• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar yarın test yapsam mı ya cıkar mı acaba gecen ay 17 ekımdı adetım her ay 5 gun erken olurum daha glmedı bişi ama

Bebecik gel artık gellll, gellll....
Kızlar klomen kullanıyodum geçen hafta perşembe doktora gittim yumurtalıklarımda hiç büyüme yok dedi, bi başka doktorda günde 1 tane klomen kullanman yetersiz kalmış dedi, ben hastalarıma günde 3 tane veriyorum dedi :(
Bende o sinirle bıraktım bütün ilaçlarımı. Sıkıldım artık.
Hep bi umutla bekliyorum seni bebecik,her ay olduğu gibi bari bu ay gelll...

bat'ım bugün hala adet görmedim beklemedeyim. 2 gün önce aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı çektim göğüslerde de aşırı hassasiyet var bakalım. acaba ne zaman test yaptırmalıyım?????

bence bugün geçsin yarın test yap negatif olunca vaya kırmızılar gelince insan üzülüyo inş güzel sonuçlar alırız

kızlar aşılamaya başlayamadık her iki taraftada kist oluşmuş gelecek aya kaldı aşılama, doğum kontrol hapı kullanacaksın dediler ama ben yinede şansım olur diyerekten kullanmadım. 2 doktora gidiyoum şimdi ikincisi ile takip olayına giricez hadi hayırlısı. siz ne dersiniz kullanmadan erimezmi bu kistler

ilaçlrını kullanmalısın bence kistlerin için faydalı olacaktır

Günaydın hepinize. Sabaha kadar uyudummu ki bana gün aydın olsun kızlar.Hatırlıyormusunuz bilmem ama ben bu ay beklemedeydim.Çalışma yapmadık denecek kadar azdı.(4-5) Tesadüf yumurtladığım gün doktora gitmişim.Çatlamak üzeresin dedi.Bizde kasım için ara verdiğmizden 3-4 gün çalışmadık.Ama doktordan bir gece önce nasılsa yumurtlamamışımdır diye ilişki olmuştu.Adet günümü bile hesaplamadım ben bu ay.O kadar boş geçti çünkü kasım.2 gündür sızlayan göğüslerim dün acıya dönüştü.Evde sütyensiz dolaşırken acıdığında farkettim.Aynada rutin meme kanseri muayenesi yaparken eşimde göğüslerimin şişmiş olduğunu söyledi.Küçük olduklarından farkedilecek kadar büyümüşler.Acıya şişlik de eklenince yeşil damarları da gördüm.Sonra beni bir telaş aldı.Hemen adeti hesapladım 19 Kasım.7 gün kalmış.Bugün de acıyor.Uyurkende hissettim acıdığını. Eczaneler açılsın gidip bi test alayım diyorum.Çıkarmıki 1 hafta kala? Daha doğrusu yumurtlamadan 12 gün sonra çıkarmı adette? Kan testi için vaktim olsa gideceğim ama şu an için imkansız.8,30 değilmi eczaneler?Ay daha 25 dk var.:18::18::18::18::18::18::18:
Kız bir de çıkıyormuş :52::52::52: Sen uğraş didin olmasın.Sallamadığın ay olsun :D Film gibi olur valla :52::52::52::52:

canım belli olmaz ama acele etmederim ben eylülde benimde öyle oldu ve sonuç kırmızı inş senin için öyle olmaz

merhaba arkadaşlar dün gece çok güzel bi rüya gördüm hamileymişim sabah uyandığımda aynı gerçek gibi bi süre hamile gibi hissettim bulantım vardı sabah çok garip.

merhaba arkadaşlar dün gece çok güzel bi rüya gördüm hamileymişim sabah uyandığımda aynı gerçek gibi bi süre hamile gibi hissettim bulantım vardı sabah çok garip.

