• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
selam arkadaşlar nasılsınız ben çok kötüyüm malesef bu ay korunmayı bırakmıştım ve hamiş olduğumu öğrendim ancak dün değerlerim düşmeye başladı bebişimi kaybettim çok kötüyüm......

geçen sene aynısını yaşadım :(

üzülme diyemiyorum ama olaya şöyle bak beden en mükemmeli secer ona yaşam hakkı verirmiş

demek ki yolunda değilmiş bazı şeyler :(

Allahım hayırlısını verir inşallah tez zamanda

arkadaşlar herkese ilgisi ve cevapları için çok teşekkür ederim doktorumda bak ilk aydan hamile kalmışsın en azından sağlıklısın dedi ultrasonda baktı rahmin temiz inşallah bi dahakine sağlıklı gebelik yaşarsın dedi bnde bununla avunuyorum ama ççok sevinmiştim hayaller kurmaya başlamıştım çoookk üzüldüm.

adet günümde 27,9 cıktı canım sonra aynı gün adet oldum acile kaldırıldım cok sancım oldu falan orda serum falan yedim hatta adet oldum diye kan testini tekrarlamasdım bugün de 868 cıktı canım ya amma ultsaonda hcg 1500 üzerine cıkmadan pek görünmezmiş öyle diyolar.benim de sol kasıgımda bi agrım var.adetim de normal adetti inanki cok sancılı oldu ama yogunlugu aynı gibiydi hep bir hafta civarı sürer gecen carsamba günü 27,9 cıkmıstı bugün de 868 işte.kese görünmezse dış gebelik olabilir dedi doktor 2 gün daha bekle dedi nası dayanıcam bilmiyrum:(

Sakin ol canım benim.Bekleriz 2 gün dediğin nedirki?Hep beraber atlatırız.Dua ederiz sana.İnşallah sürpriz bir yumurta vardır içinde.Şaşkınlık içinde gebeliğini kutlarız 2 gün sonra keseni gördüğünde.Sakin ol olurmu?Kötü şeyler düşünme.:29::29::29::29:

cok saol canım benım bi bilsem dış gebelik olmadıgını rahatlıcam cunku öyle bi durumda tüplerden birini alma ihtimali de oluyomus:(teşekkür ederim canım tekrar

inş canım dış gebelik değildir 2 gün sonra güzel haberler verirsin inş:16:

selam arkadaşlar nasılsınız ben çok kötüyüm malesef bu ay korunmayı bırakmıştım ve hamiş olduğumu öğrendim ancak dün değerlerim düşmeye başladı bebişimi kaybettim çok kötüyüm......[/Q

canım cok gecmıs olsun önce üzülme inş daha saglıklı bi hamilelik ile tekrar sevindirir Rabbim.bana yardımcı olurmusun bende beklemedeyim degerlerin nasıldı ve ne süre sonra düşmeye basladı

cnm regli günüme 1 gün kaLA 12.37 di.2 gün sonra 37.91 oldu.herşey iyi gibiydi ama 1 gün sonra 24 oldu sonra gitgide düşmeye başladı...

Sakin ol canım benim.Bekleriz 2 gün dediğin nedirki?Hep beraber atlatırız.Dua ederiz sana.İnşallah sürpriz bir yumurta vardır içinde.Şaşkınlık içinde gebeliğini kutlarız 2 gün sonra keseni gördüğünde.Sakin ol olurmu?Kötü şeyler düşünme.:29::29::29::29:

hersey için tesekkür ederim kızlar sizi seviyorum

kızlar dün adetim bitti güzelce banyomu yapıp bugün doktora gittim kan verdim beta hcg 868 cıktı bir haftalık normal adetten sonra hamilemiyim hala anlayamadım ultrassonda görünmedi dış gebelik olabilirmi sol kasıgımda bir agrı var böyle dolgunluk şişkinlik gibi :43: neolur yardımcı olun ben bilemiyorum artık doktor biraz daha beklemen lazım dedi.ilk kan sonucum 27,9 cıkmıstı adet olunca tekrarlamadım kan testini.bugün tekrar vereyim dedim aynı yerde yaptırdım kan testini 868 cıktı bugün de.napıcam ben bilemiyorum:(hamilemiyim degilmiyim ya:(

canım bence başka bir dr a git ve de 2 gün sonra tekrarla kan testini ben dış gebelik geçirdiğim için biliyorum çok kötü bir şey takip et yani aynı hamilelik gibi oluyor.benim çok geç anladılar tüpüm alındı bu yüzden ihmal etme canım.inşallah hamilesindir canım

selam arkadaşlar nasılsınız ben çok kötüyüm malesef bu ay korunmayı bırakmıştım ve hamiş olduğumu öğrendim ancak dün değerlerim düşmeye başladı bebişimi kaybettim çok kötüyüm......

canım çok üzüldüm sen üzme kendini yine kalırsın bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah

canım çok üzüldüm sen üzme kendini yine kalırsın bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah

inşallah cnm doktorda üzülme dedi en azından bak hemen hamile kalmışsın bu çok iyi bişi en azından bunu gördün sağlık bir gebeliğinde olur yakında dedi bende bunla avunuyorum am 4,5 ay sonra düşünüyorum

kızlar merhaba bende sizden dua istyrum kimin duası kabul olur hiç belli olmaz.bebiş istiyrum hayrlısı ile bu ay olsun dileğim.rabbim herkese de versin.

Back