şuan hangi aşamadasınız?ne zaman yaptıracaksınız aşılama?
Tanıdık bir doktorla görüştüm gebelik başladıktan hemen sonra göğüs acısı ve şişme başlayabilirmiş....:18::18::18::18::18::18: Gelde bekle adet gününü şimdi....:18::18::18::18::18::18::18::18:
Eki Görüntüle 550946
Eki Görüntüle 550948
Kızlar işte testlerim.Dün belli belirsiz çizgiyi görmüştüm.
Eki Görüntüle 550949
Bu testim de az önceye ait. Benim gördüğümü sizler de görüyorsunuz değil mi?
Rabbime şükürler olsun. Allahım isteyen herkese versin.
BAT 15 KASIM
hayırlısıyla olur inşallah canım,ikimizde aynı zamanda gün saymaya başlıcaz,bende yarın yumoşlara baktırmaya gidicem,yarın akşam yap derse iğneyi perşembe günü,eğer çarşamba yap derse iğneyi cuma günü olur aşılamam canım.
senin içinde,kendim içinde çok dua edicem.Allah bu ay inşallah sevindirir bizi
Eki Görüntüle 550946
Eki Görüntüle 550948
Kızlar işte testlerim.Dün belli belirsiz çizgiyi görmüştüm.
Eki Görüntüle 550949
Bu testim de az önceye ait. Benim gördüğümü sizler de görüyorsunuz değil mi?
Rabbime şükürler olsun. Allahım isteyen herkese versin.
BAT 15 KASIM
kızlarrrr ben tüp bebek tedaviye başladım drum hemen başlattı bugun 2günüm tedavide dualarınızı bekliyorummm......
kızlar iyiakşamlar hepinize
ben bu ay soğan kürü uygulamaya karar verdim. güzel bir araştırma yaptım nasıl yapılacağıyla ilgili ama aç veya tok nasıl içileceği ile ilgili bilgiyi hiçbir yerde bulamadım. yani farkedermi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinicem. aç karınla içmeyi pek gözüm yemedi açıkçası midem bulanır gibi hissediyorum. umarım farketmiyodur.
canımmm bende aşılama yaptırcam neler yapılıyor nasıl oluyor yaptıkça banada anlatabilir misin
kızlar iyiakşamlar hepinize
ben bu ay soğan kürü uygulamaya karar verdim. güzel bir araştırma yaptım nasıl yapılacağıyla ilgili ama aç veya tok nasıl içileceği ile ilgili bilgiyi hiçbir yerde bulamadım. yani farkedermi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinicem. aç karınla içmeyi pek gözüm yemedi açıkçası midem bulanır gibi hissediyorum. umarım farketmiyodur.
canımm benim çok sevindim Rabbim kolaylık versin ilk seferde uğraştırmadan verir inşallah bebişini sana
hayırlısıyla olur inşallah arkadaşım,bide tüp bebek hakkında şimdiye kadar izlediğin yolu anlatırmısın?ne oldu,neler yapıldı,neler yapılacak?bende perşemde yada cuma günü 2.aşılamam olucak eğer tutmazssa tüp bebek düşünüyorum,tüp bebekten çok korkuyorum biraz evhamlıyım,panik atak var bende,yumurta toplamı işlemi felan diye duymuştum ne bilim korkuyorum.anlatırsanız sevinirim
tebrik ederim çiğdemcim...
ne güzel umudunu kaybetmeden devam etmişsin test yapmaya
Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallahh
darısı tüm isteyenlere
kuzuuuuuuu çok sevindimmmm...
inşallah ilk denemede tutar kuzum
ben inanıyorum yegenim gelicekkkk
Rabbim sağlıklı bebek ve kolay hamilelik versin inşallahhhh
haberdar et bizi herzaman
tubişimmm cnmm....inşallah tubam dua et bana allahımın ıznıyle gelecek mınıgımmm ınanıyorum benı hayal kırıklıgıgna ugratmıcak bebegım annesıne tutuncak inşallhh kurban oldugumun ıznıyle ınsallahh... cnm her zaman her gelişmeden haberdar edeceğim sizlerriii beni yanlız bırakmayın sizlerde ben çoook yanlızım çünküüü,dualarınızı eksik etmeyinn..sevıorum sızlerı kızoşlarr..
kızlar merhaba ben geldım :)
Tanıdık bir doktorla görüştüm gebelik başladıktan hemen sonra göğüs acısı ve şişme başlayabilirmiş....:18::18::18::18::18::18: Gelde bekle adet gününü şimdi....:18::18::18::18::18::18::18::18:
hoşgeldin yafrimmm
nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?