Ne güzel maşalllah, umarım hamilesindir bu rüya haber vermiş olsun sana :nazar:

kızlarrrr ben tüp bebek tedaviye başladım drum hemen başlattı bugun 2günüm tedavide dualarınızı bekliyorummm......:16::16::16:

Günaydın hepinize. Sabaha kadar uyudummu ki bana gün aydın olsun kızlar.Hatırlıyormusunuz bilmem ama ben bu ay beklemedeydim.Çalışma yapmadık denecek kadar azdı.(4-5) Tesadüf yumurtladığım gün doktora gitmişim.Çatlamak üzeresin dedi.Bizde kasım için ara verdiğmizden 3-4 gün çalışmadık.Ama doktordan bir gece önce nasılsa yumurtlamamışımdır diye ilişki olmuştu.Adet günümü bile hesaplamadım ben bu ay.O kadar boş geçti çünkü kasım.2 gündür sızlayan göğüslerim dün acıya dönüştü.Evde sütyensiz dolaşırken acıdığında farkettim.Aynada rutin meme kanseri muayenesi yaparken eşimde göğüslerimin şişmiş olduğunu söyledi.Küçük olduklarından farkedilecek kadar büyümüşler.Acıya şişlik de eklenince yeşil damarları da gördüm.Sonra beni bir telaş aldı.Hemen adeti hesapladım 19 Kasım.7 gün kalmış.Bugün de acıyor.Uyurkende hissettim acıdığını. Eczaneler açılsın gidip bi test alayım diyorum.Çıkarmıki 1 hafta kala? Daha doğrusu yumurtlamadan 12 gün sonra çıkarmı adette? Kan testi için vaktim olsa gideceğim ama şu an için imkansız.8,30 değilmi eczaneler?Ay daha 25 dk var.:18::18::18::18::18::18::18:
Kız bir de çıkıyormuş :52::52::52: Sen uğraş didin olmasın.Sallamadığın ay olsun :D Film gibi olur valla :52::52::52::52:

canımm büyük ihtimalle hamile olabilirsin :61: :61:
ben de göğüslerimde aynı senin gibi durumlar hissetmiştim öyle şüphelendim o ay hamileydim
inşallah hamilesindir :119:

kızlarrrr ben tüp bebek tedaviye başladım drum hemen başlattı bugun 2günüm tedavide dualarınızı bekliyorummm......:16::16::16:

allah yardımcın olsun canım ben de 5 defa yaptırdım çok zor bi süreç ben 6.cıya hazırlanırken normal yoldan hamile kaldım. Senin sorunun neydi canım.

allah yardımcın olsun canım ben de 5 defa yaptırdım çok zor bi süreç ben 6.cıya hazırlanırken normal yoldan hamile kaldım. Senin sorunun neydi canım.

ne akdar guzel tatlım kendınde hamış olmussun allhanbuyuk uzun ömur versın rabbım bebegıneee....maşlllhhh....canım bnm eşimde problem bu nedenle mıkroenj. dendi yaşım genc oldugu ıcınde hemen başlandı çünkü normal yolla cook uzun yıllar alabılırmıs..2.ci iğnemi vuruncam 4bucukta zor oldu ama bebiş için herşey pes etmek yok allah hepımıze sabır versınn..cok bılgıye ıhtıyacım varr cook...sizde sorun neydı cnm?

ne akdar guzel tatlım kendınde hamış olmussun allhanbuyuk uzun ömur versın rabbım bebegıneee....maşlllhhh....canım bnm eşimde problem bu nedenle mıkroenj. dendi yaşım genc oldugu ıcınde hemen başlandı çünkü normal yolla cook uzun yıllar alabılırmıs..2.ci iğnemi vuruncam 4bucukta zor oldu ama bebiş için herşey pes etmek yok allah hepımıze sabır versınn..cok bılgıye ıhtıyacım varr cook...sizde sorun neydı cnm?

malesef bebeğimi kaybettim. Bende yarım rahim tek tüp kist ve yumurtlama tembeliği vardı. Çok dua ettim allah dualarımı kabul etti. Çok şükür şimdi hiç problemim yok. Sakın kôtü düşünme bol bol dua et allah büyük inşallah emekleriniz boşa çıkmaz.

