben çıkıyorum kızlar.herkese iyi akşamlar. hamileleeeeeeeer, bebişlere iyi bakın :)))

sizi gidi gazmanlar sizi hamişler allah kocanıza yardım etsin gece yatakta pırt pırt:1::1:

canın çekerse açarım ben sana mantı arkadaşım, hiç de üşenmem taze hamile :))

ayy kuşum benim Allah razı olsunnn
şaka yapıyorum tatlım benim.mantı sevmem ki ben :1:
bu arada şaka maka 2 aylık olduk yaa.8 haftalık.
darısı başınıza inşallahh.zaman ne çabuk geçiyorr :26:

tubiloşum nasılsın dün gördüm elbiseler örülmüş çok hoşuma gitti fena canım cekti yane diorum kızın olmazsa oğlun olursa eger diom bende hamiş kalırsam kızm olursa diom sen onları bana gönder beyaa çok güzellerrrrr:9::16:

sunbalım kurban olsun elbiseler sanaaa :16:
ben örmedim kuzum yaa ablam.kız da kız die tutturdu.başladı örgülere :1:
ama erkek olursa senin de cimcimen olursa gönderirim sen iste yeterki :16:

Ay güzelim densizliğime ver nolur bilemedim canınızın çekebileceğini.:26: Afedersiniz hamileler:26::26::26::26::26:

Estaa piti piti kuzummmmm
şaka yaptım yavruşum yaaa.
bu bulantıyla can mı çeker hiç.
takılayım dedim öle ayşemm :16:

nasılsın canım epeydir denk gelmiyoruz:16:

ayy perimmm naber kuzuşkomm
ben iyiyim çok şükür...
bugün eltim doğum yaptı.hastanedeydik.
az sonra eve geçicekler.
ayy nasıl bebek özlemişiz yaaa :16:
darısı tümmm bebiş istyeenlere inşallah

tubiloşum olmayan cocumun donunu biçiom bende nasip tabi eğer olusa niye olmasın bitanede bana örer ablacığın pamuk elleriyle dimi ama:54:

phia nerdesin hocam yawww

bu ay da olmadi olmadi olmadi gitti derkene farkettim ki ucundan yakalioz

sen yaz ikimizi listenin altina 30 aralik

hadi yaa nasip

valla bende aynı dertten muzdaribim ama ne yapayım gece karnıma ağrılar giriyor valla :16:

ehehehh dimi
çıkartmayınca kendi imkanlarıyla çıkıyo gazcıklar :1:

ay kız çok hoşuma gitti güldüm pırt kaçıyor demene neyse ben çıkar kızlar iyi akşamlar...

eheheheh ama napim ebrum harbiden pırt diye kaçıyor :1:
darısı başına sende pırtlat inşallah bebişten dolayııı :1::1:

Ayyy iki tane hamişle aynı sorunu yaşıyorum:21::21::21::21::21: Ne güzel bi tesadüf buuu.....Kız tubiiiii bende kasık batması da başladı.....:21::21::21::21::21:
ooohhhh batsın batsınnn
gaz da olsunn
gelsin ikiz paşalarrrrrrrr oooooooooohhh yandan yandann :21:

sizi gidi gazmanlar sizi hamişler allah kocanıza yardım etsin gece yatakta pırt pırt:1::1:

ehehehehe kendileri yapınca bişi yok ben yapınca ahanda saldın.
ahanda duydum.bu gümbürtü de neydi :1:
sanki devasa bi ses çıktı.minicik bir pırt yani.
o da tam uykuya dalacagım an kaçıverdi napim :17:

ben kaynanamlara gidince evlerinin karşısında doğum evi var oraya gitmiştim doktor 5 haftalık demişti pazartesi günü kendi doktoruma gitcem artık o söyler ne zaman doğum tarihim o zaman düzelticem burayı sen ne yapıyon:16:

tubiloşum olmayan cocumun donunu biçiom bende nasip tabi eğer olusa niye olmasın bitanede bana örer ablacığın pamuk elleriyle dimi ama:54:

