• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
merhaba doktordaki randevuma gittim bu gün 3 tane yumurtam oluşmuş 1 tanesi 10mm diğeri 18mm sonuncusuda 19mm çarşamba günün kadar ilaçlara devam dedi çarşamba günü yapılacak kontrolden sonra aşıla günüm belli olacak kızlar :16:

canım rabbim seninde bizlerinde tez zamanda güldürsün yüzümüzü bu umutlu yolculukta allahım yardımcın olsun

amin cnm bnmm:16: ,hayırlısını diliyorum allahtann..allah yardımcımız olsun

merhaba doktordaki randevuma gittim bu gün 3 tane yumurtam oluşmuş 1 tanesi 10mm diğeri 18mm sonuncusuda 19mm çarşamba günün kadar ilaçlara devam dedi çarşamba günü yapılacak kontrolden sonra aşıla günüm belli olacak kızlar :16:

hangi ilaçları kullanıyosun ? doktorum bana klomen verdi günde 1 tane

hadi bakalım senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz canm. Allah kolaylık versin, inşallah bebişin fazla bekletmez...
ben de aşılama düşünmeye başladım artık..hayırlısı
canım, aşılamadan önce yumurtaları geliştirmek için iğne kullanılıyor diye biliyordum, sen ilaç mı kullanıyorsun?

hadi bakalım senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz canm. Allah kolaylık versin, inşallah bebişin fazla bekletmez...
canım, aşılamadan önce yumurtaları geliştirmek için iğne kullanılıyor diye biliyordum, sen ilaç mı kullanıyorsun?

bende aşılama düşünüyorum canım ama önce ilaç tedavisi deniyoruz,bakalım yumurtalarım ne cavap verecek diyeymiş.olmadı şubatta falan aşılama yaptırırız diyorum da hayl kırıklığından korkuyorum ...Allahım inşallah kimselere muhtaç etmeden kendiliğinden verir hepimize,güzel evlatlar...

Tanıdık bir doktorla görüştüm gebelik başladıktan hemen sonra göğüs acısı ve şişme başlayabilirmiş....:18::18::18::18::18::18: Gelde bekle adet gününü şimdi....:18::18::18::18::18::18::18::18:

bende aşılama düşünüyorum canım ama önce ilaç tedavisi deniyoruz,bakalım yumurtalarım ne cavap verecek diyeymiş.olmadı şubatta falan aşılama yaptırırız diyorum da hayl kırıklığından korkuyorum ...Allahım inşallah kimselere muhtaç etmeden kendiliğinden verir hepimize,güzel evlatlar...

amin canm amin inşallah...
ben klomen kullandım 4 kez 1 kere de çatlatma iğnesi vurundum. artık klomen kullanmak istemiyorum zaten 3-4 ten fazla kullanmak iyi değilmiş.
inşallah aşılamaya falan gerek kalmadan gelir bebişlerimiz..ben de senin gibi ocak şubat gibi düşünüyorum, bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

ben ilk basta klomen kullandım ve sonuç alamadık iğnelere geçtik menogon diye iğne vuruluyorum eylül ayında 1 aşılamam gercekleşti ama sonuç alamadık 1 ay ara verdik 2 aşılamaya geçtik şimdi bugun randevum vardı 7 gündür iğne vuruluyorum çarşambaya kadar iğnelere devam edeceğim çarşambadan sonra ya cuma yada cumartesi aşılama olur tabi folüküller erken çatlamazsa böyle bir riskte var :(

amin canm amin inşallah...
ben klomen kullandım 4 kez 1 kere de çatlatma iğnesi vurundum. artık klomen kullanmak istemiyorum zaten 3-4 ten fazla kullanmak iyi değilmiş.
inşallah aşılamaya falan gerek kalmadan gelir bebişlerimiz..ben de senin gibi ocak şubat gibi düşünüyorum, bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

inşallah canım beklemeden gelir bebeğimiz,klomen fayda edecekmi bakalım bize,buarada aşılama fiyatları nekadardır?devlette aşılama yaparlarmıki ?bilgisi olan varmıııı?ve acaba zormudur merak ediomm...

ben ilk basta klomen kullandım ve sonuç alamadık iğnelere geçtik menogon diye iğne vuruluyorum eylül ayında 1 aşılamam gercekleşti ama sonuç alamadık 1 ay ara verdik 2 aşılamaya geçtik şimdi bugun randevum vardı 7 gündür iğne vuruluyorum çarşambaya kadar iğnelere devam edeceğim çarşambadan sonra ya cuma yada cumartesi aşılama olur tabi folüküller erken çatlamazsa böyle bir riskte var :(

anladım canm, inşallah bu sefer hayırlı haberler verirsin. hakkında hayırlısı olsun..

inşallah canım beklemeden gelir bebeğimiz,klomen fayda edecekmi bakalım bize,buarada aşılama fiyatları nekadardır?devlette aşılama yaparlarmıki ?bilgisi olan varmıııı?ve acaba zormudur merak ediomm...

inşallah faydasını görürsün canm. aşılama fiyatları hastaneden hastaneye değişir zannediyorum. iğneleri biraz pahalı oluyormuş 1000 tl yi buluyormuş. bi o kadar da aşılama ücreti olur heralde. benim bulunduğum şehirde devlette aşılama yapmıyorlar, devlet hastanesindeki kadın doğum doktoru ankarayı önerdi bana aşılama için.
yaptıran arkadaşlar zor olmadığını söylüyorlar. rahim filmine göre daha kolay bir işlemmiş. sen rahim filmi çektirdin mi?

inşallah faydasını görürsün canm. aşılama fiyatları hastaneden hastaneye değişir zannediyorum. iğneleri biraz pahalı oluyormuş 1000 tl yi buluyormuş. bi o kadar da aşılama ücreti olur heralde. benim bulunduğum şehirde devlette aşılama yapmıyorlar, devlet hastanesindeki kadın doğum doktoru ankarayı önerdi bana aşılama için.
yaptıran arkadaşlar zor olmadığını söylüyorlar. rahim filmine göre daha kolay bir işlemmiş. sen rahim filmi çektirdin mi?

evet tatlım çektirdim ben,acı oldu ama 1 dakika sürdü ağrım,adet sancısı gibiydi,aşılama öyle değildir tabiki doğru diyosun.Ankarayı bende düşünüyorum ama işte uzak kalıo bize,gerçi aşılama kolay bir işlem diyolar,yani tüp bebek kadar özenilmiyor heralde,yada yapması kolay bilmemki...ah bi gelse bebişimiz gözüm görmez parayı,iğneyi sızıyada..işte Rabbimin bildiği bir zaman var demekki maveracım napalım...

günaydın kızlar bugun cok heyecanlıyım öğleden sonra randevum var 7 gündür iğne vuruluyorum bugün belli olacak aşılama günüm :16:

canımmm bende aşılama yaptırcam neler yapılıyor nasıl oluyor yaptıkça banada anlatabilir misin :34:

kızlarrrr ben tüp bebek tedaviye başladım drum hemen başlattı bugun 2günüm tedavide dualarınızı bekliyorummm......:16::16::16:

canımm benim çok sevindim Rabbim kolaylık versin ilk seferde uğraştırmadan verir inşallah bebişini sana :16:

hayırlısıyla olur inşallah canım,ikimizde aynı zamanda gün saymaya başlıcaz,bende yarın yumoşlara baktırmaya gidicem,yarın akşam yap derse iğneyi perşembe günü,eğer çarşamba yap derse iğneyi cuma günü olur aşılamam canım.

senin içinde,kendim içinde çok dua edicem.Allah bu ay inşallah sevindirir bizi

Back