canım ilk evlendiğimde de gitmişti kayınvalidem babam hep bize gelirdi yemeğe onda kapmıştım puanları allah razı olsun çok sever beni bende kayınbabamı[/QUOTE]bilmem ben karnabahar yapacaktımki tel geldi
gelin vallaa gerçekten gelebilecek olsanız kaynanam neden geldiler demez çok sever misafiri
ayy canım kolay gelsin ne yemek seviosa ondan yap tam puanı kap kaynanın yanında gelinim nefis yemekler yaptı desin seninkide çatlasın ayol
vallahi biz ortada kaldık ayşe :))) hadi o zaman biz bir plan yapalım beraber :)
taa istanbullllbuyrun gelin
valla canım mntı istedi mantı yap gı kocanda sever
kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktıııııallahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm..............
Anam bu gaz beni öldürecek kızlar ya.Valla kaçacak diye korkuyorum offff...Daha akşamı kılmadım abdestimi neden tehlikeye atıyorki şimdi bu gaz denen varlıkNeyse ben kaçar.Eve giderken düşüneyim bakalım neler yapabilirim???Kimbilir belki bende yemek teklifi alırım annemlerden birinden.Yada eşimden?Yada komşumdan İyi akşamlar hepinize ve tazecik hamişlere....
mis gibi tereyağında yanmış pulbiber nane cosss mantının üstünee hımmhhhh yemede dur kardeşim yaKız sosyoloji12 mantı güzel fikir.Evdede hazır var.Salayım suya.Yanınada mor marullu güzel bi salata.Nar ekşili falan.Hmmm oldu oldu.MantıSonrada ver elini temizlik......
kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktıııııallahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm..............
Kız sosyoloji12 mantı güzel fikir.Evdede hazır var.Salayım suya.Yanınada mor marullu güzel bi salata.Nar ekşili falan.Hmmm oldu oldu.MantıSonrada ver elini temizlik......
Kız sosyoloji12 mantı güzel fikir.Evdede hazır var.Salayım suya.Yanınada mor marullu güzel bi salata.Nar ekşili falan.Hmmm oldu oldu.MantıSonrada ver elini temizlik......
iyi akşamlar güzelim bak bu gazda hamişlik belirtisi
kızzzzzz ayşeeee napionn
canımızı mı çektircen gızzz
canımmmmmmmmmmmm
biliyordummmmmmmmmmmm
Hamd olsun Rabbimeeeeeeee
hayırlı olsunnnn
sağ salim kucagına alırsın inşallahhhhhh
Ay güzelim densizliğime ver nolur bilemedim canınızın çekebileceğini.:26: Afedersiniz hamileler:26::26::26::26::26:kızzzzzz ayşeeee napionn
canımızı mı çektircen gızzz
yav hazır mantıyı da sevmiyorum ki. Şimdi işten çık bi de eve git mantı aç. ohoooo yaparım bi makarna napayım. Ama size afiyet olsun :)))
Anam bu gaz beni öldürecek kızlar ya.Valla kaçacak diye korkuyorum offff...Daha akşamı kılmadım abdestimi neden tehlikeye atıyorki şimdi bu gaz denen varlıkNeyse ben kaçar.Eve giderken düşüneyim bakalım neler yapabilirim???Kimbilir belki bende yemek teklifi alırım annemlerden birinden.Yada eşimden?Yada komşumdan İyi akşamlar hepinize ve tazecik hamişlere....
hiç deme yaaa
o gaz yokmu o gaz.çok beter bişey.
tutuyorum tutuyorum.gece tam dalıcam pırt kaçıyor
işin yoksa kocişin dalga geçmesiyle ugraş.
ama napiimmmmm tutamıyorum herzaman
ay kız çok hoşuma gitti güldüm pırt kaçıyor demene neyse ben çıkar kızlar iyi akşamlar...hiç deme yaaa
o gaz yokmu o gaz.çok beter bişey.
tutuyorum tutuyorum.gece tam dalıcam pırt kaçıyor
işin yoksa kocişin dalga geçmesiyle ugraş.
ama napiimmmmm tutamıyorum herzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?