• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ohh me ballıyım ya kaynanam yemeğe çağırdı :62::62:

oh ne güzelmiş benim kayınvalide denizliye gitti memleketine eve gidip yemek hazırlıycam kayınbabamda bize gelecek yemeğe ne yapıcam onuda bilmiyorum hiç

yok doktorum adet olursun 2,3 hafta sonra temizlenincede gene hamiş kalabilirsin dedide ne bilim morelim bozuk hemen düşünmüyorum ama bakalım belki geçer bu düşüncem yakında...

en ii kararı sen verirsin tabikide bebğini kaybettiğin için çok üzülüyorsun kimse böyle seyler yasamk istemezz rabbimde kimseye kaldıramayacağı yükü vermez hayırlısı böyleymiş canım sağlıklı olmanız en güzeli yeniden bebiş yapablirsin bak bisürü insan aşılma yaptırıo tüp bebek yaptırıyo olmuyo veya 6 aylıkken dahi bebeğini kaybedebilio canım ya herzaman halimize sükretmeliyiz senin doğal yoldan yeniden olabilir yani bu haber bile o kadar mutluluk vericiki ben 11 aydır deniyorum birkez bile hamiş kalmadım esimdede bende bi sorun yok ama olmuyor işte napralım elimizden ne gelir rabbim verirse olucak rabbim neylerse güzel eyler

kızlar merhaba bende sizden dua istyrum kimin duası kabul olur hiç belli olmaz.bebiş istiyrum hayrlısı ile bu ay olsun dileğim.rabbim herkese de versin.
rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzü razı göznlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin inşallah

akşama yemek yok bende de. bizde gelelim mi :)))
Ay valla güzel fikir :D Bizde geliyoruz kocişle:4:

oh ne güzelmiş benim kayınvalide denizliye gitti memleketine eve gidip yemek hazırlıycam kayınbabamda bize gelecek yemeğe ne yapıcam onuda bilmiyorum hiç

Kız Ebru boşver düşünme sosyoloji12gillerle sunbalın kayınvalidesine gidiyoruz biz.Sizde gelin.Kayınpedere bi telefon o da oraya gelsin :4:

kızlar aralık ayı için liste yapan yok mu ? yoksa ben mi denk gelmedim ?

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktııııı:49::49::49: allahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm..............

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktııııı:49::49::49: allahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm..............

vaaaaay akşam akşam süper haber bu. :)))))) çok çok çok sevindim arkadaşım. hayırlı olsun. Hamileliğin sağlıkla devam etsin inşallah.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: Harika bi haberle sohbeti kapatıyorum sonunda:46::46::46::46::46: Hayırlı olsuuuunnn mmlkk:54::54::54::54: Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah..:16::16::16::16::16::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Ayy ne güzeell.Bende ne yapsamki diye düşünüyorum öyle..Bi fikir verin kızlar yaa:56:[/QUOTE]

bilmem ben karnabahar yapacaktımki tel geldi :46:

akşama yemek yok bende de. bizde gelelim mi :)))

gelin vallaa gerçekten gelebilecek olsanız kaynanam neden geldiler demez çok sever misafiri

ayy canım kolay gelsin ne yemek seviosa ondan yap tam puanı kap kaynanın yanında gelinim nefis yemekler yaptı desin seninkide çatlasın ayol:9:

Ay valla güzel fikir :D Bizde geliyoruz kocişle:4:

Kız Ebru boşver düşünme sosyoloji12gillerle sunbalın kayınvalidesine gidiyoruz biz.Sizde gelin.Kayınpedere bi telefon o da oraya gelsin :4:
kız ayşe yırttım valla bugün yemekten şimdi eşim aradı babam gelmiycekmiş dışarıya yemeğe gidiyoruz ve oradan da sinemaya

hayırlı olsun canım benim allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin

maşallah barikallah subhanallah tebrikler canım gözümüz aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :71::71::71::71:
:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar:

gelin vallaa gerçekten gelebilecek olsanız kaynanam neden geldiler demez çok sever misafiri

canım benim bak biz de kocamla öyle bir yemek yeme azmi vardır ki, çıkar geliriz vallahi :))) yani sen davet etmeden önce, bence bi daha düşün. adres ve bakayım :))))))))))))

kız ayşe yırttım valla bugün yemekten şimdi eşim aradı babam gelmiycekmiş dışarıya yemeğe gidiyoruz ve oradan da sinemaya

hayırlı olsun canım benim allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin

Oooohhh sefanız olsun Ebrucuuumm....Kala kala ben kaldım ne yapacağım yahu ben:44::44::44::44::44::44:

Ayy ne güzeell.Bende ne yapsamki diye düşünüyorum öyle..Bi fikir verin kızlar yaa:56:

bilmem ben karnabahar yapacaktımki tel geldi :46:

ayy canım kolay gelsin ne yemek seviosa ondan yap tam puanı kap kaynanın yanında gelinim nefis yemekler yaptı desin seninkide çatlasın ayol:9:[/QUOTE]
canım ilk evlendiğimde de gitmişti kayınvalidem babam hep bize gelirdi yemeğe onda kapmıştım puanları allah razı olsun çok sever beni bende kayınbabamı

canım benim bak biz de kocamla öyle bir yemek yeme azmi vardır ki, çıkar geliriz vallahi :))) yani sen davet etmeden önce, bence bi daha düşün. adres ve bakayım :))))))))))))

taa istanbullll:42:buyrun gelin

Oooohhh sefanız olsun Ebrucuuumm....Kala kala ben kaldım ne yapacağım yahu ben:44::44::44::44::44::44:

valla canım mntı istedi mantı yap gı kocanda sever

Anam bu gaz beni öldürecek kızlar ya.Valla kaçacak diye korkuyorum offff...Daha akşamı kılmadım abdestimi neden tehlikeye atıyorki şimdi bu gaz denen varlık:27::27::27: Neyse ben kaçar.Eve giderken düşüneyim bakalım neler yapabilirim???Kimbilir belki bende yemek teklifi alırım annemlerden birinden.Yada eşimden?Yada komşumdan :31: İyi akşamlar hepinize ve tazecik hamişlere....

Back