ayıpsınnnn örmezmi kuzummmm
örer tabiiii

neyse fıstıklar ben kaçar.
miğdesel pörtletme yaşıyorum şu an :5:
ekşilere hücuuuuuuuummmmmmm :10::10::10:

ehehehh dimi
çıkartmayınca kendi imkanlarıyla çıkıyo gazcıklar :1:

eheheheh ama napim ebrum harbiden pırt diye kaçıyor :1:
darısı başına sende pırtlat inşallah bebişten dolayııı :1::1:

ooohhhh batsın batsınnn
gaz da olsunn
gelsin ikiz paşalarrrrrrrr oooooooooohhh yandan yandann :21:

ehehehehe kendileri yapınca bişi yok ben yapınca ahanda saldın.
ahanda duydum.bu gümbürtü de neydi :1:
sanki devasa bi ses çıktı.minicik bir pırt yani.
o da tam uykuya dalacagım an kaçıverdi napim :17:

Canıımmmm inşallaaaahhhh...Bende kaçıyorum...İyi akşamlar...

Kızlar ya yukarda okuyunca paniğe kapıldım adet düzensizliği vücudun gebeliğe hazırlandığının göstergesiymiş falan. Benim adetlerim o kadar düzenli ki yani vücudum gebeliğe hazır değil mi diye düşündüm bir an:(

Öyle düşünme benimde hep düzenliydi. Şükür bir sıkıntı olmadı.

Kızlar adet günüm 11 aralık henüz beklemedeyim. Akşam üzeri uyudum biraz uyanırken gerildim bu arada kasığımda acayip canımı yakan bu kasılma oldu sol kasığımda şimdi orada sürekli bir saplantı gibi batma var. Sizce ne oldu bir sorun mu oluştu dersiniz. Yoktu hiç birşeyim.. Tamam kafayı yedim belirtilerden bunu kabul ediyorum da işte ister istemez kafam karıştı..

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktııııı:49::49::49: allahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm..............

Hayırlı olsun canımmmmm. :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende en az senin kadar mutlu oldum, umut kaynağımızsınız siz bizim. :)) Mutluluğun daim olsun arkadaşım.

Bana şaşkın demediyin de size bişey itiraf edeyim kızlar:26: Ben az önce erken gebelik testi yaptım.Kasıkta batma,gaz derken gaza geldim akşama kadar.Eve gittim testin birini yaptım.Tabi sakin sakin yazdığıma göre sonucu tahmin etmişinizdir.Testi atmayın demiştiniz ya atmadım:17: Amaaan ne biliyim BATa 10 gün kala öğrendim dermiyimki dedim bi an.Elimde bir tane daha var.DPO 14 değilmi ilk yapmam gereken tarih?Neyse yapmam bu hafta bir daha.Zaten dpo kaç onu bile bilmiyorum:1: Bu arada ben sbaahtan beri sağ kasığım diyorum da sağ değilki sol :1: İyice şaşırmışım ben bugün.

Bana şaşkın demediyin de size bişey itiraf edeyim kızlar:26: Ben az önce erken gebelik testi yaptım.Kasıkta batma,gaz derken gaza geldim akşama kadar.Eve gittim testin birini yaptım.Tabi sakin sakin yazdığıma göre sonucu tahmin etmişinizdir.Testi atmayın demiştiniz ya atmadım:17: Amaaan ne biliyim BATa 10 gün kala öğrendim dermiyimki dedim bi an.Elimde bir tane daha var.DPO 14 değilmi ilk yapmam gereken tarih?Neyse yapmam bu hafta bir daha.Zaten dpo kaç onu bile bilmiyorum:1: Bu arada ben sbaahtan beri sağ kasığım diyorum da sağ değilki sol :1: İyice şaşırmışım ben bugün.

Üzülmemene sevindim. Zaten sonucu tahmin etmişsindir yaparken yani 10 gün kala çıkması çok çok zor bilirsin. :D İnşallah diğer testin olumlu çıkar ama yarın yapma :D

Seni sürekli takip ediyorum ve sevdiğim esprili bi arkadaşsın umarı çooookk mutlu olursun. :D Ayaklarını üşütme sık giyin bakalım kasık ağrın devam edecek mi?

Back