• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Canım hayırlı olsun gözünaydın sağlıklı kucağına alırsın inş .. Ne kadar erken öğrenmişsin benim bat 11 Kasım/14 Kasım arası düzensiz oluyo ben cesaret edemedim test yapmaya .. tebrik ederim cesaretini ve azmini :) Kan testi yaptırdın mı

İnşallah canım,sağ salim uzun ömürlü sağlıklı bir bebişim olur inşallah. Henüz kan testi yaptımadım. Cumartesi günü doktoruma gidip yaptıracağım. Yaşadığım olayları tekrar yaşamamak için bulunduğum yerde kan testi yaptırmıyorum.

tebrik ederim çiğdemcim...
ne güzel umudunu kaybetmeden devam etmişsin test yapmaya :16:
Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallahh :29:
darısı tüm isteyenlere :16:

Dualarım bebek isteyen tüm anne adayları için. Rabbim herkesin yüzüne baksın.

arkadaş offline olmuş :44:
yha aybike 2 damlatcan gelcektin yaa :9:
neyse ne zaman yaparsa paylaşır arık :16:

Offf ya bu ay sonuna kadar nasil bekliycem bilmem.şimdiden stres bastı:(((((

Son düzenleme:
kızlar benimde bat ya bugün yada yarın.2 gün önce idrar da gebelik baktım evde ama test negatifti.şimdi evde test bile yok.şayet (inşallah ) kırmızıları görmezsem yarında ertesi gün(çarşamba günü) gidip kanda baktırıcam.çok enteresan diş etlerim kanıyor sabahtan beri.eşim dalga geçiyor hatta.sen kanamayı dişlerde yaşıyorsun diyor.birde bende hiç adet belirtisi olmaz.ama gebelik belirtiside yok.okadar nötr durumdayım ki anlatamam.dediğim gibi cumartesi bile naktım idrarda yoktu.sizce adetten iki gün önce çıkmasada hamile olma ihtimalim varmıdır? herkes battan önce öğreniyor da :((

kızlar benimde bat ya bugün yada yarın.2 gün önce idrar da gebelik baktım evde ama test negatifti.şimdi evde test bile yok.şayet (inşallah ) kırmızıları görmezsem yarında ertesi gün(çarşamba günü) gidip kanda baktırıcam.çok enteresan diş etlerim kanıyor sabahtan beri.eşim dalga geçiyor hatta.sen kanamayı dişlerde yaşıyorsun diyor.birde bende hiç adet belirtisi olmaz.ama gebelik belirtiside yok.okadar nötr durumdayım ki anlatamam.dediğim gibi cumartesi bile naktım idrarda yoktu.sizce adetten iki gün önce çıkmasada hamile olma ihtimalim varmıdır? herkes battan önce öğreniyor da :((

En iyi sonuc bat geçince çıkar arkadasım.ben önceki hamileliğimde battan bir gün önce yaptım negatifti.3 gün sonra ancak silik ikinci çizgiyi gördüm.insallah hamilesindir.sen birkaç gün sonra testi tekrarla bence

En iyi sonuc bat geçince çıkar arkadasım.ben önceki hamileliğimde battan bir gün önce yaptım negatifti.3 gün sonra ancak silik ikinci çizgiyi gördüm.insallah hamilesindir.sen birkaç gün sonra testi tekrarla bence

ben kendimi kandırmaya çalışıyorum canım hamile değilimdir diye hazırlamaya çalışıyorum.çünkü sonradan üzülüyorum çok.bende ilk hamileliğimde (oğlumda yani) tam 30.gün yapmıştım ve belli belirsiz görmüştüm ikinci çizgiyi.üstelik ondada dişetlerim kanamaya başlamıştı.oyüzden içim bi tuhaf.ama dediğim gibi ümit etmek istemiyorumhiç.inşallah hepimiz hamileyizdir canım.teşekkür ederim.

canımben hiçevde test yamadımçünkübana çok güvenilir gelmiyorlar benim battan 4 gün önce kanda çıktı bence yarın gitkan testi yaptır kesin olsun çünkü idrarda negatif çıkarsa bu sefer yine acaba mı diye düşüneceksin kesin olsun hamilesende ona göre vitaminlere falan başlarsın kendine dikkat edersin

Back