Canım benim hayırlısı inşallah Allah yardımcın olsun göreceksin alacaksın mutlu haberi inşallahhh:16::16:

rose cum inşallahhhhhhh aminnn cnm aminnn dua edin bnaaa burda herşeyı paylaşcam sızlerle fazla kımsem yok destek olacakk tek moral kaynagımsınız dıyebılırımm:50: iiyimmm ama mutluyumm güzel ve zorlu bır yola cıktımm inşallah herşey guzel olacakk bu yolun sonunda..suan tek zorlayan göbüşten yapılan iğnelerr:1:

Canım benim hayırlısı inşallah Allah yardımcın olsun göreceksin alacaksın mutlu haberi inşallahhh:16::16:

malesef bebeğimi kaybettim. Bende yarım rahim tek tüp kist ve yumurtlama tembeliği vardı. Çok dua ettim allah dualarımı kabul etti. Çok şükür şimdi hiç problemim yok. Sakın kôtü düşünme bol bol dua et allah büyük inşallah emekleriniz boşa çıkmaz.

allah dualarını kabul etmıss tatlımmm inşallah sağlıkla kucagına alırsın yavrunu cnmm...maşşallah sizee...cnm etraf canımı sıkıyor acelemı ettim diye onlara moralım cok bozuluyorr duymamaya calsıyorum ama elımde degıl fakat tedavı surecın de oldugumu ve sonuda bebısımın karnımda olacagını dusununce ıcım kıpır kıpır oluyorr boyle hayallerr kurmalıyımm bılıyorum...inşallah bnmde içimde kelebekler ucacakk alalhımın izniyleeee....:16::16:

hadi hayırlı uğurlu olsun canım tedavin...Allah yar ve yardımcın olsun...maddi manevi zorlu bir süreç olduğu söyleniyor, inşallah seninki kolay olur ve bebişin hemncecik geliiirrr:16:
canm bu arada hangi merkezde yaptırıyorsun ve ne kadara mal olacakmış?

hadi hayırlı uğurlu olsun canım tedavin...Allah yar ve yardımcın olsun...maddi manevi zorlu bir süreç olduğu söyleniyor, inşallah seninki kolay olur ve bebişin hemncecik geliiirrr:16:
canm bu arada hangi merkezde yaptırıyorsun ve ne kadara mal olacakmış?

saol tatlımm aminnn hemen gelsin miniğim annesini üzmedenn tutunsun annesınee..cnm ben memorıal şişlide basladım tedavıye maddı ve manevı gercktn zor bı surecmıs tedavı ucreti 2100 uro ilaçlar 2 milyarr tuttu...7bını belkıde 8bını bulucak testler fln ,git gel o bu şu derken bılmıyorum cnm allah yardımcımız olsunnnn dıyorumm ..

saol tatlımm aminnn hemen gelsin miniğim annesini üzmedenn tutunsun annesınee..cnm ben memorıal şişlide basladım tedavıye maddı ve manevı gercktn zor bı surecmıs tedavı ucreti 2100 uro ilaçlar 2 milyarr tuttu...7bını belkıde 8bını bulucak testler fln ,git gel o bu şu derken bılmıyorum cnm allah yardımcımız olsunnnn dıyorumm ..

amin canm inşallah tutunsun meleğin sana..Allah yardımcınız olsun senin ve eşinin, Allah kolaylaştırsın zorlaştırmasın, gönlünüze, içinize ferahlık versin..göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak hayırlı evlatlar versin canm, gelişmeleri paylaşırsın bizimle, seni takip ediyor olacağım:) dualarımla da tabii:34:

Allah'ım çocuğuna iyi bakmayan,doğurup rezil eden insanları görünce nolur isteyenlere de nasip et bi an önce hayırlısıyla tabi ki.Sen büyüksün,sana sığınıyoruz.

Back