Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

geçen sene aynısını yaşadım

üzülme diyemiyorum ama olaya şöyle bak beden en mükemmeli secer ona yaşam hakkı verirmiş

demek ki yolunda değilmiş bazı şeyler

Allahım hayırlısını verir inşallah tez zamanda

arkadaşlar herkese ilgisi ve cevapları için çok teşekkür ederim doktorumda bak ilk aydan hamile kalmışsın en azından sağlıklısın dedi ultrasonda baktı rahmin temiz inşallah bi dahakine sağlıklı gebelik yaşarsın dedi bnde bununla avunuyorum ama ççok sevinmiştim hayaller kurmaya başlamıştım çoookk üzüldüm.

Sakin ol canım benim.Bekleriz 2 gün dediğin nedirki?Hep beraber atlatırız.Dua ederiz sana.İnşallah sürpriz bir yumurta vardır içinde.Şaşkınlık içinde gebeliğini kutlarız 2 gün sonra keseni gördüğünde.Sakin ol olurmu?Kötü şeyler düşünme.

cok saol canım benım bi bilsem dış gebelik olmadıgını rahatlıcam cunku öyle bi durumda tüplerden birini alma ihtimali de oluyomusteşekkür ederim canım tekrar

inş canım dış gebelik değildir 2 gün sonra güzel haberler verirsin inş

hersey için tesekkür ederim kızlar sizi seviyorum

canım bence başka bir dr a git ve de 2 gün sonra tekrarla kan testini ben dış gebelik geçirdiğim için biliyorum çok kötü bir şey takip et yani aynı hamilelik gibi oluyor.benim çok geç anladılar tüpüm alındı bu yüzden ihmal etme canım.inşallah hamilesindir canım

canım çok üzüldüm sen üzme kendini yine kalırsın bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah

canım çok üzüldüm sen üzme kendini yine kalırsın bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah

inşallah cnm doktorda üzülme dedi en azından bak hemen hamile kalmışsın bu çok iyi bişi en azından bunu gördün sağlık bir gebeliğinde olur yakında dedi bende bunla avunuyorum am 4,5 ay sonra düşünüyorum

kızlar merhaba bende sizden dua istyrum kimin duası kabul olur hiç belli olmaz.bebiş istiyrum hayrlısı ile bu ay olsun dileğim.rabbim herkese de versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…