canım rabbim seninde bizlerinde tez zamanda güldürsün yüzümüzü bu umutlu yolculukta allahım yardımcın olsun
merhaba doktordaki randevuma gittim bu gün 3 tane yumurtam oluşmuş 1 tanesi 10mm diğeri 18mm sonuncusuda 19mm çarşamba günün kadar ilaçlara devam dedi çarşamba günü yapılacak kontrolden sonra aşıla günüm belli olacak kızlar
merhaba doktordaki randevuma gittim bu gün 3 tane yumurtam oluşmuş 1 tanesi 10mm diğeri 18mm sonuncusuda 19mm çarşamba günün kadar ilaçlara devam dedi çarşamba günü yapılacak kontrolden sonra aşıla günüm belli olacak kızlar
Rabbim isteyen herkese versin.
hadi bakalım senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz canm. Allah kolaylık versin, inşallah bebişin fazla bekletmez...
ben de aşılama düşünmeye başladım artık..hayırlısı
canım, aşılamadan önce yumurtaları geliştirmek için iğne kullanılıyor diye biliyordum, sen ilaç mı kullanıyorsun?
hangi ilaçları kullanıyosun ? doktorum bana klomen verdi günde 1 tane
bende aşılama düşünüyorum canım ama önce ilaç tedavisi deniyoruz,bakalım yumurtalarım ne cavap verecek diyeymiş.olmadı şubatta falan aşılama yaptırırız diyorum da hayl kırıklığından korkuyorum ...Allahım inşallah kimselere muhtaç etmeden kendiliğinden verir hepimize,güzel evlatlar...
hadi bakalım senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz canm. Allah kolaylık versin, inşallah bebişin fazla bekletmez...
ben de aşılama düşünmeye başladım artık..hayırlısı
canım, aşılamadan önce yumurtaları geliştirmek için iğne kullanılıyor diye biliyordum, sen ilaç mı kullanıyorsun?
amin canm amin inşallah...
ben klomen kullandım 4 kez 1 kere de çatlatma iğnesi vurundum. artık klomen kullanmak istemiyorum zaten 3-4 ten fazla kullanmak iyi değilmiş.
inşallah aşılamaya falan gerek kalmadan gelir bebişlerimiz..ben de senin gibi ocak şubat gibi düşünüyorum, bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
ben ilk basta klomen kullandım ve sonuç alamadık iğnelere geçtik menogon diye iğne vuruluyorum eylül ayında 1 aşılamam gercekleşti ama sonuç alamadık 1 ay ara verdik 2 aşılamaya geçtik şimdi bugun randevum vardı 7 gündür iğne vuruluyorum çarşambaya kadar iğnelere devam edeceğim çarşambadan sonra ya cuma yada cumartesi aşılama olur tabi folüküller erken çatlamazsa böyle bir riskte var
inşallah canım beklemeden gelir bebeğimiz,klomen fayda edecekmi bakalım bize,buarada aşılama fiyatları nekadardır?devlette aşılama yaparlarmıki ?bilgisi olan varmıııı?ve acaba zormudur merak ediomm...
anladım canm, inşallah bu sefer hayırlı haberler verirsin. hakkında hayırlısı olsun..
tebrik ederim hayırlı olsun çiğdemcim. güzel bir hamilelik, kolay bir doğum, hayırlı evlat nasip etsin Rabbim, dualarını eksik etme nooolur
inşallah faydasını görürsün canm. aşılama fiyatları hastaneden hastaneye değişir zannediyorum. iğneleri biraz pahalı oluyormuş 1000 tl yi buluyormuş. bi o kadar da aşılama ücreti olur heralde. benim bulunduğum şehirde devlette aşılama yapmıyorlar, devlet hastanesindeki kadın doğum doktoru ankarayı önerdi bana aşılama için.
yaptıran arkadaşlar zor olmadığını söylüyorlar. rahim filmine göre daha kolay bir işlemmiş. sen rahim filmi çektirdin mi?
günaydın kızlar bugun cok heyecanlıyım öğleden sonra randevum var 7 gündür iğne vuruluyorum bugün belli olacak aşılama günüm
kızlarrrr ben tüp bebek tedaviye başladım drum hemen başlattı bugun 2günüm tedavide dualarınızı bekliyorummm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?