• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ayşeeeee oğlun oluyomuş canım müjde

He kııııızzzz....Sayfa dondu kaldıda bende.Sanki hamileyim de cinsiyeti kaldı:52::52::52: Çin takvimine baktım da merak edip Kasımda kız.Aralıkta erkek çıkıyor bana. :D Bakalım hangisi doğru:16:Kız ben hem Kasımda çalıştım hem Aralıkta o nasıl olacak :DDDDD Geç döllenmeyse erkek değilse kız çin takvimine göre.30 Kasım-1 Aralık gecesi olduysa ikiz bi kız bi erkek :DDDDDD

He kııııızzzz....Sayfa dondu kaldıda bende.Sanki hamileyim de cinsiyeti kaldı:52::52::52: Çin takvimine baktım da merak edip Kasımda kız.Aralıkta erkek çıkıyor bana. :D Bakalım hangisi doğru:16:Kız ben hem Kasımda çalıştım hem Aralıkta o nasıl olacak :DDDDD Geç döllenmeyse erkek değilse kız çin takvimine göre.30 Kasım-1 Aralık gecesi olduysa ikiz bi kız bi erkek :DDDDDD

ay canım hadi hayırlısı..benim de çin takvimine göre kasım da kız aralık da kızdı.bu arkadaş da erkek diyor bakalım aman sağlıklı olsunda başka birşey istemem ..

kızlar dün adetim bitti güzelce banyomu yapıp bugün doktora gittim kan verdim beta hcg 868 cıktı bir haftalık normal adetten sonra hamilemiyim hala anlayamadım ultrassonda görünmedi dış gebelik olabilirmi sol kasıgımda bir agrı var böyle dolgunluk şişkinlik gibi :43: neolur yardımcı olun ben bilemiyorum artık doktor biraz daha beklemen lazım dedi.ilk kan sonucum 27,9 cıkmıstı adet olunca tekrarlamadım kan testini.bugün tekrar vereyim dedim aynı yerde yaptırdım kan testini 868 cıktı bugün de.napıcam ben bilemiyorum:(hamilemiyim degilmiyim ya:(

kızlar dün adetim bitti güzelce banyomu yapıp bugün doktora gittim kan verdim beta hcg 868 cıktı bir haftalık normal adetten sonra hamilemiyim hala anlayamadım ultrassonda görünmedi dış gebelik olabilirmi sol kasıgımda bir agrı var böyle dolgunluk şişkinlik gibi :43: neolur yardımcı olun ben bilemiyorum artık doktor biraz daha beklemen lazım dedi.ilk kan sonucum 27,9 cıkmıstı adet olunca tekrarlamadım kan testini.bugün tekrar vereyim dedim aynı yerde yaptırdım kan testini 868 cıktı bugün de.napıcam ben bilemiyorum:(hamilemiyim degilmiyim ya:(

aaaaaa ama hamilesiin sennn

değerin düşmemiş oldukça yükselmiş :D

ama ultrasonda neden görünmedi kii :S

üffff herşey mi bizi buluo biz mi çekiyoruz yaaa :((((

Aaaaaa....:53::53::53: Adetin normalmiydi? Süresi,yoğunluğu her zamanki gibimiydi? Doktor neden beklemen lazım dediki?27,9 çıkıncamı demişti bunu bugünkü sonuçtamı dedi?

lotusrem kız sen hamilesin ay inanmıyorum . canım ultrasonda görünmesi için değerin 1000 geçmesi gerekiyor oyüzden görünmemiş ay inanamıyorum

nasıl yani normal adet olsun ve hala değerin yüksek inşallah dış gebelik falan değildir canım

selam arkadaşlar nasılsınız ben çok kötüyüm malesef bu ay korunmayı bırakmıştım ve hamiş olduğumu öğrendim ancak dün değerlerim düşmeye başladı bebişimi kaybettim çok kötüyüm......

selam arkadaşlar nasılsınız ben çok kötüyüm malesef bu ay korunmayı bırakmıştım ve hamiş olduğumu öğrendim ancak dün değerlerim düşmeye başladı bebişimi kaybettim çok kötüyüm......

