iiym cnm sen nasılsın? test yapmakla yapmamak arasında gıdıp gelıyorum..
iyiyim çok şükür kuzum.6 gün kaldı beklemedeyim.
senin bat ne zamandı canım??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iiym cnm sen nasılsın? test yapmakla yapmamak arasında gıdıp gelıyorum..
iyiyim çok şükür kuzum.6 gün kaldı beklemedeyim.
senin bat ne zamandı canım??
cnm hesaplamalrıma göre ya dün yada bugündü :)
Canım hayırlı olsun gözünaydın sağlıklı kucağına alırsın inş .. Ne kadar erken öğrenmişsin benim bat 11 Kasım/14 Kasım arası düzensiz oluyo ben cesaret edemedim test yapmaya .. tebrik ederim cesaretini ve azmini :) Kan testi yaptırdın mı
tebrik ederim çiğdemcim...
ne güzel umudunu kaybetmeden devam etmişsin test yapmaya
Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallahh
darısı tüm isteyenlere
aaaaaaaa sakın durmaa koş test yap hadiiiiiiii
haber ver hadi hadi hadiiii
hoşgeldin canım.inşallah en kısa zamanda bebişinin güzel haberini alırsın
cnm bnm valla tedrgnm acaba strestenmı gecıktı dıye ..
kız sen daha duruyomusunnn
ben bikaç topic geziim gelince sonucu paylaşmış olur dedim yok daha naz yapio
kız git de yappp
varsa sevicez yoksa beklicez dimi ama
cnm dur iyice sıkışayım yapayım test:):)
İnşallah çizgiyi görürsünüz.
İnşallah çizgiyi görürsünüz.
inşşşşşşşşşşş cnmm
kızlar benimde bat ya bugün yada yarın.2 gün önce idrar da gebelik baktım evde ama test negatifti.şimdi evde test bile yok.şayet (inşallah ) kırmızıları görmezsem yarında ertesi gün(çarşamba günü) gidip kanda baktırıcam.çok enteresan diş etlerim kanıyor sabahtan beri.eşim dalga geçiyor hatta.sen kanamayı dişlerde yaşıyorsun diyor.birde bende hiç adet belirtisi olmaz.ama gebelik belirtiside yok.okadar nötr durumdayım ki anlatamam.dediğim gibi cumartesi bile naktım idrarda yoktu.sizce adetten iki gün önce çıkmasada hamile olma ihtimalim varmıdır? herkes battan önce öğreniyor da (
En iyi sonuc bat geçince çıkar arkadasım.ben önceki hamileliğimde battan bir gün önce yaptım negatifti.3 gün sonra ancak silik ikinci çizgiyi gördüm.insallah hamilesindir.sen birkaç gün sonra testi tekrarla bence
kızlar benimde bat ya bugün yada yarın.2 gün önce idrar da gebelik baktım evde ama test negatifti.şimdi evde test bile yok.şayet (inşallah ) kırmızıları görmezsem yarında ertesi gün(çarşamba günü) gidip kanda baktırıcam.çok enteresan diş etlerim kanıyor sabahtan beri.eşim dalga geçiyor hatta.sen kanamayı dişlerde yaşıyorsun diyor.birde bende hiç adet belirtisi olmaz.ama gebelik belirtiside yok.okadar nötr durumdayım ki anlatamam.dediğim gibi cumartesi bile naktım idrarda yoktu.sizce adetten iki gün önce çıkmasada hamile olma ihtimalim varmıdır? herkes battan önce öğreniyor da (