Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bat'ım bugün hala adet görmedim beklemedeyim. 2 gün önce aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı çektim göğüslerde de aşırı hassasiyet var bakalım. acaba ne zaman test yaptırmalıyım?????
kızlar aşılamaya başlayamadık her iki taraftada kist oluşmuş gelecek aya kaldı aşılama, doğum kontrol hapı kullanacaksın dediler ama ben yinede şansım olur diyerekten kullanmadım. 2 doktora gidiyoum şimdi ikincisi ile takip olayına giricez hadi hayırlısı. siz ne dersiniz kullanmadan erimezmi bu kistler
Günaydın hepinize. Sabaha kadar uyudummu ki bana gün aydın olsun kızlar.Hatırlıyormusunuz bilmem ama ben bu ay beklemedeydim.Çalışma yapmadık denecek kadar azdı.(4-5) Tesadüf yumurtladığım gün doktora gitmişim.Çatlamak üzeresin dedi.Bizde kasım için ara verdiğmizden 3-4 gün çalışmadık.Ama doktordan bir gece önce nasılsa yumurtlamamışımdır diye ilişki olmuştu.Adet günümü bile hesaplamadım ben bu ay.O kadar boş geçti çünkü kasım.2 gündür sızlayan göğüslerim dün acıya dönüştü.Evde sütyensiz dolaşırken acıdığında farkettim.Aynada rutin meme kanseri muayenesi yaparken eşimde göğüslerimin şişmiş olduğunu söyledi.Küçük olduklarından farkedilecek kadar büyümüşler.Acıya şişlik de eklenince yeşil damarları da gördüm.Sonra beni bir telaş aldı.Hemen adeti hesapladım 19 Kasım.7 gün kalmış.Bugün de acıyor.Uyurkende hissettim acıdığını. Eczaneler açılsın gidip bi test alayım diyorum.Çıkarmıki 1 hafta kala? Daha doğrusu yumurtlamadan 12 gün sonra çıkarmı adette? Kan testi için vaktim olsa gideceğim ama şu an için imkansız.8,30 değilmi eczaneler?Ay daha 25 dk var.:18::18::18::18::18::18::18:
Kız bir de çıkıyormuş Sen uğraş didin olmasın.Sallamadığın ay olsun Film gibi olur valla
merhaba arkadaşlar dün gece çok güzel bi rüya gördüm hamileymişim sabah uyandığımda aynı gerçek gibi bi süre hamile gibi hissettim bulantım vardı sabah çok garip.
Ne güzel maşalllah, umarım hamilesindir bu rüya haber vermiş olsun sana
Günaydın hepinize. Sabaha kadar uyudummu ki bana gün aydın olsun kızlar.Hatırlıyormusunuz bilmem ama ben bu ay beklemedeydim.Çalışma yapmadık denecek kadar azdı.(4-5) Tesadüf yumurtladığım gün doktora gitmişim.Çatlamak üzeresin dedi.Bizde kasım için ara verdiğmizden 3-4 gün çalışmadık.Ama doktordan bir gece önce nasılsa yumurtlamamışımdır diye ilişki olmuştu.Adet günümü bile hesaplamadım ben bu ay.O kadar boş geçti çünkü kasım.2 gündür sızlayan göğüslerim dün acıya dönüştü.Evde sütyensiz dolaşırken acıdığında farkettim.Aynada rutin meme kanseri muayenesi yaparken eşimde göğüslerimin şişmiş olduğunu söyledi.Küçük olduklarından farkedilecek kadar büyümüşler.Acıya şişlik de eklenince yeşil damarları da gördüm.Sonra beni bir telaş aldı.Hemen adeti hesapladım 19 Kasım.7 gün kalmış.Bugün de acıyor.Uyurkende hissettim acıdığını. Eczaneler açılsın gidip bi test alayım diyorum.Çıkarmıki 1 hafta kala? Daha doğrusu yumurtlamadan 12 gün sonra çıkarmı adette? Kan testi için vaktim olsa gideceğim ama şu an için imkansız.8,30 değilmi eczaneler?Ay daha 25 dk var.:18::18::18::18::18::18::18:
Kız bir de çıkıyormuş Sen uğraş didin olmasın.Sallamadığın ay olsun Film gibi olur valla
kızlarrrr ben tüp bebek tedaviye başladım drum hemen başlattı bugun 2günüm tedavide dualarınızı bekliyorummm......
kızlarrrr ben tüp bebek tedaviye başladım drum hemen başlattı bugun 2günüm tedavide dualarınızı bekliyorummm......
allah yardımcın olsun canım ben de 5 defa yaptırdım çok zor bi süreç ben 6.cıya hazırlanırken normal yoldan hamile kaldım. Senin sorunun neydi canım.
ne akdar guzel tatlım kendınde hamış olmussun allhanbuyuk uzun ömur versın rabbım bebegıneee....maşlllhhh....canım bnm eşimde problem bu nedenle mıkroenj. dendi yaşım genc oldugu ıcınde hemen başlandı çünkü normal yolla cook uzun yıllar alabılırmıs..2.ci iğnemi vuruncam 4bucukta zor oldu ama bebiş için herşey pes etmek yok allah hepımıze sabır versınn..cok bılgıye ıhtıyacım varr cook...sizde sorun neydı cnm?
Canım benim hayırlısı inşallah Allah yardımcın olsun göreceksin alacaksın mutlu haberi inşallahhh
Canım benim hayırlısı inşallah Allah yardımcın olsun göreceksin alacaksın mutlu haberi inşallahhh
malesef bebeğimi kaybettim. Bende yarım rahim tek tüp kist ve yumurtlama tembeliği vardı. Çok dua ettim allah dualarımı kabul etti. Çok şükür şimdi hiç problemim yok. Sakın kôtü düşünme bol bol dua et allah büyük inşallah emekleriniz boşa çıkmaz.
hadi hayırlı uğurlu olsun canım tedavin...Allah yar ve yardımcın olsun...maddi manevi zorlu bir süreç olduğu söyleniyor, inşallah seninki kolay olur ve bebişin hemncecik geliiirrr
canm bu arada hangi merkezde yaptırıyorsun ve ne kadara mal olacakmış?
saol tatlımm aminnn hemen gelsin miniğim annesini üzmedenn tutunsun annesınee..cnm ben memorıal şişlide basladım tedavıye maddı ve manevı gercktn zor bı surecmıs tedavı ucreti 2100 uro ilaçlar 2 milyarr tuttu...7bını belkıde 8bını bulucak testler fln ,git gel o bu şu derken bılmıyorum cnm allah yardımcımız olsunnnn dıyorumm ..