Canım benimmm...Üzme kendini...Rabbim eksiklik olan gebelikleri kendiliğinden sonlandırırmış.Üzülme lütfen...Senin için de en sağlıklısı buymuş demekki.:29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

Aaaaaa....:53::53::53: Adetin normalmiydi? Süresi,yoğunluğu her zamanki gibimiydi? Doktor neden beklemen lazım dediki?27,9 çıkıncamı demişti bunu bugünkü sonuçtamı dedi?

adet günümde 27,9 cıktı canım sonra aynı gün adet oldum acile kaldırıldım cok sancım oldu falan orda serum falan yedim hatta adet oldum diye kan testini tekrarlamasdım bugün de 868 cıktı canım ya amma ultsaonda hcg 1500 üzerine cıkmadan pek görünmezmiş öyle diyolar.benim de sol kasıgımda bi agrım var.adetim de normal adetti inanki cok sancılı oldu ama yogunlugu aynı gibiydi hep bir hafta civarı sürer gecen carsamba günü 27,9 cıkmıstı bugün de 868 işte.kese görünmezse dış gebelik olabilir dedi doktor 2 gün daha bekle dedi nası dayanıcam bilmiyrum:(

çok ilginç bi durm yani çok karmşık adetin peki önceki aylar gibimiydi yoksa farklılık varmıydı rabbim hayırlısını versin canım inş bebişin seninledir dış gebelik vs olmaz inş nekadar garip hissediosundur kendini üzülsen üüzülemedin sevinsen sevinemedin inş bu kez yuzn güler

canım benim üzülme .Allah bizlere ağır yük taşıtmamak için böyle bir denge kurmuş.hem önemlisi yumurtalıkların normal çalışmaya başlamasının göstergesi . her şeyde bir hayır vardır canım

çok geçmiş olsun hayırlısı demek böyleymiş hem yeni korunmayı bırakmışsın inşallah bundan sonraki için
sağlıklı gebeliğin sağlıklı hayırlı bebeğin olur..Allah yardımcın olsun..

canım geçmiş olsun demekki hayırlı değilmiş sağlıklı değilmiş rabbim yine veriri inaşllah
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

selam arkadaşlar nasılsınız ben çok kötüyüm malesef bu ay korunmayı bırakmıştım ve hamiş olduğumu öğrendim ancak dün değerlerim düşmeye başladı bebişimi kaybettim çok kötüyüm......[/Q

canım cok gecmıs olsun önce üzülme inş daha saglıklı bi hamilelik ile tekrar sevindirir Rabbim.bana yardımcı olurmusun bende beklemedeyim degerlerin nasıldı ve ne süre sonra düşmeye basladı

adet günümde 27,9 cıktı canım sonra aynı gün adet oldum acile kaldırıldım cok sancım oldu falan orda serum falan yedim hatta adet oldum diye kan testini tekrarlamasdım bugün de 868 cıktı canım ya amma ultsaonda hcg 1500 üzerine cıkmadan pek görünmezmiş öyle diyolar.benim de sol kasıgımda bi agrım var.adetim de normal adetti inanki cok sancılı oldu ama yogunlugu aynı gibiydi hep bir hafta civarı sürer gecen carsamba günü 27,9 cıkmıstı bugün de 868 işte.kese görünmezse dış gebelik olabilir dedi doktor 2 gün daha bekle dedi nası dayanıcam bilmiyrum:(

inşallah iyi olacak şimdi bütün dualarımız sana rabbim acı yaşatmasın inşallah

çok ilginç bi durm yani çok karmşık adetin peki önceki aylar gibimiydi yoksa farklılık varmıydı rabbim hayırlısını versin canım inş bebişin seninledir dış gebelik vs olmaz inş nekadar garip hissediosundur kendini üzülsen üüzülemedin sevinsen sevinemedin inş bu kez yuzn güler

cok saol canım benım bi bilsem dış gebelik olmadıgını rahatlıcam cunku öyle bi durumda tüplerden birini alma ihtimali de oluyomus:(teşekkür ederim canım tekrar

Back